Μέγιστος αριθμός: δύο (2). ;D ;DΟ μέγιστος αριθμός εξυπηρετούμενων ποδηλάτων είναι δύο στο οπίσθιο μέρος του τελευταίου συρμού
Μούρλια, πανεύκολη και σαφώς ασφαλής για τον ποδηλάτη αλλά και για τους υπόλοιπους η κατάβαση και κυρίως ανάβαση διακοσίων και βάλε σκαλιών σε μερικούς σταθμούς...Ειδικά στους σταθμούς του μετρό και του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου, απαγορεύεται αυστηρά η χρήση των ανελκυστήρων και των κυλιόμενων κλιμάκων από ποδηλατιστές.
Έχω ακούσει οτι σε πoλεις χωρίς μετρό μοσχοπουλάνε τα dahon και μου φαίνεται όντως αστείο, αλλά δεν μπορώ με τίποτα να χ3σω μια "μόδα" που μόνο καλό κάνει.bihlas87 είπε:Δεν σας τη δίνει λίγο η φετινή μόδα με τα ποδήλατα?
Όχι ακριβώς έτσι...blue είπε:Έχω ακούσει οτι σε πoλεις χωρίς μετρό μοσχοπουλάνε τα dahon και μου φαίνεται όντως αστείο, αλλά δεν μπορώ με τίποτα να χ3σω μια "μόδα" που μόνο καλό κάνει.
στο Μαϊάμι και στο Βερολίνο είναι μέρος του πεζοδρομίουNikolas είπε:Σε όποια άλλη χώρα έχω βρεθεί με ποδηλατόδρομους, αυτοί είναι μέρος του δρόμου, με διαχωριστική λωρίδα, ή κόνους, ή πασαλάκια, ή κράσπεδο μόνο... Όχι του πεζοδρομίου.