Ποια ειναι η καλυτερη les paul??

marathon είπε:
Είναι σταθερή?
Η ποιο σταθερή κιθάρα είναι η χειροποίητη Μao tse tung,η μοναδική κιθάρα που δεν χρειάζεται stand  ;D

marathon είπε:
σοβαρά τώρα οι fender είναι πιο σταθερές?...ή ποιές άλλες είναι σταθερές?
οι φέντερ έχω την εντύπωση ότι τα τελευταία χρόνια έχουν βελτιωθεί σε αυτόν τον τομέα. Όσες φορές έχω ψάξει για γκίμπσον βρίσκω μια καλή στις ... 10.

Αν κανείς όμως θέλει αυτόν τον ήχο, πιστεύω ότι είναι αναγκασμένος να πάει λεσπόλ, και άρα να ψάξει αρκετά.

Όσον με αφορά, αυτή την στιγμή η βασική μου κιθάρα είναι μια άντερσον. Θα ψόφαγα και για μια καλή λεσπόλ, αλλά ας όψεται η π*****α η κρίση...

και φυσικά, τα παραπάνω είναι δικιές μου παρατηρήσεις και όχι κανόνας.

ffmakis είπε:
Η ποιο σταθερή κιθάρα είναι η χειροποίητη Μao tse tung,η μοναδική κιθάρα που δεν χρειάζεται stand  ;D
Σου έχω πεί ότι σε θαυμάζω... ;D ;D

turrican2 είπε:
Όσες φορές έχω ψάξει για γκίμπσον βρίσκω μια καλή στις ... 10.
Είμαι περίεργος να μάθω πόσα μαγαζιά στην Αθήνα έχουν 10+ Gibson LP στη βιτρίνα τους...

Jasemeister είπε:
Είμαι περίεργος να μάθω πόσα μαγαζιά στην Αθήνα έχουν 10+ Gibson LP στη βιτρίνα τους...
Γειας το στόμα σου...δεν ήθελα να το πώ εγώ. Αλλά μάλλον ο φίλος μας εννοεί σε βάθος χρόνου...

Βέβαια 10+ Fender βρίσκεις εύκολα...είναι βλέπεις σταθερές!

Η καλύτερη les paul είναι η Jean Paul..

jean_paul_gaultier_le_male_masc.125_ml.jpg

moutzaheadin είπε:
Η καλύτερη les paul είναι η Jean Paul..

jean_paul_gaultier_le_male_masc.125_ml.jpg
πες τα ρε Ντινο!!!! Αλλα και η standard που επαιζες εσυ τοσα χρονια δεν χαλουσε καθολου, ε;

Η καλύτερη les paul είναι αυτή που δεν χρειάζεται να παραγγείλεις μαζί και δύο-τρεις μεσοσπονδύλιους δίσκους για ρεζέρβα...Εδώ βέβαια η απάντηση τείνει προς το -άπειρο...

Σχιστόλιθος για μονολιθικο ροκ! Η κιθαρα του Φρεντ Φλιντστοουν!

Για μενα η καλυερη Λες Πωλ ειναι αυτη που μου φτιαξε ο Vagabond (of Vagabond guitars) βλεπε αβαταρ διπλα.

1 piece curly maple top

1 piece mahogany body 35 years old

Brazilian rosewood board

long tenon neck

WCR Godwood pickups

Callaham ABR 1 bridge

κλπ κλπ

και σε ...γηινη τιμη...

οποιος την εχει ακουσει ...την ακουει κανονικα! ολοι λεν οτι παιζει καλυτερα  απο gibson παρασάγκας!!...επομενως οπως λεει και ο Γεωργουλης... υπαρχουν λυσεις!

απ την αλλη το να δωσεις 4000 για μια VOS χωρις τα οριτζιναλ ξυλα ειναι λιγο απατη... δωσε λιγα ακομα και παρε μια 57 gold top with humbuckers...(λεμε τωρα ξεφυγε η κουβεντα)

Superfunk είπε:
σιγα τα αυγα,πιο ευκολα σεταρεται απο το tuneomatic (ασε που η συγκεκριμενη ειναι Tonepros και ιντοναρισμενη τελεια)

μπρος στον ΗΧΟ θελεις να πεις (ετσι και ακουσεις τη διαφορα του tune-o-matic με το wrap around δεν θα πιστευεις στα αυτια σου...αναπνεει η κιθαρα με το wrap around,πιανο γινεται...)
+1000 η εσπεραντζα που ειχα φτιαξει ηταν ετσι , μολις εβαλα tone pros aluminum wraparound χ@στηκα πανω μου! Η διαφορα στη γεφυρα ειναι μεγαλη υποθεση!

pureanalog είπε:
stone_guitar.jpg

Αυτή η κιθάρα είναι πολύ σταθερή πάντως.
οχι μονο σταθερη αλλα ...hard AS A ROCK!!! ;D

για τον νεστορα...μάλλον αυτή πού πήρα τελικά ...η 62 masterbuilt john cruz...εδώ την δοκιμάζει ένας φίλος

fendercustomshop είπε:
για τον νεστορα...μάλλον αυτή πού πήρα τελικά ...η 62 masterbuilt john cruz...εδώ την δοκιμάζει ένας φίλος

Μόνο που τη βλέπω μου τρέχουν τα σάλια (σαν τα σκυλιά του Pavlov). Μεγειά!

Υ.Γ. Αν είσαι Αθήνα θα 'θελα κάποια στιγμή να τη δω.

μακη εγώ ξεπέρασα το μάζεμα οργάνων στο σαλόνι εν είδει γωνιάς στο μοναστηράκι...πάρε κόσμε... ;D

είμαι οκ από κιθάρες at last με gibson lp 59 historic, fender strat masterbuilt jc 62 kai martin d28 marquis...

εσύ πως πας?

κατέληξες κάπου? ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back