Φίλε μου χαλαρά, μην αγχώνεσαι σιγά μη παρεξηγηθούμε κι όλας XD
Τα βασικά τα έχω από πεταλάκια...τα θέματα είναι αλλού...
1. Με μια πεταλιέρα (και ειδικά στις μέρες μας που ο ψηφιακός τους ήχος είναι απλά εκπληκτικός) έχεις ολοκληρωμένο set up
2. Για να στηθείς καλά με πεταλάκια, χρειάζεσαι ένα σωρό άλλα μπλιμπλικια ακόμα, τα οποία όχι μόνο φτάνουν σε μέγεθος τιμής την πανάκριβη ψηφιακή, αλλά αυξάνουν κ το βάρος που θα κουβαλάς τουλάχιστον 2-3 κιλά...
3. Συνδεσμολογίες, καλώδια και ένα σωρό τέτοια, με ό,τι προβλήματα συνεπάγονται...
4. Επειδή δεν έχω κεφαλή ή υπερτούμπανο ενισχυτή (ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΦΑΤΕ, δεν τον χρειάζομαι και ούτε έχω σκοπό για άμεση αγορά για δικούς μου λόγους ;D), με μια ψηφιακή πεταλιέρα πετυχαίνεις τον εκπληκτικό σου ήχο σε οποιονδήποτε ενισχυτή-καρφί κονσόλα κλπ κλπ
5. Ηχογραφήσεις χωρίς να χρειαστεί να γυρίζω... στις 7 θάλασσες (γιαρ γιαρ κι ένα βαρέλι ρούμι) μέχρι να βρω το κατάλληλο vst
To sum up: Εύχρηστη και αποτελεσματική λύση
Κάποια μέρα θα τελειώσω κ με τα πετάλια μου κ το δικό μου προσωπικό set up. Κάποια μέρα (κοντά σε εκείνη που οι γείτονες μου θα είναι (κατά προτίμηση μεταλλάδες) και πιο ανεκτικοί κ θα με αφήσουν να χρησιμοποιώ στο 2 τον μελλοντικό mesa boogie μου ;D)...Ας ικανοποιήσω την δίψα μου για ανελέητα σόλο και αξιοπρεπέστατο ήχο παντός καιρού και τύπου τώρα, και για τα υπόλοιπα βλέπουμε
Νομίζω απάντησα