Ποια ειναι η καλυτερη les paul??

georgekz750 είπε:
= Μεχρι να παιξεις με φεντερ  ;D
Επειδή μου κουνιούνται και από τις 2 ;)...βρές άλλον ;D

...εγώ μπορώ και συγκρίνω καθημερινώς!!

audiokostas είπε:
η εξάχορδη
Και η εφτάχορδη ωραία είναι.

ash7string.jpg

marathon είπε:
Επειδή μου κουνιούνται και από τις 2 ;)...βρές άλλον ;D

...εγώ μπορώ και συγκρίνω καθημερινώς!!
Εισαι τυχερος!!! Εγω που ειχα και απ τις 2 με τη γκιμπ δεν μου κουνιοταν τιποτις...  ;D και την ετρωγε ο σκωρος την καημενη  ;)

Superfunk είπε:
οντως αλλη χαρη εχει το wraparound (μεχρι και εμενα με συγκινησε ειδικα η version με τους Ρ90... ;D)
...να δω τη χαρη μολις πας να τη σεταρεις  :P

Αλλα 'μπρος στα κάλλη παω πασο! ;D ;D ;D ;D

backys είπε:
...να δω τη χαρη μολις πας να τη σεταρεις  :P
σιγα τα αυγα,πιο ευκολα σεταρεται απο το tuneomatic (ασε που η συγκεκριμενη ειναι Tonepros και ιντοναρισμενη τελεια)

Αλλα 'μπρος στα κάλλη παω πασο! ;D ;D ;D ;D
μπρος στον ΗΧΟ θελεις να πεις (ετσι και ακουσεις τη διαφορα του tune-o-matic με το wrap around δεν θα πιστευεις στα αυτια σου...αναπνεει η κιθαρα με το wrap around,πιανο γινεται...)

Superfunk είπε:
...αναπνεει η κιθαρα
Ρε φίλος, το νίτρο τη κάνει να αναπνέει...δεν τα έχουμε πεί αυτά? Να τα ξαναλέμε?

THEOD είπε:
Αν εισε Αθηνα πηγαινε μια βολτα στα εξαρχεια κατι μπορει να βρεις

http://www.vibrato.gr/#1_3,0,
Γνωρίζεις αν τα φωτογραφιζόμενα προϊόντα διατίθονται ή είναι "κράχτες" που έχουν πουληθεί?

Ztelioz είπε:
Γνωρίζεις αν τα φωτογραφιζόμενα προϊόντα διατίθονται ή είναι "κράχτες" που έχουν πουληθεί?

Πάρε ενα τηλεφωνακι αυριο το πρωί και ρώτησε μπορεί να εχει και αλλα οργανα

που να μην τα εχει περάσει στο site  ;)

στο vibrato φέρνει συνεχεία όργανα

Costas-Grinder είπε:
Ό,τι καλύτερο έχω παίξει τα τελυαταία χρόνια!
Φαίνεται ότι παίζεις λίγα χρόνια...

Costas-Grinder είπε:
Από το '94

ΥΓ: Πιο σωστό θα ήταν να πεις μάλλον: "φαίνεται ότι ποτέ δεν είχες περισσότερα λεφτά"  ;D
Σωστά...άρα δεν μπορείς να κρίνεις (μάλλον) μία Gibson των 3000...

Και λέω μάλλον γιατί δεν φτάνει ένα 10λεπτο-τέταρτο στο μαγαζί...

ΥΓ. Επειδή τη πρώτη μου κλασσική (μου τη πήρε η μαμά μου) την είχα το 1972 και τη πρώτη Gibson μου το 1977, μπορώ να λέω (εάν δεν σε πειράζει) :) ότι μια Telecaster δεν μπαίνει εύκολα δίπλα σε μία Gibson LP

marathon είπε:
Σωστά...άρα δεν μπορείς να κρίνεις (μάλλον) μία Gibson των 3000...

Και λέω μάλλον γιατί δεν φτάνει ένα 10λεπτο-τέταρτο στο μαγαζί...

ΥΓ. Επειδή τη πρώτη μου κλασσική (μου τη πήρε η μαμά μου) την είχα το 1972 και τη πρώτη Gibson μου το 1977, μπορώ να λέω (εάν δεν σε πειράζει) :) ότι μια Telecaster δεν μπαίνει εύκολα δίπλα σε μία Gibson LP
Φυσικά και ΔΕΝ με πειράζει. Αυτό έλλειπε να παρεμβαίνουμε και στα γούστα του καθενός, ούτε βέβαια αμφισβητώ την κρίση και την εμπειρία σου. Gibson έπαιξα αρκετές στο Musik Produktiv και στο Music Store κατά τις εκεί επισκέψεις μου όσα χρόνια ζούσα στην Βεστφαλία (από το 2002 ως το 2009). Ωστόσο δεν μπόρεσαν ποτέ να με κερδίσουν σαν όργανα. Σαν ήχος σίγουρα, σαν όργανο όχι (ελπίζω να καταλαβαίνεις τι λέω). Η Baja που έπιασα στα χέρια μου πριν ένα μήνα με συγκλόνισε κατευθείαν απ' όλες τις απόψεις. Και ηχητικά και κατασκευαστικά-εργονομικά. Καθαρά προσωπική μου εκτίμηση. Δεν λέω ότι έχω δίκιο ή οτιδήποτε άλλο. Μιλάω για τ' αφτιά και τα χέρια μου.

Costas-Grinder είπε:
Σαν ήχος σίγουρα, σαν όργανο όχι (ελπίζω να καταλαβαίνεις τι λέω).
Δεν καταλαβαίνω απόλυτα. Μιλάς (μάλλον) για εργονομία? Γιατί για μένα η εργονομία και ο χαρακτήρας έρχονται πρώτα, ο ήχος δεύτερος και τα υπόλοιπα...δεν με ενδιαφέρουν (μάρκες, σχήματα, χρώματα...) ;)

marathon είπε:
Δεν καταλαβαίνω απόλυτα. Μιλάς (μάλλον) για εργονομία? Γιατί για μένα η εργονομία και ο χαρακτήρας έρχονται πρώτα, ο ήχος δεύτερος και τα υπόλοιπα...δεν με ενδιαφέρουν (μάρκες, σχήματα, χρώματα...) ;)
Ναι βέβαια. Για την εργονομία της μιλάω. Δεν με βολεύει καθόλου η γέφυρα της Lespaul, το πάχος και το βάρος της όπως επίσης και η απόσταση των χορδών από το σώμα της. Μακάρι να μπορούσα να παίξω τις Gibson τόσο άνετα όσο τις Fender γιατί πραγματικά θα με ενδιέφερε και 'μένα πάρα πολύ ν' αποκτήσω αργότερα μια Lespaul λόγω της ηχάρας της...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back