@Tthawth@db548
Ρε παιδιά' date=' αυτό που προσπαθεί να πει το thread είναι "μήπως αξίζει να ακούσουμε και κάτι διαφορετικό;" και εσείς βάζετε links για τις καφροτσουμπλεκιές των χαρντοχεβιμεταλάδουδροκέφαλων που ακούτε όλον τον υπόλοιπο καιρό...
Και είναι και απαράδεκτες διασκευές επί τη ευκαιρία. 8O 8O 8O[/quote']
Ότι θέλουμε θα ποστάρουμε. ¶μα δε σ'αρέσει δε το πατάς το link κ δεν ασχολείσαι μαζί μας. Αντε σε παρακαλώ...
Πολύ ωραία τοποθέτηση. Και εις ανώτερα db548. Ας πούμε db550....
Ότι θέλουμε θα ποστάρουμε. ¶μα δε σ'αρέσει δε το πατάς το link κ δεν ασχολείσαι μαζί μας. Αντε σε παρακαλώ...
Εξυπνάδες...Πολύ ωραία τοποθέτηση. Και εις ανώτερα db548. Ας πούμε db550.
@Tthawth@db548
Ρε παιδιά' date=' αυτό που προσπαθεί να πει το thread είναι "μήπως αξίζει να ακούσουμε και κάτι διαφορετικό;" και εσείς βάζετε links για τις καφροτσουμπλεκιές των χαρντοχεβιμεταλάδουδροκέφαλων που ακούτε όλον τον υπόλοιπο καιρό...
Και είναι και απαράδεκτες διασκευές επί τη ευκαιρία. 8O 8O 8O[/quote']
Βαι Βαι! Παρεξήγησις! Απεχθάνομαι Goth και Malmsteen! Πίστευα οτι το Post μου δείχνει την αξία των ABBA, αφού ακόμα και metal μπαντες δημιούργησαν album φόρο τιμής.
Προσωπικά ακούω οτιδήποτε ακούγεται αληθινό (δλδ αποκλέιω ΠυξΛαξ *1) και έχει μία αξιόλογη σύνθεση να 'γαργαλήσει' τα αυτιά μου. Τι κι αν ειναι λίγες νότες σαν το Wonderfull World τι κι αν ειναι το 'She's got the look' των Roxette τι κι αν ειναι το "Μαζι σου" της Παπαρίζου. Θα κοροιδεύω τον εαυτό μου οτι δεν γουστάρω? Δημοκρατία κυρίες και κύριοι.
Μου αρέσουν τραγούδια του Michael Jackson (dirty diana, smooth criminal κλπ), της Madonna (τα νεότερα αλλα αναγνωρίζω την αξία των αρχικών της pop προσφορών), λατρεύω την ατμόσφαιρα της Disco και παρα πολλά τραγούδια της.
Εκστασιάζομαι με την απίστευτη διασκευή του Marc Almond στο Days of pearly spencer και δεν βρήκα ούτε ένα τραγούδι των Sugababes να με κάνει να αλλάξω σταθμό. Χάζεψα με την καλή έννοια ακούγοντας Tori Amos.
Εαν λοιπόν υπάρχει ένας καλλιτέχνης ή ενα γκρουπ που έχει προσφέρει τόσα hit και τόσο προσεγμένες συνθέσεις (ισορροπώντας με μαεστρία τις δυο γυναικείες φωνές) σαν τους Abba, ε τότε θα το σεβαστώ και δεν θα κάτσω να κρύψω και οτι γουστάρω να τους ακούω. Γιατι και οι ίδιοι με μεράκι είχαν κάτσει και σεβάστηκαν το κοινό τους και αυτο ειναι κάτι που κάποια στιγμή θα το λάβεις. Όσο κάφρος και να θες να το παίξεις.
Θα έθετα το ερώτημα του ποιοι ειναι καλύτεροι μεταξύ ABBA Και Beatles αλλα θα βρω τίποτα σφαγμένα γατιά στην πόρτα μου :Ρ .
*1:Μου αρέσει το "μονο για εκείνη μη μου λες" γιατι πετάγεται η Τσάτσου και σώζει την βαρεμάρα. Μου αρέσε και το Βαλκανιζατέρ (άσχετο) και σιχάθηκα όλα τα επόμενα του Πορτοκάλογλου γιατί αντέγραψε τον εαυτό του να ξαναπιάσει την καλή.
Mou αρεσουν οι αbba' date='αλλα κρινοντας απο τα σχολια των φιλων μου και τα δικα σας πρεπει να μου αρεσουν λιγοτερο απο οσο αρεσουν σε πολλους :wink: :wink:
Μπραβο db548 που εισαι ΜΑΓΚΑΣ και postareiς οτι θελεις!Εισαι μεγαλος
και ασε τους αλλους του ξεπλενηδες που δεν μπορουν να καταλαβουν πως η μεγαλη προσφορα των abba στην μουσικη ειναι οτι εδωσαν υλικο για να κανουν οι beseech αυτη την ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΥΗ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Eυγε νεε μου συνεχισε ετσι,ασυμβιβαστα και με καλαισθησια :wink:[/quote']
Οτι θέλω θα postάρω αρκεί να μην είναι εναντίον κανενός κανόνα του forum φίλε Mesimeriari... Μέχρι στιγμής δεν έχω παραβεί τίποτα εκτός κ αν το να ανεβάζεις video είναι αμαρτία.
Αν αυτό δεν σας αρέσει να αλλάξετε forum ή να κάνετε παράπονα στον administrator.
Α φίλε Mesimeriari οι ειρωνείες μέσα απο την οθόνη του PC είναι τουλάχιστον αστείες...
:lol:Στον χρυσο δισκο του Voyager επρεπε να βαλουν το gimme gimmeμαζι με την 9η ! :lol: :lol: :lol: :wink:
Κάθε φορά που ακούω αυτό το κομμάτι σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ορκιστώ ότι το έχουν γράψει οι Bee GeesAnother time, another train.
Προσποιείσαι ασταμάτητα: κανένας δε σε κατηγόρησε πως παραβιάζεις κανόνες του φόρουμ. Για στενοκεφαλιά σε κατηγόρησα' date=' διότι αντί να αδράξεις την ευκαιρία να μάθεις κάτι παραπάνω, έσπευσες να μας βάλεις τους ακούρδιστους κόπανους που πιθανότατα ακούς στον ελεύθερο χρόνο σου.Οτι θέλω θα postάρω αρκεί να μην είναι εναντίον κανενός κανόνα του forum.
Κικιρίκου (έναυσμα για έγερση).Αν αυτό δεν σας αρέσει να αλλάξετε forum ή να κάνετε παράπονα στον administrator.
Για στενοκεφαλιά σε κατηγόρησα' date=' διότι αντί να αδράξεις την ευκαιρία να μάθεις κάτι παραπάνω, έσπευσες να μας βάλεις τους ακούρδιστους κόπανους που πιθανότατα ακούς στον ελεύθερο χρόνο σου.
Είναι ενδιαφέρον ότι ο άλλος φίλος που έβαλε βίντεο δεν παρεξηγήθηκε καθόλου - μόνο εσύ την είδες ότι πρέπει να υπερασπιστείς το δικαίωμά σου να είσαι ροκάκι.
[/quote']
Η ευγένεια είναι πολιτισμός. Μάθε να σέβεσαι τη γνώμη κ τα γούστα των άλλων.
Κατω τα χέρια από τους φανταστικούς 4 και κατσε καλαααααά :lol: :lol: :lol:Θα έθετα το ερώτημα του ποιοι ειναι καλύτεροι μεταξύ ABBA Και Beatles αλλα θα βρω τίποτα σφαγμένα γατιά στην πόρτα μου :Ρ .