Η ποιο σταθερή κιθάρα είναι η χειροποίητη Μao tse tung,η μοναδική κιθάρα που δεν χρειάζεται stand ;Dmarathon είπε:Είναι σταθερή?
Η ποιο σταθερή κιθάρα είναι η χειροποίητη Μao tse tung,η μοναδική κιθάρα που δεν χρειάζεται stand ;Dmarathon είπε:Είναι σταθερή?
οι φέντερ έχω την εντύπωση ότι τα τελευταία χρόνια έχουν βελτιωθεί σε αυτόν τον τομέα. Όσες φορές έχω ψάξει για γκίμπσον βρίσκω μια καλή στις ... 10.marathon είπε:σοβαρά τώρα οι fender είναι πιο σταθερές?...ή ποιές άλλες είναι σταθερές?
Σου έχω πεί ότι σε θαυμάζω... ;D ;Dffmakis είπε:Η ποιο σταθερή κιθάρα είναι η χειροποίητη Μao tse tung,η μοναδική κιθάρα που δεν χρειάζεται stand ;D
Είμαι περίεργος να μάθω πόσα μαγαζιά στην Αθήνα έχουν 10+ Gibson LP στη βιτρίνα τους...turrican2 είπε:Όσες φορές έχω ψάξει για γκίμπσον βρίσκω μια καλή στις ... 10.
Γειας το στόμα σου...δεν ήθελα να το πώ εγώ. Αλλά μάλλον ο φίλος μας εννοεί σε βάθος χρόνου...Jasemeister είπε:Είμαι περίεργος να μάθω πόσα μαγαζιά στην Αθήνα έχουν 10+ Gibson LP στη βιτρίνα τους...
πες τα ρε Ντινο!!!! Αλλα και η standard που επαιζες εσυ τοσα χρονια δεν χαλουσε καθολου, ε;moutzaheadin είπε:Η καλύτερη les paul είναι η Jean Paul..
![]()
+1000 η εσπεραντζα που ειχα φτιαξει ηταν ετσι , μολις εβαλα tone pros aluminum wraparound χ@στηκα πανω μου! Η διαφορα στη γεφυρα ειναι μεγαλη υποθεση!Superfunk είπε:σιγα τα αυγα,πιο ευκολα σεταρεται απο το tuneomatic (ασε που η συγκεκριμενη ειναι Tonepros και ιντοναρισμενη τελεια)
μπρος στον ΗΧΟ θελεις να πεις (ετσι και ακουσεις τη διαφορα του tune-o-matic με το wrap around δεν θα πιστευεις στα αυτια σου...αναπνεει η κιθαρα με το wrap around,πιανο γινεται...)
οχι μονο σταθερη αλλα ...hard AS A ROCK!!! ;Dpureanalog είπε:![]()
Αυτή η κιθάρα είναι πολύ σταθερή πάντως.
Μόνο που τη βλέπω μου τρέχουν τα σάλια (σαν τα σκυλιά του Pavlov). Μεγειά!fendercustomshop είπε:για τον νεστορα...μάλλον αυτή πού πήρα τελικά ...η 62 masterbuilt john cruz...εδώ την δοκιμάζει ένας φίλος
Τι μεγειά, ο customidis μάλλον την βαρέθηκε, και πάει για την masterbuilt Uri Geller ;DΜεγειά!