Ποδήλατο κανείς;

Πηρα και εγω μια ποδηλαταρα Specialized Crosstrail Sport.

Το αγορασα αμεσως μςτα το Πασχα και εγινε το μεταφορικο μου μεσο στην Αιγινα.

Καθε μερα παω παντου με αυτο.

Πλακα πλακα εκτος οτι εχω πωρωθει εχει πεσει και ο σκεμπες 7 κιλα.

Αντε χωθειτε ειναι απιστευτη φαση.

Παιδια το ποδηλατο ειναι πολυ motivating αθληση ! Γραψτε χλμ πολλα !  :)

Να το μονακριβο μου !

SDC10669.JPG

Αντε , μακαρι ! Να πεσουν οι σκερμπεδες !  ;D  ;D  ;D

Τωρα ομως το ερωτημα θα ειναι αλλο ! Ποδηλατο. Με σελα η χωρις ? 

;D    ;D    ;D    ;D      ;D

To διάβασα κι εγώ. Καλή εξέλιξη αλλά...

Ο μέγιστος αριθμός εξυπηρετούμενων ποδηλάτων είναι δύο στο οπίσθιο μέρος του τελευταίου συρμού
Μέγιστος αριθμός: δύο (2). ;D ;D

Ειδικά στους σταθμούς του μετρό και του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου, απαγορεύεται αυστηρά η χρήση των ανελκυστήρων και των κυλιόμενων κλιμάκων από ποδηλατιστές.
Μούρλια, πανεύκολη και σαφώς ασφαλής για τον ποδηλάτη αλλά και για τους υπόλοιπους η κατάβαση και κυρίως ανάβαση διακοσίων και βάλε σκαλιών σε μερικούς σταθμούς...

και οι δύο περιορισμοί είναι ανόητοι αλλα μάλλον θα αστυνομευτούν όσο αστυνομεύονται 1000άδες άλλοι νόμοι στο μπαχαλιστάν

Έχω φτιάξει κι εγώ το δικό μου, και έχω κατευχαριστηθεί :D

Πάντως γενικά υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για το ποδήλατο. Βλέπω καθημερινά πάρα πολλά ποδήλατα στο δρόμο πράγμα το οποίο δεν ίσχυε παλιά.

Οπως καθε χρονο ,εδω και χρονια, οι σκληροπυρηνικοι (λεμε τωρα  ;D)  του mountain bike

θα βρεθουμε στην Βωβουσα  (Βαλια Καλντα) της Ηπειρου  για το γνωστα μαζοχιστικα βιτσια μας .  Καθε χρονο στηνεται στο καταφυγιο και ενα μουσικο happening  , κυριως με Γιαννιωτικα ροκ και blues συγκροτηματα , το οποιο  καταληγει  σε γενικο jam  (sweet home Valia Kaldα  κλπ.)  τυφλα να εχει το Glastonbury . 

Φετος τα πραματα σοβαρεψαν ... 

'' Δικοι μας''  ανθρωποι  θα ειναι εκει και σιγουρα θα ανεβασουν το επιπεδο ,κατακορυφα

http://vovousa.blogspot.com/2011/07/blues-wire.html

Λοιπον ..,  τις σκηνες σας , τα ποδηλατα σας , την διαθεση σας  και ...κοπιαστε 

Πιστευω  οτι η ολη φαση θα σας μεινει αξεχαστη ....

Ακουει ο Elavd  ???

Dkall μηπως τυχαινει να ξερεις εναν καραφλουλη κυριο γυρω στα 45-50 απο Αρτα με ενα Νισαν παθφαιντερ ? Συχναζει συνεχεια εκει

Προφανως λες τον Βασιλη  ,  φυσικα , μαζι πινουμε τσιπουρα μετα τα κατσαβραχα

χαχαχα  :)  Να προσεχετε ομως ε !!! Δεν ειστε και 18χρονοι ! Το λεω με ολη μου την καλη διαθεση μην με παρεξηγεις . Ειμαι παλιος μαθητης της γυναικας του της Δωρας. Καλες βολτες σας ευχομαι ε !!!!!! Θα ειναι καταπληκτικα ειμαι σιγουρος !

Δεν σας τη δίνει λίγο η φετινή μόδα με τα ποδήλατα? Δεν ξέρω για Αθήνα αλλά στην επαρχία

γίνεται Ο χαμός. Είναι καλή μόδα βέβαια αλλά δεν γουστάρω to be a part of it... Μου έρχεται

να γράψω με μαρκαδόρο στο σκελετό ''εγώ είχα ποδήλατο απο πρόπερσυ'' :D

χαχα. μπιχλα να σου πω την γνωμη μου ? και εμενα μου την δινει η λογικη "πηρα ποδηλατο γιατι εχει ωραιο χραματακι" ή "γιατι παμε κοντρα στο κατεστημενο" ή , ή ή ...

Απο τη στιγμη που κανει την ζωη μου καλυτερη και το περιβαλλον στο οποιο ζω πιο βιοσιμο τοτε ας ειναι... Α και κατι ακομα... Η εμπειρια κια ο βηχας δεν κρυβονται  8) 8) 8)

Απ'τη μία κι εμένα μου τη δίνει το θέμα ποδήλατο. Πρώτος (όχι ακριβώς, αλλά τέλος πάντων)) έκανα θέμα εδώ στο νοιζ, πριν 2-3 χρόνια (για τη μάσκα, για όποιον θυμάται), και ο μόνος που ήταν μέσα στο θέμα ήταν ο dkall... ;) Από 'κει και πέρα όμως μου αρέσει που βλέπω κι άλλους ποδηλάτες στη πόλη. Από όταν ήμουν στα βουνά που έλεγα την καλημέρα μου, την λέω ακομη στους ποδηλάτες, και οι πιο πολλοί ανταποκρίνονται! άρα +!

bihlas87 είπε:
Δεν σας τη δίνει λίγο η φετινή μόδα με τα ποδήλατα?
Έχω ακούσει οτι σε πoλεις χωρίς μετρό μοσχοπουλάνε τα dahon και μου φαίνεται όντως αστείο, αλλά δεν μπορώ με τίποτα να χ3σω μια "μόδα" που μόνο καλό κάνει.

(το αυτο και για τις βέσπες)

Είναι σαν να λες "μου τη σπάει η μόδα τoυ αντικαπνισματος" ;D ;D

Και επειδή κσέρεις :

http://www.southparkstudios.com/clips/388734/i-have-cynicism#tab=featured

;D

blue είπε:
Έχω ακούσει οτι σε πoλεις χωρίς μετρό μοσχοπουλάνε τα dahon και μου φαίνεται όντως αστείο, αλλά δεν μπορώ με τίποτα να χ3σω μια "μόδα" που μόνο καλό κάνει.
Όχι ακριβώς έτσι...
Βλέπεις υπάρχει το θέμα της εκπαίδευσης των ποδηλατών! Και το λέω με όλη τη σημασία της λέξης. Δεν είναι όλοι φτιαγμένοι για να βγουν στους δρόμους έτσι στα καλά καθούμενα...

Επίσης αυτό το "κλείνω το δρόμο γιατί πάω βόλτα με 300 αγνώστους" αν και πολύ όμορφο, έχει και τα αρνητικά του νομίζω. Για τους υπολοίπους.

Τέλος να σημειωθεί ότι τουλάχιστον προς τα εκεί που μένω (Γέρακας αλλά προς Βριλήσσια), ο δήμος (Βριλησσίων) έφτιαξε ποδηλατόδρομους (λογικά λόγω της γενικής "μόδας"). Και αν το έκανε καλά, θα ήταν καλό, αλλά έκανε το τεράστιο λάθος να τους κάνει μέρος του πεζοδρομίο (άρα υπερυψομένο) και όχι του δρόμου, με συνέπεια τα αυτοκίνητα να σε γράφουν στα παπάρια τους (και άρα εξαιρετικά επικίνδυνο θα έλεγα). Σε όποια άλλη χώρα έχω βρεθεί με ποδηλατόδρομους, αυτοί είναι μέρος του δρόμου, με διαχωριστική λωρίδα, ή κόνους, ή πασαλάκια, ή κράσπεδο μόνο... Όχι του πεζοδρομίου.

Nikolas είπε:
Σε όποια άλλη χώρα έχω βρεθεί με ποδηλατόδρομους, αυτοί είναι μέρος του δρόμου, με διαχωριστική λωρίδα, ή κόνους, ή πασαλάκια, ή κράσπεδο μόνο... Όχι του πεζοδρομίου.
στο Μαϊάμι και στο Βερολίνο είναι μέρος του πεζοδρομίου

το δεύτερο θα μας το επιβεβαιώσει ο γνωστός προβοκάτορας, το πρώτο το υπογράφω

Δεν έχω πάει σε καμμία απ'τις δύο που αναφέρεις αλλά Λονδίνο και Seattle που τώρα θυμάμαι είναι όπως τα λέω... :-/

Και, τέλος πάντων, μπορεί να εξαρτάται από το πως πηγαίνει κανείς με το ποδήλατο (δηλάδη αν πας βόλτα με την οικογένεια, καλώς είναι εκεί, αλλά για κανονική πορεία με το ποδήλατο, δε γίνεται, είναι πολύ επικίνδυνο...)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back