Ποια ειναι η καλυτερη les paul??

Foutzis

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Λοιπον παιδες μια απλη ερωτιση! Ποια πιστευετε οτι ειναι η καλιτερη λεσ πολ?? ??? Με ενδιαφερει η γνωμη σας γιατι προκειται να αγορασω συντομα.

η εξάχορδη

Foutzis είπε:
Λοιπον παιδες μια απλη ερωτιση! Ποια πιστευετε οτι ειναι η καλιτερη λεσ πολ?? ??? Με ενδιαφερει η γνωμη σας γιατι προκειται να αγορασω συντομα.
Για μεταπώληση ή συλλογή, η πιό παλιά που μπορείς να βρείς.

Για παίξιμο, αυτή που ταιριάζει πρώτα στα χέρια σου και μετά στον ενισχυτή σου

είναι λίγο αόριστο το ερώτημά σου.

προσπάθησε να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός  :)

audiokostas είπε:
η εξάχορδη
Αυτήν εννοείς?

HD.6X-Pro

gibson-hd-6x.jpg

Ακόμα δεν έχω καταλάβει πως μπορεί να τη χρησιμοποιήσει κάποιος...αλλιώς θα την έπερνα!

Αφου πας σε ενα μαγαζι με οσες περισσοτερες μπορεις και παιξεις με ολες.....η καλυτερη les Paul θα ειναι αυτη που θα μιλησει καλυτερα σε εσενα.

marathon είπε:
Ακόμα δεν έχω καταλάβει πως μπορεί να τη χρησιμοποιήσει κάποιος...αλλιώς θα την έπερνα!
Πατάτε (τυχαία στην αρχή και με κάποιο ειδικό μασωνικό σύστημα μετά) με τα δάχτυλα του αριστερού χεριού τα διαστήματα μεταξύ των σιδερακίων που υπάρχουν στο μακρόστενο ξύλινο κομμάτι (λέγεται και μπράτσο) και με το άλλο χέρι βαράτε τις χορδές εκεί που είναι το μεγάλο/χοντρό μέρος της κιθάρας (σώμα).

Συγχαρητήρια μόλις παίξατε πανκ.

Υπομονή τα άλλα θα έρθουν σιγά σιγά...

Καλές αγορές.  ;D

Foutzis είπε:
γιατι μπατζετ μιλαμε ??? γαιτι η καλυτερη μπορει να κοστιζει και πολυ !!! οι GIBSON παντως ξεκινανε απο 750ε εως και 5.000ε (αν δεν κανω λαθος)

μηπως εννοει ποια εταιρεια ?που να βγαζει στην παραγωγη τυπου les paul? ???

αν και δε νομιζω

elio55 είπε:
Αφου πας σε ενα μαγαζι με οσες περισσοτερες μπορεις και παιξεις με ολες.....η καλυτερη les Paul θα ειναι αυτη που θα μιλησει καλυτερα σε εσενα.
Θα συμφωνήσω!

Βλέπεις,παίζεις,ακούς κ όποια σου πεί "είμαι εδώ για σένα ξύπνα" την τσιμπάς κ έχεις την καλύτερη γυναίκα του κόσμου!!!! 8) ; ;)

Sinios είπε:
κ έχεις την καλύτερη γυναίκα του κόσμου!!!! 8) ; ;)
...μέχρι να σου κουνηθεί η επόμενη...

amanatidis Ioannis είπε:
Η Δική μου....................... ;) ;D
Για σένα...για τον φίλο μας όμως?

1) Βλέπεις τις μπροσούρες και όλο το νετ.

2) Βλέπεις ποια γουστάρεις οπτικά και αντέχεις οικονομικά.

3) Κάνεις μια λίστα με τις τοπ 10.

4) Πας σε μαγαζιά κοιτώντας την λίστα από την πρώτη.

5) Παίζεις. Σου κάνει το μπράτσο;

5.1) Αν ναι πήγαινε στο (6)

5.2) Αν όχι πάς στο (4) με το επόμενο νούμερο της λίστας

6) Είναι ίσια και χωρίς χτυπήματα;

7) Αν ναί, την παίρνεις. Οχι την παρόμοια από το νετ. Αυτή την ίδια.  ;) Αν όχι ζήτα μία ίσια/ αχτύπητη και επανέλαβε το τεστ.

Μεγειές

εννοειται!!!!!

burstbuckers!!!!! μεγαλη ζημια το site που εβαλες..

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back