Ποδήλατο κανείς;

Korgious είπε:
Το τσοπεράκι μου ήταν πιο αναβαθμισμένο.Είχε 18 ταχύτητες, 6 γρανάζια, και ακριβως μετά το λογότυπο της εταιρείας είχε την σημαία του Ηνωμένου Βασιλείου.
...και είχε χαλασμένο κοντέρ....

Korgious είπε:
Φιλος για γύρους, θα σε παρακαλέσω να βρεις τον dkall και τους λοιπούς.. :D

...και όποτε θέλετε.
Χλωμό καθότι τώρα κάνει το κατσίκι στη Βάλια Κάλντα.

Το τσοπεράκι μου ήταν πιο αναβαθμισμένο.Είχε 18 ταχύτητες, 6 γρανάζια, και ακριβως μετά το λογότυπο της εταιρείας είχε την σημαία του Ηνωμένου Βασιλείου.
Πσσσσσσσσσσσσσ. Πρωκτόφαρδε........ Το σημαιάκι μόνο του δινε 25χλμ έξτρα.

Θα τουχες το μακρύ σασμάν το αγωνιστικό για μεγάλες ευθείες και όχι αυτό για τις φαναρόκοντρες.

Σωστός ο νεαρός ..........

Εγώ τότε είχα Velamos φτιαγμένο BMX. Είχα αφαιρέσει διπλή σέλα. Tιμόνι σέλα γρανάζια και λοιπά από αγωνιστικά. Χτύπαγε στα ίσα κάτι mongoose αλλά καλοάρεσε σε κάτι προέφηβους κλεφτρόνια (ο ένας τώρα αγαπάει στον Κορυδαλό, από μέσα) και μέχρι που πήρα το ΜΤΒ δεν ήθελα να βλέπω BMX.

ΥΓ. Να κανονίσετε γύρους.

Από Σεπτέμβρη.

Korgious είπε:
Μια χαρά το πές. Κατηφόρα,πετάλι και του ταχυμέτρου η βελόνα είχε κολλήσει στα 90!
του ΧΑΛΑΣΜΕΝΟΥ ταχύμετρου η βελόνα...

όλοι εδώ έχουμε οδηγήσει ποδήλατο σε κατηφόρα...  καθώς και κάποιο μηχανοκίνητο όχημα με 90χ/ω...

μια χαρά λειτουργούσε !  >:(

Απλά και ksastera, το ταχύμετρο έχει στοπ της βελόνας στην τελευταία του τιμή!

Με φάγατε  :P

Μιας και μιλάμε για ποδήλατα, να πω την τεράστια έκπληξη μου όταν αντίκρυσα τις εκατοντάδες (να μην πώ χιλιάδα) ποδηλατών που συναντιώνται κάθε Παρασκευή (από ότι έμαθα) για διαδρομές (που ανακοινώνονται μέσω net) να βολτάρουν στις 1:30 το βραδυ στη παραλιακή.

Τρομερή συμμετοχή, άψογη ιδέα.

Πρέπει να ξαναπάρω ποδήλατο.

bouzoukleri είπε:
Εγώ τότε είχα Velamos
Κι εγώ. Μετά Eska  ;D. Και μετά επισκεύασα ένα ρημάδι Μercier και κυκλοφορούσα όλος καμάρι σα γύφτικο σκεπάρνι.

bouzoukleri είπε:
Εγώ τότε είχα Velamos φτιαγμένο BMX.
RMX παρακαλώ!  σαν αυτό (ίδιο χρώμα) χωρίς το φτερό  ;)

StareRMX.jpg

Οι συναντήσεις που κάνουν με ποδήλατα τις Παρασκευές είναι εξαιρετικές. Λαοθάλασσα !

Γίνονται δειλά δειλά και σε μικρότερες πόλεις :)

Πάντως οι παρέες που ήμασταν ποδηλατάδες σε μικρές ηλικίες έχουμε επανέρθει στο άθλημα. Έτυχε αυτές τις ημέρες να μιλήσω με δυο τρία παιδιά που ήταν κοινή μας ασχολία το ποδήλατο στα παιδικά μας χρόνια και όλοι σχολιάζαμε το ότι επιστρέψαμε στο ποδήλατο. Μόδα μπορεί ναι αλλά ευχάριστη από κάθε πλευρά :)

Πήρα κι εγώ ένα ποδήλατο πριν 4-5 χρόνια. Είναι αυτό που επισυνάπτω.

Λίγο μετά την αγορά του, ήρθα αντιμέτωπος με δύο οδυνηρές διαπιστώσεις:

1ον. Το ποδήλατο είναι γυναικείο.

2ον. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το χρησιμοποιήσω με ασφάλεια στην Αθήνα.

Έτσι, κάνω ποδήλατο, μόνο στο εξοχικό μου, μεταμεσονύκτιες ώρες, με μαύρα γυαλιά και καμπαρτίνα.  ;D

DSC01691.JPG

kostri είπε:
Το ποδήλατο είναι γυναικείο...

...μεταμεσονύκτιες ώρες, με μαύρα γυαλιά και καμπαρτίνα.  ;D
Sexual predator ;D

lgbesios είπε:
RMX παρακαλώ!  σαν αυτό (ίδιο χρώμα) χωρίς το φτερό  ;)

StareRMX.jpg
A!Στο διάλο! :-X Υπάρχει και άλλο; :o

Το δικό μου το φέρανε το '83 σε μαύρο ματ περικαλώ, και αφού άλλαξε κάμποσα χρώματα

στα χρόνια που πέρασαν κατέληξε ασημί στην καρότσα ενός DATSUN πριν 5 χρόνια.  :-X

Φτεράκι δεν είχε, το κάλυμα της αλυσίδας πάντως βλέπω να το 'χεις βγάλει...  :)

Παναθεμά σε πόσες τούμπες μου θύμισες...  ::)

Από τα λίγα ποδήλατα που relicάρουν τον αναβάτη τους!  ;D ;D ;D

kostri είπε:
Έτσι, κάνω ποδήλατο, μόνο στο εξοχικό μου, μεταμεσονύκτιες ώρες, με μαύρα γυαλιά και καμπαρτίνα.  ;D
O Nick Cave βγήκε παγανιά!  ;D

kostri είπε:
Πήρα κι εγώ ένα ποδήλατο πριν 4-5 χρόνια. Είναι αυτό που επισυνάπτω.

Λίγο μετά την αγορά του, ήρθα αντιμέτωπος με δύο οδυνηρές διαπιστώσεις:

1ον. Το ποδήλατο είναι γυναικείο.
Αυτο πως το καταλαβαινει κανεις γιατι μ εβαλες σε σκεψεις φιλτατε kostri ??? ????

Λες?

bihlas87 είπε:
Sexual predator ;D
O Nick Cave βγήκε παγανιά!  ;D
;D

Αυτο πως το καταλαβαινει κανεις γιατι μ εβαλες σε σκεψεις φιλτατε kostri ??? ????

Λες?
Ούτε κι εγώ ήξερα, αγαπητέ. Μέχρι που κάποιες κακές γλώσσες άρχισαν να διαδίδουν φαιδρότητες, όπως ότι τα ποδήλατα που έχουν καμπυλοτά σίδερα, από το τιμόνι ως τη σέλα, είναι γυναικεία. Αυτή η παράλογη και αισθητικά αβάσιμη σεξιστική κατηγορία, σκίασε την ποδηλατική μου καριέρα..

Aσ τους.Δεν ξερουν.Μαλλον προκειται περι κλικας. ;D ;D

kostri είπε:
;D

Ούτε κι εγώ ήξερα, αγαπητέ. Μέχρι που κάποιες κακές γλώσσες άρχισαν να διαδίδουν φαιδρότητες, όπως ότι τα ποδήλατα που έχουν καμπυλοτά σίδερα, από το τιμόνι ως τη σέλα, είναι γυναικεία. Αυτή η παράλογη και αισθητικά αβάσιμη σεξιστική κατηγορία, σκίασε την ποδηλατική μου καριέρα..
Θα πάω να βγάλω φωτογραφία το δικό μου που δεν έχει καμπυλοτά σίδερα. Αν έχω αντρικό ποδήλατο θα ανταλλάξουμε :P

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back