Προσπαθώ να μην κρατάω πολλά... Την έχω δει και υπαρξιακά - πότε θα προλάβω να τα παίξω;
α) Παροπλισμένα -αν και όχι μόνιμα- έχω ένα
Bad Monkey, ένα
Donner Killer Boost (κλώνος του RC Boost ή του Mooer Pure Boost αν θέλετε), ένα
POG-2 και ένα
Ibanez DE-7 μονταρισμένο με fooswitch τύπου MXR γιατί της μάνας του είναι προβληματικά.
β) Το
Bad Monkey, δεν χρησιμοποιείται, χρησιμέυει ως all around back up και είναι τόσο χτυπημένο και παλιό που δεν αξίζει να το πουλήσω για 20 ευρώ. Με έχει σώσει και σε διάφορες επείγουσες καταστάσεις (μέχρι και φωνή έχουμε βγάλει από την έξοδό του που είναι "Μixer output"!) και κατά κάποιο τρόπο το αγαπώ αυτό το πεταλάκι.
Το
Donner Killer Boost , είναι επίσης ένα πετάλι των 25-30 ευρώ, που χρησιμοποιείται σπανίως σε live καταστάσεις που θέλουν πιο καθαρό παίξιμο, ως volume boost για τα σόλο, αντικαθιστώντας το δεύτερο drive στο board μου.
To
Ibanez DE-7 έχει την καλύτερη echo προσομοίωση και το πιο ελεγχόμενο long feedback που έχω ακούσει σε ψηφιακό πετάλι. Με το καινουριο footswitch έχει γίνει αξιόπιστο για live, αλλά δυστυχώς γι' αυτό, προτιμώ το πιο compact και εύκολο στη χρήση delay της Earthquacker devices, που διαθέτει και reverb.
Τέλος το
POG-2, είναι πολυεργαλείο -χάρη και στα presets που μπορείς να αποθηκεύσεις, αλλά το χρησιμοποιώ τον τελευταίο χρόνο όλο και πιο σπάνια καθώς προτιμώ να παίζω με το Pedaltrain mini μου (γερνάμε). Σε διαφορεετική περίπτωση, αν έχω κανένα μεγάλο/απαιτητικό gig και χρειαστεί να μετακομίσω τα πετάλια στο μεγαλύτερο board μου (Pedaltrain Junior ;D ), το POG-2 παίζει πάντα στη βασική εντεκάδα.
γ) τα κρατάω μέσα σε ένα κόκκινο κουτί από παπούτσια, μαζί με διάφορα πωσταλένια, απαυτόνια και ότινάνια (πινέλο για ξεσκόνισμα κιθάρας, ψαλίδι και κατσαβιδάκια, knobs, ζώνες κιθάρας, patch cables, πένες, μπαταρίες και αξεσουάρ διάφορα, καποτάστα κλπ, καλωδιάκια τροφοδοσίας, slide, το φορητό κουρδιστήρι, ταινίες βέλρο, ducktapes κλπ), που κρύβεται ιδανικά κάτω από το χαμηλό τραπεζάκι του σαλονιού (για να έχω εύκολη πρόσβαση

)