- Πόντοι
- 18
μπρουταλ πληκτρολογια.... τι αλλο θα ακουσουμε ρε.... που να ζορισει κι αλλο η ζεστη....
Παιδια, το ξαναλεω, καλυτερα αφηστε αυτο με το "gay", διοτι εχουν αρχισει να λεγονται και ασυναρτησιες πλεον.cos_dr είπε:Ενώ με τους GAY δεν έχω κανένα πρόβλημα, δεν με ενοχλεί, τους αντιμετωπίζω ισότιμα .....
.....Αλήθεια το λέω και τα βρίσκω gay με την έννοια που θέτει ο trolley , αισθητικά.
Δεν τα γουστάρω καθόλου.
Με άλλα λόγια...trolley είπε:Αλλά ρε μάστορα, κάνεις τον τυφλό; Έγραψα "η καλύτερη κάρτα για οικιακή χρήση" και "το καλύτερο τρέχον DAW". Οι λεξούλες δίνουν το στίγμα για τα κριτήρια που εφαρμόστηκαν, συν το ότι είναι σαφές ότι παντού δίνεται έμφαση στο θέμα της πλατειάς συμβατότητας, επειδή κρίνω πως έχει τεράστια σημασία ΚΑΙ είναι η μόνη έντιμη προσέγγιση εκ' μέρους των κατασκευαστών λογισμικού.
Ε πες μας λοιπόν, μετά από τι δοκιμές κατέληξες στα συμπεράσματα αυτά? Ποιες κάρτες ήχου δοκίμασες? Σε τί είδους χρήση? Ποια DAW? Ποιος είναι τέλος πάντων αυτός ο κύκλος δοκιμών για να κάνουμε κι εμείς τον ίδιο, όπως λες..Ήδη διευκρίνησα ότι υπάρχουν πολλές ώρες εργασίας και δοκιμών πίσω από τα συμπεράσματα που παρέθεσα. Αν κάνει (κάποιος) τον ίδιο κύκλο δοκιμών και καταλήξει σε διαφορετικά συμπεράσματα, τότε ας τα παραθέσει, δεν υπάρχει πρόβλημα.
Προτείνω να γράφεις πιο εμπεριστατωμένα. Δεν αμφιβάλλω ότι έχεις γνώσεις κι έχεις φάει ώρες δοκιμών, ωστόσο, αδικείσαι με τον τρόπο που τις παρουσιάζεις.Τέλος, ας παρατηρηθεί ότι δεν προτείνεις απολύτως τίποτε.
1) O χαρακτηρισμός gay, παραπέμπει κατά κύριο λόγο στη σεξουαλικότητα. Τα υπόλοιπα είναι ιστορικής σημασίας. Αλλά ας δεχτούμε ότι το "gay aestetics" είναι όρος, και μάλιστα μη φορτισμένος από σεξουαλικότητα...Πραγματικά ας σταματήσει εδω το θεμα "gay aesthetics" για τον εξής απλό λόγο:
Είναι όρος και δεν έχει να κάνει με τη σεξουαλικότητα,
Gay= Χαρούμενος,
Χρησιμοποιείται δε στο να περιγράψει από ρούχα , μέχρι και διακόσμιση.
Δεν χρησιμοποιείται σε αντιδιαστολή του όρου "ανδρικός", ούτε "γυναικείος".
Π.χ. floral ρουχα, πολύχρωμα με έντονα χρώματα κ.λ.π.
Καταδυκνειει δε συνήθως έναν μαξιμαλισμό στη σχεδίαση.
Μικρή διόρθωση εδώ. Δεν είναι "θέλει", είναι "δεν μπορεί να έχει ένα ξεχωριστό pc για κάθε δουλειά". Δεν είναι άλλωστε φυστίκια τα pc, δεν έχουν όλοι την οικονομική δυνατότητα να'χουν από τρία.dimsonic είπε:όπως έχουν φτάσει τα πράγματα και με την διάδοση και τις δυνατότητες του διαδικτύου είναι ξεκάθαρο ότι πιά οι εταιρείες αναγκάζονται άνωθεν να αντιμετωπίζουν όλα τα security issues με ό,τι σημαίνει αυτό, ενσωματώνοντας πράγματα και εξαναγκάζοντας τον κάθε υπολογιστή να είναι σε διαρκή επικοινωνία με κάποια κέντρα για ενημέρωση προς "δυο κατευθύνσεις"
Όποιος θέλει έναν υπολογιστή για να κάνει μια δουλειά, τον αγοράζει, αγοράζει το λογισμικό που θέλει, εξασφαλίζει το ότι τρέχει όπως θέλει και μετά βγάζει το καλώδιο του δικτύου και τέλος.
Όποιος θέλει να κάνει 200 δουλειές με έναν υπολογιστή, να επισκέπτεται τα πάντα, να επικοινωνεί με τα πάντα είναι ξεκάθαρο ότι ανα πάσα στιγμή θα του ζητηθεί να προσαρμοστεί σε νέα τάξη πραγμάτων.
Δεν αδικούμαι ποσώς. Απλώς εσύ δεν βλέπεις (εφ' όσον δεν γνωριζόμαστε) πόσοι και ποιοί με αμοίβουν για την τεχνική μου κατάρτιση. Αυτοί ξέρουν (που έλεγε και μία παλιά διαφήμιση για τους 29 κατασκευαστές πλυντηρίων).NoIzY είπε:Προτείνω να γράφεις πιο εμπεριστατωμένα. Δεν αμφιβάλλω ότι έχεις γνώσεις κι έχεις φάει ώρες δοκιμών, ωστόσο, αδικείσαι με τον τρόπο που τις παρουσιάζεις.
Αυτο ειναι μια πραγματικοτητα. Υπηρξε, τα τελευταια χρονια, μια στροφη στον σχεδιασμο των apple οπου το βαρος παραεπεσε στο design με κοστος τη λειτουργικότητα. Παραλείπονται καποια πραματα, τοσο σε επιπεδο hardware οσο και software, που περισσοτερο δυσκολευουν παρα διευκολυνουν τον χρήστη. Επισης, τo περασμα απο mouse σε pad ακομα με δυσκολευει. Ομως για τις δουλειές που κάνω στο pc μου, δε θα γυριζα στα windows ευκολα. Τα linux ετσι κι αλλιως ποτε δε τα ξεπερασα.trolley είπε:Όσο για τη περιβόητη "gay αισθητική", ισχύει πολύ απλά το εξής : ότι στα Μακ, ειδικά τα τελευταία χρόνια, οι επιλογές design έχουν πάρει προβάδισμα ακόμη και έναντι των τεχνικών χαρακτηριστικών (το ίντερνετ βοά για το ότι το νέο Mac Pro δεν έχει υποδοχές για σχεδόν τίποτε, ώστε να είναι λεπτούλη και να αρέσει στις κοπελιές του γραφείου). Αυτό λοιπόν το είπα εγώ "gay αισθητική", θα μπορούσε να το έχω πει "κοριτσίστικη" ή οτιδήποτε άλλο ελλείψη
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, επιβάλλεται να εγκαταστήσεις το demo που διαθέτουν και να το βάλεις να κάνει μερικές δουλίτσες, να δεις πως πάει...akis_pan είπε:Εγώ,με όλο το θάρρος,θα ήθελα να ρωτήσω τον o.p. εάν έχει δοκιμάσει ο ίδιος το Bitwig σε linux,κυρίως σε audio ηχογραφήσεις.Εάν αξίζει τον κόπο και κατά πόσο είναι φιλικό πρός το χρήστη,επειδή ότι υλοποίηση έχω δει μέχρι στιγμής σε linux(ardour,rosegarden),δεν ήταν...Το αντίθετο μάλιστα.Ρωτάω πολύ σοβαρά επειδή με ενδιαφέρει...