:lol: Ψάξε, ψάξε και θα τα μάθεις όλαbolt on' date=' set neck, neck through [/quote']:lol: :lol: :lol: :lol:![]()
![]()
O Eric Johnson λεει οτι οι ΡΟΖ πενες του δινουν ενα ελαφρυ boost στα 10ΚΗΖ κατι που σε συνδιασμο με το ..κουρδισμα του μπρατσο με ξι φαλτσορε αναδεικνυει τις πλουσιες αρμονικες οταν το φεγγαρι ειναι ολογιομο... :wink:Θέλω να ρωτήσω λοιπόν αν παίζει ρόλο το χρώμα και τα σχεδιάκια της πένας στον ήχο της κιθάρας... τι γνώμη έχετε;
Χμμμ... ενδιαφέρον αυτό...O Eric Johnson λεει οτι οι ΡΟΖ πενες του δινουν ενα ελαφρυ boost στα 10ΚΗΖ κατι που σε συνδιασμο με το ..κουρδισμα του μπρατσο με ξι φαλτσορε αναδεικνυει τις πλουσιες αρμονικες οταν το φεγγαρι ειναι ολογιομο... :wink:
Και εγώ που νόμιζα ότι μιλάμε σοβαρά... 8)O Eric Johnson λεει οτι οι ΡΟΖ πενες του δινουν ενα ελαφρυ boost στα 10ΚΗΖ κατι που σε συνδιασμο με το ..κουρδισμα του μπρατσο με ξι φαλτσορε αναδεικνυει τις πλουσιες αρμονικες οταν το φεγγαρι ειναι ολογιομο...
Mαλλον δεν στα εχουν πει καλα..Οι τζαζίστες παίζουν με Paul σωστά; Γιατί δεν πάιζουν και με strat;
Έχω καρατήσει τις σελίδες αυτού του θέματος,Και εγώ που νόμιζα ότι μιλάμε σοβαρά... 8)O Eric Johnson λεει οτι οι ΡΟΖ πενες του δινουν ενα ελαφρυ boost στα 10ΚΗΖ κατι που σε συνδιασμο με το ..κουρδισμα του μπρατσο με ξι φαλτσορε αναδεικνυει τις πλουσιες αρμονικες οταν το φεγγαρι ειναι ολογιομο...