...και είχε χαλασμένο κοντέρ....Korgious είπε:Το τσοπεράκι μου ήταν πιο αναβαθμισμένο.Είχε 18 ταχύτητες, 6 γρανάζια, και ακριβως μετά το λογότυπο της εταιρείας είχε την σημαία του Ηνωμένου Βασιλείου.
...και είχε χαλασμένο κοντέρ....Korgious είπε:Το τσοπεράκι μου ήταν πιο αναβαθμισμένο.Είχε 18 ταχύτητες, 6 γρανάζια, και ακριβως μετά το λογότυπο της εταιρείας είχε την σημαία του Ηνωμένου Βασιλείου.
Χλωμό καθότι τώρα κάνει το κατσίκι στη Βάλια Κάλντα.Korgious είπε:Φιλος για γύρους, θα σε παρακαλέσω να βρεις τον dkall και τους λοιπούς..
...και όποτε θέλετε.
Πσσσσσσσσσσσσσ. Πρωκτόφαρδε........ Το σημαιάκι μόνο του δινε 25χλμ έξτρα.Το τσοπεράκι μου ήταν πιο αναβαθμισμένο.Είχε 18 ταχύτητες, 6 γρανάζια, και ακριβως μετά το λογότυπο της εταιρείας είχε την σημαία του Ηνωμένου Βασιλείου.
του ΧΑΛΑΣΜΕΝΟΥ ταχύμετρου η βελόνα...Korgious είπε:Μια χαρά το πές. Κατηφόρα,πετάλι και του ταχυμέτρου η βελόνα είχε κολλήσει στα 90!
Κι εγώ. Μετά Eska ;D. Και μετά επισκεύασα ένα ρημάδι Μercier και κυκλοφορούσα όλος καμάρι σα γύφτικο σκεπάρνι.bouzoukleri είπε:Εγώ τότε είχα Velamos
RMX παρακαλώ! σαν αυτό (ίδιο χρώμα) χωρίς το φτερόbouzoukleri είπε:Εγώ τότε είχα Velamos φτιαγμένο BMX.
Sexual predator ;Dkostri είπε:Το ποδήλατο είναι γυναικείο...
...μεταμεσονύκτιες ώρες, με μαύρα γυαλιά και καμπαρτίνα. ;D
A!Στο διάλο! :-X Υπάρχει και άλλο;lgbesios είπε:RMX παρακαλώ! σαν αυτό (ίδιο χρώμα) χωρίς το φτερό
![]()
O Nick Cave βγήκε παγανιά! ;Dkostri είπε:Έτσι, κάνω ποδήλατο, μόνο στο εξοχικό μου, μεταμεσονύκτιες ώρες, με μαύρα γυαλιά και καμπαρτίνα. ;D
Αυτο πως το καταλαβαινει κανεις γιατι μ εβαλες σε σκεψεις φιλτατε kostri ??? ????kostri είπε:Πήρα κι εγώ ένα ποδήλατο πριν 4-5 χρόνια. Είναι αυτό που επισυνάπτω.
Λίγο μετά την αγορά του, ήρθα αντιμέτωπος με δύο οδυνηρές διαπιστώσεις:
1ον. Το ποδήλατο είναι γυναικείο.
bihlas87 είπε:Sexual predator ;D
;DO Nick Cave βγήκε παγανιά! ;D
Ούτε κι εγώ ήξερα, αγαπητέ. Μέχρι που κάποιες κακές γλώσσες άρχισαν να διαδίδουν φαιδρότητες, όπως ότι τα ποδήλατα που έχουν καμπυλοτά σίδερα, από το τιμόνι ως τη σέλα, είναι γυναικεία. Αυτή η παράλογη και αισθητικά αβάσιμη σεξιστική κατηγορία, σκίασε την ποδηλατική μου καριέρα..Αυτο πως το καταλαβαινει κανεις γιατι μ εβαλες σε σκεψεις φιλτατε kostri ??? ????
Λες?
Θα πάω να βγάλω φωτογραφία το δικό μου που δεν έχει καμπυλοτά σίδερα. Αν έχω αντρικό ποδήλατο θα ανταλλάξουμεkostri είπε:;D
Ούτε κι εγώ ήξερα, αγαπητέ. Μέχρι που κάποιες κακές γλώσσες άρχισαν να διαδίδουν φαιδρότητες, όπως ότι τα ποδήλατα που έχουν καμπυλοτά σίδερα, από το τιμόνι ως τη σέλα, είναι γυναικεία. Αυτή η παράλογη και αισθητικά αβάσιμη σεξιστική κατηγορία, σκίασε την ποδηλατική μου καριέρα..