Για μεταπώληση ή συλλογή, η πιό παλιά που μπορείς να βρείς.Foutzis είπε:Λοιπον παιδες μια απλη ερωτιση! Ποια πιστευετε οτι ειναι η καλιτερη λεσ πολ?? ??? Με ενδιαφερει η γνωμη σας γιατι προκειται να αγορασω συντομα.
Αυτήν εννοείς?audiokostas είπε:η εξάχορδη
Πατάτε (τυχαία στην αρχή και με κάποιο ειδικό μασωνικό σύστημα μετά) με τα δάχτυλα του αριστερού χεριού τα διαστήματα μεταξύ των σιδερακίων που υπάρχουν στο μακρόστενο ξύλινο κομμάτι (λέγεται και μπράτσο) και με το άλλο χέρι βαράτε τις χορδές εκεί που είναι το μεγάλο/χοντρό μέρος της κιθάρας (σώμα).marathon είπε:Ακόμα δεν έχω καταλάβει πως μπορεί να τη χρησιμοποιήσει κάποιος...αλλιώς θα την έπερνα!
γιατι μπατζετ μιλαμε ??? γαιτι η καλυτερη μπορει να κοστιζει και πολυ !!! οι GIBSON παντως ξεκινανε απο 750ε εως και 5.000ε (αν δεν κανω λαθος)Foutzis είπε:Λοιπον παιδες μια απλη ερωτιση! Ποια πιστευετε οτι ειναι η καλιτερη λεσ πολ?? ??? Με ενδιαφερει η γνωμη σας γιατι προκειται να αγορασω συντομα.
Θα συμφωνήσω!elio55 είπε:Αφου πας σε ενα μαγαζι με οσες περισσοτερες μπορεις και παιξεις με ολες.....η καλυτερη les Paul θα ειναι αυτη που θα μιλησει καλυτερα σε εσενα.
...μέχρι να σου κουνηθεί η επόμενη...Sinios είπε:κ έχεις την καλύτερη γυναίκα του κόσμου!!!! 8) ;![]()
Έτσι ακριβώς...marathon είπε:...μέχρι να σου κουνηθεί η επόμενη...
Για σένα...για τον φίλο μας όμως?amanatidis Ioannis είπε:Η Δική μου.......................;D
Εσύ έχεις ολόκληρο χαρέμιamanatidis Ioannis είπε:Η Δική μου.......................;D
Superfunk είπε:
και αυτη εχει χρυσο hardwareroussos είπε:με golden hardware και pickups ομως!!!!!!