Αυτο επρεπε να μας το πεις 6 σελιδες πριν!!! >blackie είπε:Ρε σεις εδω ο ιδιος ο Πλιατσικας εχει παραδεχτει οτι θεωρει τον εαυτο του κακο μουσικο...
Εμεις γιατι διαφωνουμε?????? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Γιατί ο Πλιάτσικας έχει το "Γνώθι σαυτόν"...οι θαυμαστές του, όχι!blackie είπε:Ρε σεις εδω ο ιδιος ο Πλιατσικας εχει παραδεχτει οτι θεωρει τον εαυτο του κακο μουσικο...
Γιατί πάψαμε Αγάπη, να θυμίζουμε. (η μυρίζουμε; δεν θυμάμαι καλά)blackie είπε:Ρε σεις εδω ο ιδιος ο Πλιατσικας εχει παραδεχτει οτι θεωρει τον εαυτο του κακο μουσικο...
Οντως:Το οποίο, ειρήσθω εν παρόδω, ΔΕΝ είναι γλωσσικό ατόπημα (από αυτά της Ladys Gagantzela) όπως πιστεύουν οι περισσότεροι.
αυτο λεω...μακαριοι και σκεφτομαι εσεναaudiokostas είπε:Εγώ το χω ξαναπεί. Ειλικρινά ζηλεύω αυτούς τους ανθρώπους που έχουν τέτοια αδιασάλευτα κριτήρια.
Αυτός πουλάει πολλά άρα αυτός είναι καλός.
Αυτός βγήκε πρώτος αρχηγός άρα αυτός είναι καλύτερος.
Αυτός είναι πολύ πιστός άρα αυτός πάει Παράδεισο.
Απλά, αντικειμενικά (πάντα) και δεδομένα.
Μακάριοι......
Κονομησα τζαμπα δυο εισιτηρια των 80 ευρω και θα παω με μια κοπελα. Οχι, δε νιωθω καμια μα καμια ενοχη. ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Αγαπημένο ανυπότακτο Γαλατικό χωριό... sorry, αγαπημένοι συμφορουμίτες ήθελα να πω... Κάντε λίγο υπομονή και μην αναλώνετε τις δυνάμεις σας στα... εγχώρια προϊόντα
Bon Jovi στην πόλη μας μεθαύριο χωριανοί...
Εκεί θα γίνει το (μετά συναυλιακό) πανηγύρι. Κάντε δυο μέρες υπομονή και μετά βουρ στα ψάρια του Καταλφαβητίξ ;D ;D ;D
Και για όσους δεν πάμε,υπομονή για το blue ray...
Ρε συ φίλος δεν ξαναπάς τη βόλτα σου;Superfunk είπε:Ρε σεις γιατι τρωγεστε με τα ρουχα σας? ;D
απο εκει και περα γιατι χαλατε τη ζαχαρενια σας ?
Σωστός. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα. Και με τα παιδιά μου κιόλας.Κονομησα τζαμπα δυο εισιτηρια των 80 ευρω και θα παω με μια κοπελα. Οχι, δε νιωθω καμια μα καμια ενοχη. ;D
περι ορεξεως. οχι ομως και η μεγαλυτερη ελληνικη μπαντα ever....θα πεσει το ταβανι να μας πλακωσει!Superfunk είπε:Ρε σεις γιατι τρωγεστε με τα ρουχα σας? ;D
τα πραγματα ειναι απλα....
1.οι ΠΥΞ ΛΑΞ....ειναι μουσικοι (εκτος και αν εχουν ΑΛΛΟΙ γραψει τα τραγουδια τους και εχουν αλλοι παιξει-τραγουδησει στους δισκους τους,επειδη εχω παραβρεθει σε ηχογραφηση τους..σας διαβεβαιωνω οτι αυτο δεν συμβαινει... )
2.οι ΠΥΞ ΛΑΞ αρεσουν σε ΠΟΛΥ κοσμο (παρα πολυ για τα ελληνικα "συγκροτηματικα" δεδομενα ),σε οποιον ΔΕΝ αρεσουν απλα δεν τους ακουει (εμενα παντως δεν μου αρεσουν & δεν τους ακουω... ;D)
3.οι ΠΥΞ ΛΑΞ κανουν την..103η (ή 104η...δεν θυμαμαι... ;D) επανενωση τους...καποιοι θα πανε να τους δουν και καποιοι οχι....κατα πασα πιθανοτητα αυτοι που θα πανε θα ειναι οι ιδιοι που ειχαν παει στην 102η (ή 103η) επανενωση τους.....
απο εκει και περα γιατι χαλατε τη ζαχαρενια σας ?
Ωραιος γονιος....τρεχει τα παιδια του στα ροκαδικα με τους ναρκωτικακηδες και τις κσεκολιαρες.... ;D...χαθηκε μια Κυριακατικη λειτουργια?ενα σουαρε με σουμαδα και γλυκο μελιτζανακι?μια χοροεσπεριδα της ενοριας ή μια βραδια στη Δωρα Στρατου...τελος παντων....?Σωστός. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα. Και με τα παιδιά μου κιόλας.Έτσι αξίζουν τα λεφτά τους.
Από τις καλύτερες εισαγωγές στην pop-rock
εμπορικα ειναι (5 πλατινενιοι δισκοι ειναι οντως απιστευτο νουμερο και κανενα αλλο γκρουπ στην Ελλαδα δεν το εχει πετυχει)περι ορεξεως. οχι ομως και η μεγαλυτερη ελληνικη μπαντα ever....θα πεσει το ταβανι να μας πλακωσει!
Με τη καμία.solega είπε:περι ορεξεως. οχι ομως και η μεγαλυτερη ελληνικη μπαντα ever....θα πεσει το ταβανι να μας πλακωσει!
Ρε φίλε, αν έχει απ' αυτά έκανα μεγάλη μαλακία που δεν πάω τελικά.Ωραιος γονιος....τρεχει τα παιδια του στα ροκαδικα με τους ναρκωτικακηδες και τις κσεκολιαρες.... ;D...χ
Συμφωνώ ΛΕΞΗ ΠΡΟΣ ΛΕΞΗ.Εντελώς ακομπλεξάριστη τοποθέτηση.Superfunk είπε:τα πραγματα ειναι απλα....
1.οι ΠΥΞ ΛΑΞ....ειναι μουσικοι (εκτος και αν εχουν ΑΛΛΟΙ γραψει τα τραγουδια τους και εχουν αλλοι παιξει-τραγουδησει στους δισκους τους,επειδη εχω παραβρεθει σε ηχογραφηση τους..σας διαβεβαιωνω οτι αυτο δεν συμβαινει... )
2.οι ΠΥΞ ΛΑΞ αρεσουν σε ΠΟΛΥ κοσμο (παρα πολυ για τα ελληνικα "συγκροτηματικα" δεδομενα ),σε οποιον ΔΕΝ αρεσουν απλα δεν τους ακουει (εμενα παντως δεν μου αρεσουν & δεν τους ακουω... ;D)
τα λεφτά σταυρώσανε και τον Χριστό, άρα μπορούν να σταυρώσουν και μένα».
ΖΗΤΑΩ ΦΤΗΝΑ/TZAMΠΑ VIP ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ BON JOVI.Superfunk είπε:Ωραιος γονιος....τρεχει τα παιδια του στα ροκαδικα με τους ναρκωτικακηδες και τις κσεκολιαρες.... ;D...
μωρε μπορει να εχεις και δικιο (αν και το μονο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ και ΜΕΤΡΗΣΙΜΟ μεγεθος ειναι ΜΟΝΟ η εμπορικοτητα και στο εξωτερικο φυσικα...) νομιζω ομως οτι ειπωθηκε ξεκαθαρα σε αυτο το thread οτι το...."μεγαλυτερο"...μεγεθος τους...ηταν καθαρα το εμπορικο,τα υπολοιπα ειναι καθαρα θεμα γουστου νομιζω.για μενα προσωπικα το μεγεθος μιας μπαντας δε μετριεται αποκλειστικα και μονο απο την εμπορικοτητα της.