NoIzY είπε:
Προτείνω να γράφεις πιο εμπεριστατωμένα. Δεν αμφιβάλλω ότι έχεις γνώσεις κι έχεις φάει ώρες δοκιμών, ωστόσο, αδικείσαι με τον τρόπο που τις παρουσιάζεις.
Δεν αδικούμαι ποσώς. Απλώς εσύ δεν βλέπεις (εφ' όσον δεν γνωριζόμαστε) πόσοι και ποιοί με αμοίβουν για την τεχνική μου κατάρτιση. Αυτοί ξέρουν (που έλεγε και μία παλιά διαφήμιση για τους 29 κατασκευαστές πλυντηρίων).
Δεν δημοσιογραφώ κατ' επάγγελμα, και σίγουρα δεν με πληρώνει κανείς στο noiz, οπότε ναι θα δώσω χρόνο για να παραθέσω κάποια συμπεράσματα (και προειδοποιώ στην πρώτη γραμμή του κειμένου ότι είναι
δικά μου συμπεράσματα και όχι κάτι πιο επίσημο) αλλά
δεν μπορώ να διαθέσω περισσότερο χρόνο προκειμένου να γράψω δεκάδες σελίδες που ίσως θα ήθελες προκειμένου να είσαι ικανοποιημένος.
Αλλά βρε παίκτη, πες ότι εγώ είχα το σθένος και τον διαθέσιμο χρόνο που είχα πριν δέκα χρόνια. Και πες ότι τον διέθετα για να γράφω κάτι παραπάνω. Είδες κανέναν στο noiz να ενδιαφέρεται πέραν των γνωστών δέκα; Εκτός αυτού, έχουμε και γελοίους όπως ο συγκεκριμένος που έγραψα (και μου λες ότι τσίτωσα - δεν τσίτωσα, παγωτάκι έτρωγα).
Ο τίτλος γράφει "Πληροφορική 2017" ξεκινά με τις απόψεις / συμπεράσματα ενός, ας μπει ο καθένας από κάτω (όπως κάποιοι μπήκαν) και ας γράψει τα δικά του συμπεράσματα. Αλλά αυτό δεν είναι εύκολο, διότι δεν έχει κανείς το βίτσιο να κάθεται να δοκιμάζει κάρτες γραφικών σε δύο διαφορετικά μηχανήματα και τρία διαφορετικά λειτουργικά, και μάλιστα για να τα γράφει σε κάποιο φόρουμ.
Το πραγματικό θέμα είναι το εξής : αν είσαι νέος (όπως είπα) και σκοπεύεις να κάνεις επενδύσεις (μετριοπαθείς, όπως επιβάλλεται από τους καιρούς) και σε ενδιαφέρει η πλατύτερη δυνατόν συμβατότητα (όπως είπα) και δεν μασάς από μύθους του τύπου "τα μακ γαμάνε", τότε δοκίμασε τη λύση μου και ΑΝ διαπιστώσεις ότι κάνω λάθος, έλα να τσακωθούμε. Αλλιώς τι να λέμε.
Όσο για τη περιβόητη "gay αισθητική", ισχύει πολύ απλά το εξής : ότι στα Μακ, ειδικά τα τελευταία χρόνια, οι επιλογές design έχουν πάρει προβάδισμα ακόμη και έναντι των τεχνικών χαρακτηριστικών (το ίντερνετ βοά για το ότι το νέο Mac Pro δεν έχει υποδοχές για σχεδόν τίποτε, ώστε να είναι λεπτούλη και να αρέσει στις κοπελιές του γραφείου). Αυτό λοιπόν το είπα εγώ "gay αισθητική", θα μπορούσε να το έχω πει "κοριτσίστικη" ή οτιδήποτε άλλο ελλείψη επίσημου όρου.
Στην αγορά υπάρχου περιφερειακά που ΔΕ δίνουν έμφαση σε τέτοια πράγματα και - συγκριτικά - δείχνουν βαρειά, άκομψα, βιομηχανικά ή "μπρουτάλ" όπως έγραψα (λέξη που έχω δει να χρησιμοποιείτε από reviewers για να περιγράψουν διάφορα τέτοια κομάτια, μαζί με άλλες όπως "monster", "monolithic" κλπ).
Υ.Γ. Βλέπω τώρα ότι έχω κάνει μερικά απαράδεκτα ορθογραφικά λάθη. Δεν έχω χρόνο να τα διορθώσω, πάω να κάνω μπάνιο και να δω Eurovision.