Δεν ξέρω πάντως πολλοι drummer δεν την πολυψάχνουν με τεχνική και απλά προσπαθούν να παίζουν σωστά...Indigo είπε:Πράγματι αυτόν τον καιρό τα περιθώρια του χρόνου μου είναι πολύ στενεμένα, σε λίγο καιρό όμως θα μπορώ να το σοβαρέψω το πράγμα
Τα μαθήματα τα έχω σταματήσει και λόγω χρόνου αλλά και γιατί ξενέρωσα με το δάσκαλο...
Τι συμβουλές μου έδωσε για να μην πάθω τενοντίτιδα? Δε μου έδωσε... μου έδειξε πως να κρατάω τη μπακέτα και αυτό ήταν. Όταν την έπαθα, τον ρώτησα αν το κάνω σωστά και μου απάντησε ψιλοαδιάφορα "ναι, ναι, δεν είναι απ'αυτό", αλλά δε μου φάνηκε και πολύ σίγουρη η απάντηση του...
Τες πα... δεν ξέρω. Σε λίγο καιρό θα ψάξω για άλλο δάσκαλο και θα δω διαφορές και στο επαγγελματισμό (δεν υπήρχε και πολύς) και στις μεθόδους...
Θα δοκιμάσω τον καθρέπτη. Πρέπει να αφαιρέσω τα κουσούρια![]()
Ίσως ο δασκαλός σου να είναι ένας απο αυτούς...
Εν μέρει αυτό είναι σωστό...Παίξε την άσκηση σωστά και μετά να ανυσηχείς για τεχνικές κτλ κτλ...
Απλα οι τεχνικές αλλαζουν την προσεγγιση που έχεις στο όργανο....
Και σε πολλες περιπτώσεις κάνουν την ζωη σου ευκολη...
Μάλλον ο δασκαλός σου σου είπε να χαλαρωσεις περισσότερο, καθώς όλες οι τεχνικές, βασίζονται στο να πιάνεις την μπαγκέτα στον αέρα αφου χτυπήσει το δέρμα,
και οχι πριν προλάβει να γίνει το χτυπημα...
Πολλοί ντραμερς κάνουν το λάθος ξεκινάνε χαλαρα και την ώρα που χτυπάνε το δέρμα σφιγκουν την μπαγκέτα την στιγμή που η μπαγκέτα χτυπαεί το δέρμα...
με αποτέλεσμα να αποροφάει το χερι σου όλη την κινητική ενέργεια και όχι η μπαγκετα...
Το concept είναι απλο αλλά όχι εύκολο...
Όλα αυτά τα επεξηγεί ο jojo mayer....
Οπότε ενα ελαφακι για τον Γιωργάκη....
Εντελει δεν πιστέυω ότι ο δασκαλός σου είναι αχρηστος...