:govanmaniac είπε:Σήμερα ένα 4άρι 120 τετραγωνικών ας πούμε ότι έχει μια τιμή 150.000 ευρώ.

:govanmaniac είπε:Σήμερα ένα 4άρι 120 τετραγωνικών ας πούμε ότι έχει μια τιμή 150.000 ευρώ.
Αυτό πραγματικά έχει πλάκα...RayDTutto είπε:Ρε παιδιά το θέμα δεν είναι Fender / Gibson. Είναι μονοί / διπλοί...
σωστός , αλλά πήρα μια ακριβή Les Paul για το παράδειγμα και ένα φτηνό 4άρι ;D ;D ;D Έτσι για να μικρύνω την χαοτική απόκλιση.....pan12 είπε:
στο Βερολινο (στην ακριβοτερη περιοχη) ναι..... ;D τωρα αν μιλας για την ΑΘΗΝΑ του 2012....βγαλε τον ασσο απο μπροστα... ;DΣήμερα ένα 4άρι 120 τετραγωνικών ας πούμε ότι έχει μια τιμή 150.000 ευρώ
μιλας για το tria.mp3?marathon είπε:Αυτό πραγματικά έχει πλάκα...
http://www.noiz.gr/index.php?topic=181741.30
Στο 3, που τραγουδάμε ραπ με τον Superfunk ;D ;D...τι ακούτε από την επάνω κιθάρα, 3 μονούς ή 2 διπλούς? Ρωτάω από απλή περιέργεια και δεν έχω κάνει κομπίνες (δεν είναι midi)
... εμ τα έλεγε ο 'δικός' μας..... ΄'Ερχονται χρόνια δύσκολα...' Κάτι ήξερεSuperfunk είπε:στο Βερολινο (στην ακριβοτερη περιοχη) ναι..... ;D τωρα αν μιλας για την ΑΘΗΝΑ του 2012....βγαλε τον ασσο απο μπροστα... ;D
Πολύ σωστό!marathon είπε:Με Fender της σειράς?
Εγώ πάλι δεν έχω βρεί ακόμα καμμιά κιθάρα να ξεφτυλίζεται...ακόμα και από τις φτηνές...μόνο κιθαρίστες έχω δεί![]()
Γι αυτό λέω...άλλος?marmelaki είπε:μιλας για το tria.mp3?
εκτος απο το οτι μου θυμιζει Groove Armada (γουσταρω τρελλα) η μεσαια κιθαρα νομιζω ειναι με humbuckers
Ναι αλλά το patern διαφέρει από ενισχυτή σε ενισχυτή... είναι στο μυαλό μουmanosx είπε:Ας πούμε, για να φτιάξεις τον καθαρό ήχο που μου λες, και δεν αμφιβάλλω ότι είναι θαυμάσιος, έχεις στο μυαλό σου ένα pattern: Θα βάλω το volume knob εκεί, το tone pot εδώ, τον ενισχυτή σε αυτή τη ρύθμιση κ.λ.π. κ.λ.π.
χεχεχε είναι η άτιμηΕννοείται... Η Strat είναι τσίγκος ;D ;D ;D
Α, έτσι ε?manosx είπε:(neck μαγνήτης, κλειστό tone και απαλό παίξιμο κοντά στο 12ο τάστο σου κάνει ; )
Πλάκα κάνω ;D ;D ;D