Περίεργα μέρη που σας έχει πάρει ο ύπνος......χρρρ....ψψψψψ

Στον καναπέ βλέπoντας Champions League.....

Είπα να δω το βάζελο μια φορά και καταλαβαίνετε....Ξύπνησα μετά τη λήξη που είχε τον Βερνίκο στο στούντιο....Την άλλη μέρα έμαθα πόσο ήρθε....
Παναγιώτη, το βλέπω το μέλλον σου όταν θα πιάσεις κανονική δουλειά οκτάωρο.... :lol:

Εγώ αποκοιμήθηκα βλέποντας τον τελικό, πτώμα από την κούραση... :oops:

Α, επίσης μια φορά γύρω στο 84,κοιμήθηκα στο σινεμά στο πρώτο μέρος, βλέποντας το μελισσοκόμο του Αγγελόπουλου και ξύπνησα στο δεύτερο. :P Ήμουν δηλαδή κοιμισμένος όλο το διάλλειμμα!!!

Α' date=' επίσης μια φορά γύρω στο 84,κοιμήθηκα στο σινεμά στο πρώτο μέρος, βλέποντας το μελισσοκόμο του Αγγελόπουλου ...[/quote']

Παρεπιπτόντως, κι εγώ έχω κοιμηθεί προς το τέλος στο "Μετέωρο βήμα του πελαργού". Μόνο 5-10 λεπτά προς το τέλος. Ξύπνησα εκεί που δείχνει τα κίτρινα αδιάβροχα. :lol:

Εγώ αποκοιμήθηκα βλέποντας τον τελικό' date=' πτώμα από την κούραση... :oops:[/quote']
Στον τελικό ήμουν με παρέα στο σπίτι αλλιώς θα τον έπερνα για πλάκα.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Με τις μπαρούφες που πέταγε ο Βερνίκος με βλέπω να τον είχα πάρει από τότε που τέλειωσαν το πρώτο "Υοu will never walk alone" οι οπαδοί της Liverpool.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

- Στο Αμελί και στο Αποκάλυψη Τώρα-τη μεγάλη έκδοση της ταινίας (είχα πάει ξυδιασμένος, με λυπηθήκανε+με βάλανε μέσα τσάμπα κ κοιμήθηκα στα 15 πρώτα λεπτά και ξύπνησα στους τίτλους :) :) ).

- Σε σκαλάκια πολυκατοικίας. Όταν ξύπνησα πήγα και κοιμήθηκα σε 1 παρτέρι παραδίπλα.

- Στο πάτωμα.

- Στο ταξί (κλασικά).

- Στο WC.

μετά τη συναυλία των Soulfly πέρσι σε μία στάση περιμένωντας το λεωφορείο με ένα φίλο μου... τέζα και οι δύο

μετά τη συναυλία των Soulfly πέρσι σε μία στάση περιμένωντας το λεωφορείο με ένα φίλο μου... τέζα και οι δύο
Φοβερό live ήταν,το χειρότερο ξυλίκι που έχω παίξει σε συναυλία (μαζί με stampin ground),γαμώ τις φάσεις.

Trending...

Νέα θέματα

Back