- Πόντοι
- 2,068
Δεν γνωρίζω κασσετόφωνο που ΔΕΝ ηχογραφεί.ηχογραφεί κι όλας
έχει και vu
Δεν γνωρίζω κασσετόφωνο που ΔΕΝ ηχογραφεί.ηχογραφεί κι όλας
έχει και vu
Τελικά όποιος πληρώνει ακόμη μουσική αυτό κάνει.Αγαπητέ @dimsonic μάλλον οι 2 μας έχουμε μείνει που αγοράζουμε βινύλιο.
Πως δεν εχει.Αυτη η διαφορα παντως, master- remaster- remix και δεν ξερω τι αλλο, δεν εχει σχεση με το βινυλιο. Υπαρχουν και αναμεσα σε cd τετοιες διαφορες, κανουν ας πουμε remix η remastering μπαντες σε αλμπουμ που υπαρχουν ηδη ψηφιακα.
Αν τωρα δεν υπαρχουν τα αυθεντικα σε ψηφιακα, αυτο ειναι θεμα περιστασεων. Αν προτιμας αυτα, τοτε πολυ καλα κανεις και τα αποκτας.
Αφου παραδεχεσαι ομως και ο ιδιος οτι το βινυλιο υστερει, ειναι σα να λες οτι αν υπηρχαν σε cd, θα τα προτιμουσες σε cd, η εστω δε θα ειχες προβλημα να τα εχεις και σε cd. Αρα καμια σχεση με το επιχειρημα του αλλου, που σε εβαλε στο τριπακι να συμμετεχεις, οτι η ηχογραφηση η σωστη η προστυχη ? ειναι μονο σε φαση ΑΑΑ, και απαξ και περασει σε cd καταστραφηκε ?
Ειμαστε 1013!!!Είμαστε 2 είμαστε 3. Ως εκεί.
4!Απλά όταν δίνω τα ωραία μου τα λεφτά θέλω βινύλιο. Αυτό είναι το βίτσιο μου.
1014!Ειμαστε 1013!!!
προσθεσε και εμενα!!!
Εννοείς ότι σε πληρώνουν €50 για να πάρεις το συγκεκριμένο βινύλιο, σωστά?οι Ευαισθησίες της Γαρμπή 50 ευρώ.
αν είναι διπλό 2Χ50 να υποθέσωΕννοείς ότι σε πληρώνουν €50 για να πάρεις το συγκεκριμένο βινύλιο, σωστά?
Αν δεν ακουσεις Γαρμπη σε hi end συστημα των 150Κ με φουλ σαραουντ ηλεκτροστατικά, είναι σαν να ακους Βιβάλντι σε τρανζιστοράκι μονοφωνικό του 1935 assούμε...
Μιλάμε για reference ηχογραφήσεις...
Θα εβαζα ενα low pass στα 10 Hz, ενα high pass στα 22 kHz, θα εριχνα -180 db το σημα, και καλου κακου θα εκανα και ενα truncate το αρχειο απο το πρωτο δευτερολεπτο μεχρι το τελευταιο.