- Πόντοι
- 923
Άστά, έχω φορέσει...τη μισή Αμερική από μαγνήτες και ακόμα κάποιοι μου κάνουν μάθημα...aris 17561 είπε:Ξεχασες τους bare knuckle ;D ;D ;D
(παράφραση για το αστείον του πράγματος) ;D ;D ;D
Άστά, έχω φορέσει...τη μισή Αμερική από μαγνήτες και ακόμα κάποιοι μου κάνουν μάθημα...aris 17561 είπε:Ξεχασες τους bare knuckle ;D ;D ;D
& ομως ειναι αθλιοι μπροστα στους ΒΒ οπως φυσικα και στους 59 classicαλλά το να λέει ότι οι 490/498 είναι αθλιοι μπροστά στους Burstbuckers είναι λιγάκι αστείο.
Gibson όχι...αλλά Flaxwood μάλλον ;Dnoe13 είπε:Δηλαδη εσυ θα επαιρνες Gibson των 3.000ε απο ανακυκλωσιμα υλικα,φτιαγμενη στην Κορεα,ακομα κ αν ακουγοταν ιδια ή και καλυτερα απο την παραδοσιακη?
oselifer είπε:Το ζητούμενο είναι αφού αγοράζεις μια ακριβή κιθάρα να έχει και ακριβά υλικά.
Πές τα ρε μάστορα...!Πνοή και Νύξη είπε:Προσωπικά δεν θα δίσταζα να χρησιμοποιήσω οποιοδήποτε υλικό μου κάνει τη δουλειά.
τους ελεγαν οτι επαιζαν με "toilet seat with strings".... ;DΜπορώ να φανταστώ τι 'σούρνανε' σε όσους έπαιζαν με Fender, τη δεκαετία του '50...
Τωρα τι σχεση εχει αυτο ? Το να εχεις ενα κολλημα και να θες μια πανακριβη κιθαρα να εχει και καταγωγη δεν νομιζω να εχει καποια σχεση με την μονιμη αρνητικη κριτικη για καθε νεα κινηση που κανει μια εταιρια... Εξαλλου δεν ειπε ποτε κανεις οτι μια κορεατικη δεν ειναι καλη κιθαρα... Παραυτα εμενα μου αρεσουν οι αμερικανικες και οι japan... Δεν βρισκω κατι κακο... Δεν υποβαθμιζω καμια κινεζικη κορεατικη κτλ ισα ισα... Ομως οταν εχω μια συλλογη απο κυριως ακριβες κιθαρες θα προτιμουσα να μην εχω κινεζικες κορεατικες κτλ... Δεν σημαινει οτι δεν τις εκτιμω... Οι σεχτερ οι bcrich κορεας , οι epiphone ειναι απο τις πολυ καλες κιθαρες που εχουν περασει απο τα χερια μου...noe13 είπε:Ρε Αρη θα μας τρελλανεις.Εδω εσυ εχει προκαταληψη για κιθαρες και ενισχυτες απο την Ανατολη, ακομα και αν σου αποδεικνυουν οτι ειναι ιδιοι και καλυτεροι και θα 'κατηγορησεις' καποιον που δε θελει πεπιεσμενο χαρτι στη ταστιερα σε κιθαρα των 3.000+ ευρων?Δεν ειναι ακουστικο το θεμα.Δηλαδη εσυ θα επαιρνες Gibson των 3.000ε απο ανακυκλωσιμα υλικα,φτιαγμενη στην Κορεα,ακομα κ αν ακουγοταν ιδια ή και καλυτερα απο την παραδοσιακη?
Αυτο σου εξηγω λοιπον.Εσυ, οπως και ολοι μας,εχεις καποια κολληματα με το οργανο.Ετσι λοιπον κ ο αλλος ο οποιος βγαζει 3.000ε απο τη τσεπη εχει τα δικα του...ειναι λογικο να θελει ενα οργανο κοντα σε παραδοσιακα σπεκς και χαρακτηριστικα.Γι αυτο και τερατουργηματα οπως ρομποτικα συστηματα κ αλλα δεν προχωρησαν.aris 17561 είπε:Τωρα τι σχεση εχει αυτο ? Το να εχεις ενα κολλημα και να θες μια πανακριβη κιθαρα να εχει και καταγωγη δεν νομιζω να εχει καποια σχεση με την μονιμη αρνητικη κριτικη για καθε νεα κινηση που κανει μια εταιρια... Εξαλλου δεν ειπε ποτε κανεις οτι μια κορεατικη δεν ειναι καλη κιθαρα... Παραυτα εμενα μου αρεσουν οι αμερικανικες και οι japan... Δεν βρισκω κατι κακο... Δεν υποβαθμιζω καμια κινεζικη κορεατικη κτλ ισα ισα... Ομως οταν εχω μια συλλογη απο κυριως ακριβες κιθαρες θα προτιμουσα να μην εχω κινεζικες κορεατικες κτλ... Δεν σημαινει οτι δεν τις εκτιμω... Οι σεχτερ οι bcrich κορεας , οι epiphone ειναι απο τις πολυ καλες κιθαρες που εχουν περασει απο τα χερια μου...
Κακο ομως βρισκω καθε τι καινουριο που κανει ειδικα η gibby να δεχεται κακη κριτικη... Απο ολα τα νεωτεριστικα που εχει εισαγει η gibson για ολα , μα για ολα υπηρξε αρνητικη κριτικη... Μα για ολα ομως...
Αφού οι πιο πολλοί νεοτερισμοί που έχει κάνει είναι για μείωση κόστους..aris 17561 είπε:Κακο ομως βρισκω καθε τι καινουριο που κανει ειδικα η gibby να δεχεται κακη κριτικη... Απο ολα τα νεωτεριστικα που εχει εισαγει η gibson για ολα , μα για ολα υπηρξε αρνητικη κριτικη... Μα για ολα ομως...
noe13 είπε:Αυτο σου εξηγω λοιπον.Εσυ, οπως και ολοι μας,εχεις καποια κολληματα με το οργανο.Ετσι λοιπον κ ο αλλος ο οποιος βγαζει 3.000ε απο τη τσεπη εχει τα δικα του...ειναι λογικο να θελει ενα οργανο κοντα σε παραδοσιακα σπεκς και χαρακτηριστικα.Γι αυτο και τερατουργηματα οπως ρομποτικα συστηματα κ αλλα δεν προχωρησαν.