- Πόντοι
- 18
Αν τα θυμάμαι καλά- γιατί έχουν περάσει και κάτι...δεκαετίες- πρέπει να είναι ο Νίκος Σανιός.Waterfall-K είπε:Θα μας πει καποιος ποιος ειναι αυτος ο πληκτρας?
Πραγματικά! Το βίντεο είναι ο ορισμός του «τι μου θύμισες τώρα».Μανώλης Χναράκης είπε:Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.
Δουλευε ποτε για την Roland, στη Λ. Αλεξανδρας?Μανώλης Χναράκης είπε:Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.
Νίκος Σανιός, ένας καλός και άξιος συνάδελφος από τα παλιά, δεκαετία του 80.
Ναι, αν θυμάμαι καλά πρέπει να με είχε αντικαταστήσει όταν είχα φύγει από το συγκεκριμένο μαγαζί (όχι από την Roland). Δέν θυμάμαι ακριβώς ημερομηνία, θα πρέπει να τον ρωτήσω, αν θυμάται κι αυτός ;DWaterfall-K είπε:Δουλευε ποτε για την Roland, στη Λ. Αλεξανδρας?
Waterfall-K είπε:Πρεπει να ηταν το 1990-91, ειχα παει να δω απο κοντα το Roland JD-800 και θυμαμαι ο τυπος επαιζε φοβερα. Μας εκανε μια "ξεναγηση" και θυμαμαι οτι στο στουντιο ειχε ενα PPG synth και ενα περιεργο παλιο κιτρινο micro-synth, το Wasp!
Ωραιος και ευγενικος τυπος. 8)
Σίγουρα ο Νίκος γιατί ήταν όντως πολύ ευγενικός τύπος και άτομο με χιούμορ.Waterfall-K είπε:Ρωταω γιατι τον ειχα πετυχει πιτσιρικας, στη Roland νομιζω, αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος αν ηταν οντως στη Roland. Το εχω ξαναγραψει αυτο περσι σε ενα αλλο θρεντ: