Tα πετας στην σχαρα διπλα απο τα προβεια και εισαι κομπλε ;D ;D ;Dpanouhl είπε:(φαίνονται και τα παϊδια)
Tα πετας στην σχαρα διπλα απο τα προβεια και εισαι κομπλε ;D ;D ;Dpanouhl είπε:(φαίνονται και τα παϊδια)
Μου φαίνεται...ότι θα μείνεις χωρίς κιθάρα εσύ!Vintager είπε:Δεν θα αγόραζα ποτέ les paul/sg με μονό μαγνήτη.
Lp/sg με γκαζωμένους metal μαγνήτες. Υπάρχουν τόσες κιθάρες για metal.
Την ibanez του satriani με το χερούλι!
Stratocaster με maple.
Stratocaster ροζ ή με αυτό το πράσινο ανοικτό της μέντας/ οδοντόκρεμας.
Κατα πάσα πιθανότητα κιθάρα με shred ήχο.
V κιθάρα.
Gothic lp.
Σκαφάτη με μονούς.
Stratocaster με διπλούς.
Stratocaster με floyd rose.
Μπάσο με πάνω από 4 χορδές.
Ακουστική με ovation.
Μόλις περιέγραψες πολλές απ'τις κιθάρες που θα'παιρνα! ;D ;D ;DVintager είπε:Δεν θα αγόραζα ποτέ les paul/sg με μονό μαγνήτη.
Lp/sg με γκαζωμένους metal μαγνήτες. Υπάρχουν τόσες κιθάρες για metal.
Την ibanez του satriani με το χερούλι!
Stratocaster με maple.
Stratocaster ροζ ή με αυτό το πράσινο ανοικτό της μέντας/ οδοντόκρεμας.
Κατα πάσα πιθανότητα κιθάρα με shred ήχο.
V κιθάρα.
Gothic lp.
Σκαφάτη με μονούς.
Stratocaster με διπλούς.
Stratocaster με floyd rose.
Μπάσο με πάνω από 4 χορδές.
Ακουστική με ovation.
Γιατί τόσο μίσος, στο Βιετνάμ ήσουν? ;DKostas-5150 είπε:Οτιδηποτε Κορεατικο. Εχω αλλεργια.Εκτος κ εαν οι τιμες τους πεσουν σε "νορμαλ" πλαισια -300ευρω
Οτιδηποτε Κινεζικο. Εχω αλλεργια εις το τετραγωνοΕκτος εαν οι τιμες τους πεσουν σε "νορμαλ" επιπεδα -100 ευρω
:-*
Στην Cambodia,διακοπες,εκει οπου ντυνονται με μαυρα.Αρπαξα κ μια γυναικαX-minor είπε:Γιατί τόσο μίσος, στο Βιετνάμ ήσουν? ;D
Κάτι σε Dead Kennedys μου κάνει.Kostas-5150 είπε:Στην Cambodia,διακοπες,εκει οπου ντυνονται με μαυρα.
Αρπαξα κ μια γυναικα
Οποιος θυμηθει το τραγουδι κερδιζει λουκουμι Συριανο.
Εκτός των άλλων δεν πεφτει και η τάση με UPSdmilo είπε:Κάτι σε Dead Kennedys μου κάνει.
Παρακαλώ το λουκούμι με UPS για να μην πέσει η άχνη.
marathon είπε:Μου φαίνεται...ότι θα μείνεις χωρίς κιθάρα εσύ!
Και όμως μένουν αρκετές!Μου φαίνεται...ότι θα μείνεις χωρίς κιθάρα εσύ!
Όλο το μπερδεύω αυτό! Θανκς για την διόρθωση!Μόλις περιέγραψες πολλές απ'τις κιθάρες που θα'παιρνα! ;D ;D ;D
Παρεμπιπτόντως, η Ibanez με το χερούλι ειναι του Vai.
Λες ότι ο ήχος του Rorry οφείλεται στο rosewood...εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι οφειλόταν στις Guiness?Vintager είπε:starocaster με rosewood(μεγάλος φαν του ήχου του gallagher),
Φυσικά και δν οφείλετε στο rosewood! Απλώς δν μου αρέσει αισθητικά το maple, το rosewood μου κάνει πιο χύμα καταστάσης!marathon είπε:Λες ότι ο ήχος του Rorry οφείλεται στο rosewood...εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι οφειλόταν στις Guiness?
>Vintager είπε:Απλώς δν μου αρέσει αισθητικά το maple
Μέχρι να πιείς Murphys και Bass.Vintager είπε:Παρεπιμπτόντως πολύ ωραία μπύρα!
Εάν δείς το Irish Tour DVD, θα δείς τόνους από Guiness πίσω του.Vintager είπε:Είναι επιβεβαιωμένο όσον αφορα την Guiness;
Μέχρι να ανακαλύψεις τις Βέλγικες...Μέχρι να πιείς Murphys και Bass.
Όταν εμείς πίναμε Τσέχικες, ο Evris ήταν στα Pampers...bouzoukleri είπε:Τσέχικες με την έγκριση του evris...