Anduan3 είπε:
Οσο για την Madonna, σου ειπα ηδη την γνωμη μου. Αν εσυ βρισκεις "κομματαρες" στη δισκογραφια της, κανενα προβλημα.
Εγω παλι δεν...
Φυσικά και έχει κομματάρες, όπως μπορεί εσύ ή εγώ να βρίσκουμε κάποια κομμάτια των Motorhead κομματάρες και κάποιος/οια άλλος-η να τα θεωρεί ότι είναι θόρυβος ή απλά κάποιοι τύποι που χτυπιούνται κ.τ.λ.
Όσον αφορά τους Πυξ Λαξ, προσωπικά ποτέ μα ποτέ δεν μου άρεσαν αλλά αν μη τι άλλο έχουν γράψει τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο, αρέσουν σε πολύ, πάρα πολύ κόσμο, ΕΙΝΑΙ το πιο εμπορικό συγκρότημα της Ελλάδας, οι υπερ-αναλύσεις και οι αφορισμοί (κυρίως από στενόμυαλες rock κοινότητες) είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...λες και οι Πυξ Λαξ ευθύνονται για την παρακμή του ελληνικού τραγουδιού.
Το τί συναυλίες θα κάνουν, πόσες θα κάνουν και το αν είναι ''αρπαχτές'' ή όχι προσωπικά μου ακούγεται γελοίο...ελεύθερη αγορά έχουμε, κάνουν το event οι άνθρωποι και αν ο κόσμος θεωρεί ότι αξίζει ή αν απλά πρόκειται περί αρπαχτής και ότι γέρασαν, δεν το 'χουν, εκμεταλλεύονται το κοινό κ.τ.λ. θα πληρώσει και θα πάει να τους δει ή θα τους αγνοήσει αντίστοιχα.
Εξάλλου μιας και μιλάμε για αρπαχτές, πόσοι από εσάς (και εμού συμεριλαμβανομένου) δεν κάναμε αρπαχτές οι ίδιοι, παίζοντας χιλιοπαιγμένες διασκευές σε μαγαζιά και πληρωθήκαμε γι αυτό, χωρίς να έχουμε κάποια ''νέα καλλιτεχνική πρόταση'' να κάνουμε, απλά για να παίξουμε κομμάτια που και οι ίδιοι βαριόμαστε και να παίζουμε? Πολλοί θα μου πουν τώρα ότι έτσι ξεκινάνε όλοι, ότι το κάνουν για την εμπειρία, επειδή τους αρέσει να παίζουν μουσική live και και και, αλλά και οι ίδιοι ξέρουν ότι ο μαγαζάτορας που τους φιλοξένησε σαν ''αρπαχτή'' το έβλεπε
Όσον αφορά τον τομέα Πυξ Λαξ - μουσικοί, 2 πραγματάκια:
1) Πολλοί μουσικοί οφείλουν το ψωμί τους στους Πυξ-Λαξ, γιατί είναι οι Πυξ Λαξ και κατά συνέπεια οι κλώνοι τους είναι ο μόνος συνδετικός κρίκος μεταξύ του mainstream (o κόσμος που πληρώνει το ποτό του θέλει να διασκεδάσει και να ακούσει τραγούδια που ξέρει) και των εκάστοτε διασκευο-μπαντών. Αλλιώς θα ήταν όλες η μπάντες ''εντεχνο-λαϊκού'' προγράμματος.
2) Έχω ακούσει-δει πολλά (κυρίως νεανικά) group που συνήθως ξεκινάνε παίζοντας Πυξ Λαξ και παρόμοιες διασκευές. Ίσως επειδή υπάρχει η εντύπωση ότι ΟΚ, τί είναι οι Πυξ Λαξ, 3-4 ακκόρντα, ας τα βγάλουμε μιας και είναι εύκολα...όμως ποτέ μα ποτέ δεν έχω ακούσει μια αξιοπρεπής διασκευή ή εκτέλεση, αντίθετα ό,τι έχω ακούσει ηταν κάτω του μετρίου-ως και πολύ κακού.