Όπως έμαθα και εγώ πρόσφατα, όλα τα ακουσικά όργανα παίρνουν μπάσα μεΤα τελευταία έχω μια μικρή εντύπωση ότι ενισχύθηκαν λίγο όσο περνάνε τα χρόνια. (ή χάνω εγώ τις υψηλές συχνότητες από τα αυτιά μου όσο μεγαλώνω)
Στον ακουστικο καθαρα ηχο δεν προκειται να σε ικανοποιησει ' date='ειδικα αν εχεις συνηθισει να παιζεις με μια καλη solid wood ακουστικη κιθαρα.
Στον "ηλεκτρικο" ηχο ειναι κατα τη γνωμη μου η καλυτερη "πιεζοηλεκτρικη" κιθαρα,το προβλημα ειναι οτι ο ηχος των πιεζοηλεκτρικων μαγνητων ειναι ψιλοαθλιος ετσι κι αλλοιωςοποτε.... στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος..... :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote']
Covered ! 8)
Αν ψάχνεις οικονομική ηλ/ακουστική κοιτα και άλλες εταιρίες.
Αυτά που γράφει ο SF είναι ακριβώς αυτά που πρέπει να ξέρεις για τις Ovation.
Αν ψάχνεις για κάτι καλό, με την συγκεκριμένη εταιρία είσαι εκτός θέματος. Πάρε πρώτα μια σοβαρή ακουστική και άσε τις (εξειδικευμένου χαρακτήρα) Ovation για την πορεία.
Στον ακουστικο καθαρα ηχο δεν προκειται να σε ικανοποιησει ' date='ειδικα αν εχεις συνηθισει να παιζεις με μια καλη solid wood ακουστικη κιθαρα.
Στον "ηλεκτρικο" ηχο ειναι κατα τη γνωμη μου η καλυτερη "πιεζοηλεκτρικη" κιθαρα,το προβλημα ειναι οτι ο ηχος των πιεζοηλεκτρικων μαγνητων ειναι ψιλοαθλιος ετσι κι αλλοιωςοποτε.... στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος..... :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote']
+1000 αλλά η ερώτηση του φίλου μας ήταν ξεκάθαρη.Έχει ήδη καταλήξει στην Ovation και ζητάει την γνώμη μας σαν υποψήφιος αγοραστής και όχι να συγκρίνουμε τις Ovation με τις Martin ή τις Larivee... :wink:
Πού θα μπορούσα να τις δω "ζωντανές";Tαπεινή μου γνώμη Godin και ξερό ψωμί εφόσον είσαι για ηλεκτροκλασσική .
Ευχαριστώ φίλεΣτο ποστ κάποιου που σε ενδιαφέρει πάτα το κουμπί της παράθεσης
just click...Πού θα μπορούσα να τις δω "ζωντανές";Tαπεινή μου γνώμη Godin και ξερό ψωμί εφόσον είσαι για ηλεκτροκλασσική .