- Πόντοι
- 16
Δεν μπορει να ειναι σοβαροι!WILO είπε:Τίποτα! Οι πίο απαίσιες κιθαρες είναι RKS http://www.thomann.de/gr/rks_guitars.html
..Δε θελουμε φεγγαρι,θα φεγγω εγω! 8)kwstas79 είπε:Mαζί θα φύγουμε yann, και θα'ναι και νύχτα δίχως φεγγάρι.
Και τότε πως θα γίνει με μας ???yann είπε:ΠΟΤΕ των ΠΟΤΩΝ (ουτε με ενα μπουκαλι Jack,ουτε με 50 ρακες),
"Φεντεροειδες" μπασσο..
Κωστα,δεν θα γινει,εισαι παντρεμενος!! :-*;D ;D ;Daudiokostas είπε:Και τότε πως θα γίνει με μας ???
εννοεις δηλαδη οτι ΥΠΑΡΧΟΥΝ και ΑΛΛΑ μπασα???? ;D ;D ;DΠΟΤΕ των ΠΟΤΩΝ (ουτε με ενα μπουκαλι Jack,ουτε με 50 ρακες),"Φεντεροειδες" μπασσο..
Από τότε που σταμάτησε η Ιερά Εξέταση πολύ (πολλοί) σηκώσατε κεφάλι.....kwstas79 είπε:Σαφώς και υπάρχουν. Έχουν εξελιχτεί πολύ τα πράματα από το σωτήριο έτος 1709.
Ναι ρε "κοντούλη", θα σε χάλαγε ένα τέτοιοaudiokostas είπε:Από τότε που σταμάτησε η Ιερά Εξέταση πολύ (πολλοί) σηκώσατε κεφάλι.....
Δε θα ρθει ξανα η χούντα ρε ρεμάλια; Φεντερονόμο θα σας βάλω.
Εχω σκρίνιο που μου άφησε η γιαγιά μου, ευχαριστώ. ;Dmarathon είπε:Ναι ρε "κοντούλη", θα σε χάλαγε ένα τέτοιο
Μα καλά δεν σέβεστε τίποτα πια?Superfunk είπε:αυτο δεν ειναι μπασο,αυτο ειναι ΣΕΡΒΑΝΤΑ με χορδες.
ΑΜΑΝ δηλαδη με αυτην την λεξη(σερβαντες)!!!!Superfunk είπε:αυτο δεν ειναι μπασο,αυτο ειναι ΣΕΡΒΑΝΤΑ με χορδες.
μήπως αναφέρεσαι στο τρίχορδο μπάσο του μπασίστα των DAD?....αυτό ήταν έτσι ;Dfuzzywoo είπε:Ρε παιδια μου είχαν στείλει ενα email με έναν τύπο που κράταγε μια κιθάρα της οποίας το σώμα της ήταν ένα τεράστιο strat headstock, ενώ το headstock ήταν μια μινιατούρα strat! Ψάχνω τη φωτο σαν τρελός, είναι το πιο άσχημο όργανο που έχω δεί.. Αν την έχει κάποιος, παρακαλείται να την postαρει.