Περίεργα μέρη που σας έχει πάρει ο ύπνος......χρρρ....ψψψψψ

Χάρης Γερουλάκης

haryy

Μέλος
Πόντοι
48
1) Βαρετό υποχρεωτικό σεμινάριο στη δουλειά όπου την είχα πέσει πίσω από 2 κατσαρομάλλες.

2) Συναυλία Νταλάρα (βαρεμάρα)

3) Συναυλία Candlemass ,δούλευα και την είχα πέσει στα rack κανονικά ενώ βαράγανε μπροστά τα ντεσιμπέλια και είχαν ματώσει τα αυτιά μας. 8O :D

Καλα σχολείο και τ.ε.ι. δε τα θεωρώ περίεργα μέρη και ναι με έχει πάρει ο ύπνος πάμπολες φορές και στα δύο.

Συναυλία Διάφανα Κρίνα στο Αν Club και να φανταστείτε οτι τότε μου αρέσανε.

Έεελα ρε Χάρυ και νόμιζα οτι ήμουν ο μόνος που έχει κοιμηθεί σε συναυλία!

1)ιστορία πρώτη ώρα... (οποίος θύμαται απο τα μαθητικά του χρόνια... συμπάσχει....)

2) τράμ... (πάει ελεεινά αργά)

1. Τηλεφωνικός θάλαμος στην Αμερική....

2. Τηλ.σταθμός στον Υμηττό..

3. Αεροπορία,στο γραφείο σε διάρκεια....νατοικής άσκησης

...και αλλού,σίγουρα,αλλά πρέπει να θυμηθώ και βαριέμαι... :?

1)Σχολειο

2)Σχολη

3)Μια πρωτοχρονια σε ενα bar οπου δεν την παλευα αλλο.

4)Σε κατι σεμιναρια

5)Απειρες φορες σε ηλεκτρικο και λεωφεορεια, αν και ΠΑΝΤΑ ξυπναγα οταν επρεπε!

Πανεπιστήμιο την ώρα που έδινα μάθημα σε εξεταστική. Η πλάκα ήταν ότι ήξερα τα θέματα και έγραφα...

ενταξει περσυ ειδικα στο σχολειο...πηγαινα για να κοιμηθω...φευγανε βιβλια,μαρκαδοροι,φαπες οτι θες...

Καλά στο σχολείο αρκετες φορες 1η ώρα συνήθως.Στο λεωφορείο, στη μπανιέρα το καλοκαίρι 4 τα χαράματα μετά τη δουλειά(σερβιτόρος, σα παιδί και 'γω), στην καρέκλα του υπολογιστη(αρκετές φορές), και μια φορά οταν είχα παει για δουλειά με τον πατέρα μου(ηλεκτρολόγος) ημουν απ΄τις 6:30 όρθιος και τελικά κατα τις 5 το απόγευμα κοιμήθηκα σ'ένα σκαμπό!!!!!!!!!!! :lol: :lol: 8O Αλλα γενικά κοιμάμαι όρθιος οπότε... :D :D :D

Όρθιος σε σκοπιά

(Τελευταία στιγμή πρόλαβα να βάλω τα χέρια και δεν τσακίστηκα.)

Σε υγρό χαλάκι τουαλέτας πλοίου. (Γύρω στο '89 φοιτητής. Στο βρώμικο χαλάκι ξύπνησα, αρχικά την είχα πέσει πιο πέρα...... :lol: :lol: :lol: )

Σε αυτό το ηλεκτρικό αυτοκίνητο που μοιάζει με εκείνα του golf σε ένα αεροδρόμιο.

Πω καλά εγώ δεν έχω καταφέρει να κοιμηθώ σε τόσο περίεργα μέρη l0l Το πιο περίεργο είναι στο Underworld την ώρα που οι άλλοι έκαναν soundcheck!

Τη πρωτη και τελευταια φορα που μπηκα στο τραμ! Απο τις εποχες που ακομα ειχε κοσμο. Πηγαινε τοσο αργα που δεν παλευοταν. Μαθημενος απο το μετρο αραζω στην πορτα που δεν ανοιγε (που να ξερα ο κακοριζικος) και με περνει ο υπνος ορθιο. Ωσπου καπου στην Νεα Σμυρνη ανοιγει η πορτα και βρισκομαι τ'ανασκελο στην σταση :oops: :lol: :lol:

Στο κρεβάτι...
ήθελα να το γράψω εγώ αυτό. :evil:

@Vrass : έλεος!!

Εγώ όταν ήμουν μικρός και πήγαινα σε ταβέρνες κλπ με τους γονείς μου πάντα κοιμόμουν.Μια φορά με είχε πάρει ο ύπνος στο κλουβί του σκύλου μου

και τέλος είχα κοιμηθεί ένα βράδυ πάνω στο πληκτρολόγιο του laptop που είχα στο κρεβάτι μου,και κάποιος δε με πρόσεξε από ότι φαίνεται και έκλεισε το laptop στη μούρη μου.

Eγώ πάλι θυμάμαι σε εκδρομή 3ης λυκείου ,δεν είχα κοιμηθεί καθόλου και δεν αντεξα..Με πήρε ο ύπνος στο πλανητάριο..Ε, μα τη θέλανε...με βάλανε άγρυπνη σε μια αναπαυτική καρέκλα και μου έκλεισαν και τα φώτα..

:) :)

Μετά αν εξαιρέσουμε τα πατώματα ,μόνο σε cinema με έχει πάρει ο ύπνος(πρι χρόνια όμως)..Θυμάμαι βλέπαμε τον τιτανικό και ενώ τα άλλα κοριτσια κλέγανε εγώ κοιμόμουν..!Δεν έχω αξιωθεί ακόμα να δω το τέλος..Αν και απο ότι άκουσα ..βούλιαξε! :wink:

Δεν έχω αξιωθεί ακόμα να δω το τέλος..Αν και απο ότι άκουσα ..βούλιαξε! :wink:
Oύτε εγώ το΄χω δει... Βούλιαξε, ε? Νόμιζα ότι τόση ώρα που κράταγε η ταινία έλιωσε το παγόβουνο. :P :P :lol:

Μετά αν εξαιρέσουμε τα πατώματα ' date='μόνο σε cinema με έχει πάρει ο ύπνος(πρι χρόνια όμως)..Θυμάμαι βλέπαμε τον τιτανικό και ενώ τα άλλα κοριτσια κλέγανε εγώ κοιμόμουν..!Δεν έχω αξιωθεί ακόμα να δω το τέλος..[/quote']
Από τη πρώτη στιγμή είχα τις αμφιβολίες μου για το αν είσαι γυναίκα.

Τώρα ΞΕΡΩ με απόλυτη μαθηματική βεβαιότητα ότι ΔΕΝ είσαι.

Πονηρούλη.

Μετά αν εξαιρέσουμε τα πατώματα ' date='μόνο σε cinema με έχει πάρει ο ύπνος(πρι χρόνια όμως)..Θυμάμαι βλέπαμε τον τιτανικό και ενώ τα άλλα κοριτσια κλέγανε εγώ κοιμόμουν..!Δεν έχω αξιωθεί ακόμα να δω το τέλος..[/quote']
Από τη πρώτη στιγμή είχα τις αμφιβολίες μου για το αν είσαι γυναίκα.

Τώρα ΞΕΡΩ με απόλυτη μαθηματική βεβαιότητα ότι ΔΕΝ είσαι.

Πονηρούλη.
8O 8O 8O

τι να κάνουμε..Εγώ φταίω??απλά δεν μου αρέσει ο Leonardo Dicaprio,δεν μπορώ να καταλάβω τι είχε αυτή η ξανθόψυρα και όλες μου οι φίλες είχανε κολλήσει!..Τώρα ,εντάξει γούστα είναι αυτά!

:?

ΧΜ...ΟΧΙ ρε γαμώτο με κατάλαβαν!Αλλά και πάλι δεν καταλάβατε τι είμαι...ΧΕΧΕΧΕΧΕ! :) :)

Λοιπόν τέρμα τα ψέματα..Είμαι ένα ανδροειδές που ήρθα να καταστρέψω τον πλανήτη σας και ξεκίνησα από το noiz... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Trending...

Νέα θέματα

Back