Μπορουμε και παραπανωitasoulas είπε:μεχρι τωρα μετραμε 10 σελιδες απολυτης μαλακιας!!!! ;D
11
Μπορουμε και παραπανωitasoulas είπε:μεχρι τωρα μετραμε 10 σελιδες απολυτης μαλακιας!!!! ;D
Ακόμα δεν ασχοληθήκαμε με τον Slash... ;Ditasoulas είπε:;D ετσι να σπασουμε τα κοντερ!![]()
ε ναι ρε παιδακι μου, ας ασχοληθουμε και με αυτον να τις κατοστησουμε τις σελιδες!marathon είπε:Ακόμα δεν ασχοληθήκαμε με τον Slash... ;D
Ε, σιγά. Εδώ συγκρίναμε κιθάρες με τσίτα τα γκέιν σε κλιπ από γιουτούμπ και καταλήξαμε ότι 300 ευρώ φτάνουν και περισσεύουν. Εσύ, αλήθεια, γιατί έδωσες παραπάνω;itasoulas είπε:τουλαχιστον εγω την εκανα την αγορα μου. σκεφτομαι κανεναν αλλον που μπορει να εχει πανω κατω το ιδιο διλλημα με μενα και να βρει αυτο το thread...θα βαραει το κεφαλι του στον τοιχο... ;D
Για τον φουκαριάρη το Slash.... :-*pascal είπε:Εσύ, αλήθεια, γιατί έδωσες παραπάνω;
To καπέλο του Slash μην ξεχάσεις ;DNestoras είπε:Πείστηκα, θα φέρω Les Paul αύριο.
μονο αυτο σου εκανε εντυπωση?itasoulas είπε:παρεπιπτοντως η joe bonamassa ειναι εκπληκτικη σε εμφανιση...η αντιθεση του χρυσαφι μπροστα με το μαυρο πισω μερος κανει και γ*** τις αντιθεσεις!!!![]()
++++manosx είπε:Η μ@*@κι@ δεν είναι οι προηγούμενες σελίδες... αλλά ότι μπήκες σε μουσικό site για να ρωτήσεις για κιθάρα...
"I'm not uploading any videos till I get on my hands the brand new limited edition Slash "Appetite" Les Paul I've just ordered.."
Καλύτερα να έμπαινες σε site με στυλίστες.