- Πόντοι
- 38
...Καταρχην οταν θες να προσβαλεις καποιον μην χρησιμοποιεις τη λεξη "φιλε" για να χρυσωσεις το χαπι...(στην ουσια με εβαλες να διαλεξω αναμεσα σε ψευτης η χαζος , ευχομενος μαλιστα να ειμαι το πρωτο)...το αντιπαρερχομαι ομως μιας και δεν σε γνωριζω αρα η γνωμη σου για μενα δεν με πολυενδιαφερει...Οταν ενας χρηστης κατεβαζει ενα mp3 απο καποιο site ,αυτο που τον ενδιαφερει κατα τη γνωμη σου ειναι το ποιος καρπωνεται καποια οικονομικα ωφελη απο αυτην την κατασταση??.....κανενας(το κανενας ειναι βεβαια υπερβολη-η πλειοψηφια καλυτερα) δεν θα πει οχι στο "τζαμπα".....και το οτι θα το πληρωσει οπως λες με χρονο και εκνευρισμο και οχι με χρημα ειναι κατι που μαλλον τον ικανοποιει αφου η βασικη αιτια που εχει γινει πραγματικα "πιονι" ειναι η εξευρεση του τελευταιου...........Εγω δεν προσπαθησα να πω αν αυτο ειναι σωστο η λαθος....απλα θελησα να δειξω οτι ειναι κατι το φυσιολογικο να συμβαινει απ'τη στιγμη που ειναι πανευκολο για τον καθενα και ουσιαστικα μη τιμωρησιμο..(αν μαλιστα ξαναδιαβασεις το ποστ μου θα δεις οτι μαλλον για λαθος το μετραω)..........Παντα φιλικα και με πολυ (προσποιητη η μη) αφελεια...Φίλε μου ελπίζω ότι η αφέλειά σου είναι προσποιητή και όχι γνήσια.