Μετά αν εξαιρέσουμε τα πατώματα ' date='μόνο σε cinema με έχει πάρει ο ύπνος(πρι χρόνια όμως)..Θυμάμαι βλέπαμε τον τιτανικό και ενώ τα άλλα κοριτσια κλέγανε εγώ κοιμόμουν..!Δεν έχω αξιωθεί ακόμα να δω το τέλος..[/quote']
Από τη πρώτη στιγμή είχα τις αμφιβολίες μου για το αν είσαι γυναίκα.
Τώρα ΞΕΡΩ με απόλυτη μαθηματική βεβαιότητα ότι ΔΕΝ είσαι.
Πονηρούλη.
+1000000000000000000 8)
Καλά σοβαρά μιλάτε τώρα??Δηλ. όλοι εσείς πιστεύετε ότι είμαι άντρας??
8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Ε' date='ρε γλέντια!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Καλά άμα ντε και καλά το θέλετε...Γει χαρα..Μήτσος ο νταλικέρης..! 8)[/quote']
Καλώς το Μήτσο.....(το xara είναι απο λατρεία σε citroen να υποθέσω..)
είσαι γκέουλας ρε;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:τι να σου πω ρε παναγιότη..αποκλείεται να χτυπήσεις καμια "γκόμενα" αν είμαστε μαζί..
ΟΚ, απλά δεν υπάρχεις! :lol: :lol: :lol:Κατα τη διαρκεια του sex μετα απο χοντρο μεθυσι :lol:
.....οχι :roll:Μήπως να ανοίγαμε και ένα thread σε ποια περίεργα μέρη έχουμε κάνει sex?
και αυτό.Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας την ερώτηση :wink: :wink:Εννοείς σε περίεργα μέρη του (γυναικείου ή μη) σώματος;
:lol: :lol: 8)Στον καναπέ βλέπoντας Champions League.....
Είπα να δω το βάζελο μια φορά και καταλαβαίνετε....Ξύπνησα μετά τη λήξη που είχε τον Βερνίκο στο στούντιο....Την άλλη μέρα έμαθα πόσο ήρθε....
Παναγιώτη, το βλέπω το μέλλον σου όταν θα πιάσεις κανονική δουλειά οκτάωρο.... :lol:Στον καναπέ βλέπoντας Champions League.....
Είπα να δω το βάζελο μια φορά και καταλαβαίνετε....Ξύπνησα μετά τη λήξη που είχε τον Βερνίκο στο στούντιο....Την άλλη μέρα έμαθα πόσο ήρθε....