Εσύ φίλος...τραγουδάς όταν παίζεις πλήκτρα? ;DCostas Siachamis είπε:....καλοκαιρινά σήριαλ σε επανάληψη.....
Εσύ φίλος...τραγουδάς όταν παίζεις πλήκτρα? ;DCostas Siachamis είπε:....καλοκαιρινά σήριαλ σε επανάληψη.....
Yes !!! Midi sachlophone ;Dmarathon είπε:Η δουλειά μου είναι το σαχλόφωνο...ρώτα το Χναράκη ;D...και δεν τη χάνω με τίποτα![]()
Εγώ ή θα τραγουδάω ή θα παίζω πλήκτρα. Σαφώς... προτιμώ το δεύτερο.Εσύ φίλος...τραγουδάς όταν παίζεις πλήκτρα? ;D
Μπαααα...."You can't teach an old dog new tricks". 8)marathon είπε:...έτσι ξεκινάνε όλοι...με λίγο κραγιόν;D
Τι να κανουμε ρε Κωστα? Κριση! :-\ Δεν υπαρχει μία για νεες παραγωγες, οποτε αραξε στα παλια καλα σηριαλ. ;D....καλοκαιρινά σήριαλ σε επανάληψη.....
Aυτοσχεδίασε. Μπορείς πχ. να λύσεις το πρόβλημα κρεμασμένος ανάποδα... Όσον αφορά μετατροπές κλπ., κάνε λέμε τους υπολογισμούς σου με ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ τιμές λιανικής. Και κόστους.Waterfall-K είπε:Η λιστα βγηκε μετα απο τη μετατροπη των $25000 σε ευρω, που χτες ηταν περιπου 19400. Με οτι νομισμα και να το δεις, πανω-κατω το ιδιο αποτελεσμα θα παρεις. +/-1 Moog δεν λεει κατι. Εκει θα τα χαλασουμε?
Λιγο δυσκολο να γυρισω το "laptop" μου
Bloody_Sunday...my dear friend...σε οτι νομισμα και να κανω την μετατροπη/υπολογισμο, τα Moog θα παραμεινουν τραγικα overpriced. Μην επιμενεις λοιπον. Στο Sweetwater για παραδειγμα, το Voyager Electric Blue κοστιζει $3425, δηλαδη €2650.*bloody_sunday είπε:...κάνε λέμε τους υπολογισμούς σου με ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ τιμές λιανικής. Και κόστους.
Παιδια, η συζήτηση γίνεται λίγο βαρετή :-\