• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Plural Blues Funked up @ Afrikana Jazz Bar

manos A

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Στην εξωτική,μαγική, Afrikana Ιεροφαντών 13 (συνέχεια οδού Κεραμεικού), Athens, Greece

6942609229, 2103410445

οι Plural !!!

PLURAL είναι ένα trio με πέντε όργανα και δυνατή χημεία μας ταξιδεύουν στο χώρο της Blues με την νοοτροπία της Jazz.

Από την Βοστώνη με live περάσματα από το “House of Blues, Emily’s, All Asia, Wally’s” συνεχίζουν τις μουσικές διαδρομές τους στην Αθήνα.

Έχοντας πάντα βάση το Blues/Rock αναμιγνύουν Funk και Jazz στοιχεία με έντονο αυτοσχεδιασμό δημιουργώντας μια διαφορετική εμπειρία σε κάθε live.

To blues/jazz trio των Plural αναδείχθηκε νικητής του διαγωνισμού του En Lefko 87,7 σε συνεργασία με το Δήμο Αμαρουσίου, για το opening act του 1ου Maroussi Jazz Festival

Blues Funked Up

Lefteris Ioannou - guitar/vocals

Manos Anagnostopoulos - bass

Thanos Hatzianagnostou- drums

Είδα πρόσφατα αυτά τα αγόρια και έχω να πω μόνο τούτο:

Μου έπεσε κάτω το σαγόνι...

Είναι ο ορισμός του must see 

Ένα τρίο που γαζώνει.

Μια φανταστική fusion/progressive/blues/rock κατάσταση και παράλληλα a show of hands από τρεις μουσίκαρους  8)

Μπορει να σου επεσε το σαγονι Terry αλλα εχω τους ενδοιασμους μου στο στυλ πηγα και ειδα τους ταδε και μεγαλε αμα τους δεις θα τα παρατησεις κλπ μπουρδες ;),θα  προσπαθησω να τους δω καποια στιγμη!!Και τοτε θα εχω πληρη αποψη για την τεχνη που βγαζουν !!

Εκεινο που αναρωτιεμαι ειναι:Τετοιας αξιας μουσικοι (που μαλλον σπουδασαν στην Βοστωνη )

εχουν ερθει στην Ελλαδα να κανουν τι;;;;;;Να παιζουν στα μπαρακια jazz&Blues ;;

Τα εναπομειναντα μπουζουκια εχουν γεμισει μουσικους απο Berkeley κλπ.Οι οποιοι πηγαν ,σπουδασαν χαλασαν ενα καρο λεφτα γι'αυτο και παιζουν για τον ταδε &δεινα τραγουδισταρα ??? η τραγουδιστρια!! ::)

Δεν θα επενδυα τα καλυτερα χρονια της ζωης μου σπουδαζοντας μουσικη στο εξωτερικο για να καταληξω σε μπαρακια παιζοντας jazz & blues η και στα μπουζουκια !!

pericles είπε:
Μπορει να σου επεσε το σαγονι Terry αλλα εχω τους ενδοιασμους μου στο στυλ πηγα και ειδα τους ταδε και μεγαλε αμα τους δεις θα τα παρατησεις κλπ μπουρδες ;),θα  προσπαθησω να τους δω καποια στιγμη!!Και τοτε θα εχω πληρη αποψη για την τεχνη που βγαζουν !!

Εκεινο που αναρωτιεμαι ειναι:Τετοιας αξιας μουσικοι (που μαλλον σπουδασαν στην Βοστωνη )

Τα εναπομειναντα μπουζουκια εχουν γεμισει μουσικους απο Berkeley κλπ.Οι οποιοι πηγαν ,σπουδασαν χαλασαν ενα καρο λεφτα γι'αυτο και παιζουν για τον ταδε &δεινα τραγουδισταρα ??? η τραγουδιστρια!! ::)

Δεν θα επενδυα τα καλυτερα χρονια της ζωης μου σπουδαζοντας μουσικη στο εξωτερικο για να καταληξω σε μπαρακια παιζοντας jazz & blues η και στα μπουζουκια !!
Σωστος!!!!

pericles είπε:

Γνωριζω προσωπικα 3 τετοιους, με σπουδες και διδακτορικα απο Berklee.

Δεν ειναι ομως τοσο τυχεροι να παιζουν σε μπουζουκια.

Μονο ο ενας σε κατι κλαμπακια που και που.

pericles είπε:

Γέροντα, ξύπνησες στραβά;

Το τι θέλουν να κάνουν τα παιδιά με το χρόνο τους και τις σπουδές τους, δεν το γνωρίζω και σε τελική ανάλυση δεν με αφορά.

Ούτε το που θα παίξουν, με ποιους θα παίξουν και πως θα βιοποριστούν.

Και ήμαρτοννννε δηλαδή- είμαστε γερούνδιοι για να λέμε «είδα τους τάδε και θα τα παρατήσω». Αυτά δεν τα λέγαμε ούτε πιτσιρίκια  ;)  ;D

Μείνε στην ουσία: Τρεις πολύ καλοί μουσικοί με άποψη σε αυτό που κάνουν που αξίζει τον κόπο να τους παρακολουθήσει κάποιος γιατί θα ευχαριστηθεί αυτό που θα ακούσει.

Ούτε μα μου σου του, και γιατί σπούδασαν εκεί και παίζουν τώρα εδώ.

ΟΚ ναι πολλοί πήγαν σπούδασαν- παικταράδες και παίζουν το «μαραμένη η πίκρα» και μετά βάρα μια συρτορούμπα για να χορέψει το φιλοθεάμον κοινό.

Μπράβο τους και ζήτω τους- κάνουν μια δουλειά για να ζήσουν και δεν μας πέφτει λόγος.

Τώρα ως προς το ερώτημα σου, τι κάνουν τα παιδιά εδώ, σίγουρα εγώ δεν μπορώ να το απαντήσω.

Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ήταν καλύτερα που τους άκουσα να παίζουν ένα Brush With The Blues στο μπαράκι, παρά στο η βάρκα μας η κουρελού στο «πολιτιστικό κέντρο»  ;)

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Είδα πρόσφατα αυτά τα αγόρια και έχω να πω μόνο τούτο:

Μου έπεσε κάτω το σαγόνι...

Eίναι ο ορισμός του must see 

Ένα τρίο που γαζώνει.

Μια φανταστική fusion/progressive/blues/rock κατάσταση και παράλληλα a show of hands από τρεις μουσίκαρους
Το τι θέλουν να κάνουν τα παιδιά με το χρόνο τους και τις σπουδές τους, δεν το γνωρίζω και σε τελική ανάλυση δεν με αφορά.
Έτσι.

Τα υπόλοιπα είναι τροφή για παραφιλολογικές συζητήσεις Noiz.

Θα προσπαθήσω να τους πετύχω (το drive my car στο cloud είναι πολύ καλό).

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
@Terry :Αλλα λογια να αγαπιομαστε ρε συ!Αυτα τα εχω ξανακουσει ,ξαναδει αλλα το αποτελεσμα ειναι ιδιο οπως:Πανε χαμενοι οι παικταραδες απο την στιγμη που ηρθαν στην μ......λο..ρα :P !!Αυτο το ειχε πει και ο μακαριτης ο Ντεμης Ρουσσος :οπου και να πανε στο εξωτερικο οι Ελληνες διαπρεπουν ;) ειτε καλλιτεχνες ,ειτε επιστημονες ειτε οτιδηποτε !!ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ Μ.......ΛΟ!! :P

Επισης αυτο που ειπα σχετικα με αυτους που συνηθως λενε <<πω-πω ρε συ πηγα και ακουσα τον ταδε και μου εφυγε το σαγονι ,ετσι μου ερχεται να τα παρατησω κλπ λαλακιες>> Δεν αφορα εσενα προσωπικα αλλα μια πλειαδα μουσικων της πλακας που αυτουποβαλονται σε συνδρομο παραιτησεως απο την οποια τεχνη τους!!

@jonny-T: Ειδες που καποιες φορες δικαιωνομαι  :) :)

Στην τελικη τα μπουζουκια δεν χρειαζονται διπλωματουχους του Ταδε κολλεγιου μουσικης αν κρινουμε απο το περιεχομενο των τραγουδιων-ασματων που πουλανε στον βλακοθαμωνα τους

Απλα οι ''μαεστροι'' για να δειξουν στα αφεντικα οτι ειναι οι ιδιοι σουπερ(και να παρουν και κανα φραγκο παραπανω στην επιμελεια προγραμματος) << Λενε στο περιπου:θα σας φερω ενα ντραμερ και εναν κιθαριστα που εχουν (δεν εχουν ολοι) τελειωσει το berkeley και γαζωνουν να'ουμε!!>>Και κανουν και κανενα μηνα προβες τσαμπα ,δουλευουν και μια μερα την εβδομαδα τσαμπα _για το μαγαζι να'ουμε και παιζουν για την Μπαολα να'ουμε >>αυτα συμβαινουν και καποιος πρεπει να ενημερωσει τα παιδια αυτα τι τα περιμενει οταν θελησουν να βγαλουν τον επιουσιο (ξενυχτι,ποτα ,τσιγαρα ) μετα απο καποια χρονια σπουδες στα καλυτερα Κολλεγια μουσικης της Αμερικης η και Ευρωπης!!

Καλη επιτυχια παιδες!!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Να τολμήσω να ρωτήσω τι σχέση (έστω και την παραμικρή) έχει όλο αυτό με την ανακοίνωση ενός live και την επιβεβαίωση ενός αυτήκοου θεατή ότι όντως πρόκειται για μια καλή μπάντα ;

@Κωστα αν εσυ δεν βλεπεις σχεση ειναι γιατι δεν τα εχεις ζησει απο κοντα !!Ρωτα τον κοινο μας γνωστο Γιαννη να σου πει τι παιζεται!! ;)

με το συμπάθιο, και όχι ότι μου πέφτει λόγος, αλλά οι μουσικές σπουδές, όπως και οποιοδήποτε είδος σπουδών σε όλα τα γνωστικά αντικείμενα, αξίζει τον κόπο ανεξαρτήτως επαγγελματικής αποκατάστασης. ίσα ίσα που θα έπρεπε οι σπουδές να μην σχετίζονται καθόλου με την επαγγελματική αποκατάσταση, έτσι ώστε ο καθένας μας να ερευνά - μελετά αυτό που πραγματικά τον ενδιαφέρει γιατί σε αυτό θα γίνει πραγματικά καλός.

επίσης αν και απεχθάνομαι τα μπουζούκια (έχω πάει μετά βίας 5 φορές), δεν νομίζω ότι μπορώ να βγάλω 6 ώρες πρόγραμμα χωρίς να έχω μελετήσει το είδος, το πρόγραμμά, και να παίζω prima vista ότι γράφει ο κάθε μαέστρος ή να παίζω κομμάτια στο ελεύθερο μέρος που δεν έχω ξανακούσει και να τα βγάζω με το αυτί.       

pericles είπε:
@Κωστα αν εσυ δεν βλεπεις σχεση ειναι γιατι δεν τα εχεις ζησει απο κοντα !!Ρωτα τον κοινο μας γνωστο Γιαννη να σου πει τι παιζεται!! ;)
Με τον κίνδυνο να με βαρεθώ, θα επαναλάβω για να καταλάβεις.

Μπήκες σε ένα thread ανακοίνωσης μπάντας για live και έβγαλες τον καημό σου σε/με κάτι παντελώς άσχετο.

Το οποίο, πέρα από άσχετο, ίσως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και αγενές.

Σκέψου κάτι αντίστοιχο σε δικό σου thread για live της μπάντας σου. ;)

Και θα παρακαλούσα και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες (@95thanasis) στο ίδιο κλίμα, αν θέλουν, να ανοίξουν άλλο thread σχετικά με τα πολυσυζητημένα και να μην βρίσκονται στο λάθος μέρος.

Ευχαριστώ τα μάλλα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back