Percussion beauty contest

όμορφα και περιποιημένα τα σετσζξ

@ kostasxri: το τζάκι το ανάβεις;

Αν και αργοπορημένα ας βάλω κι εγώ 2 photos. Sonor 3001 Fusion Set με 20" μπότα, 12 και 14" toms:

sonor1.jpg

sonor2.jpg

Tα πιατίνια είναι ένα 13" αρχαίο Sabian Hi Hat, 16" Sabian Hand hammered Crash, 20" Sabian AA Medium Ride, 8" Sabian Hand Hammered Splash

Όμορφο αλλά....

Είσαι σίγουρος ότι το Crash είναι 16"? Πιο πολύ για 18" μου κάνει.

Προτείνω να πάρεις μέτρο, να το μετρήσεις και όταν δεις πως είχα δίκιο.... να μου το στείλεις. ;D

σορρυ ρε flea για την περιεργεια αλλα αυτος ειναι χωροσ στο σπιτι σου??πολυ "στουντιακα"το εχεισ διαμορφωσει...

rainbowe είπε:
σορρυ ρε flea για την περιεργεια αλλα αυτος ειναι χωροσ στο σπιτι σου??πολυ "στουντιακα"το εχεισ διαμορφωσει...
Όχι δεν είναι το σπίτι μου, είναι το "υπό κατασκευή" στούντιο μου, που λόγο άλλων οικονομικών υποχρεώσεων αυτή τη στιγμή είναι σε γιαπί φάση! :)

fleamail είπε:
Όχι δεν είναι το σπίτι μου, είναι το "υπό κατασκευή" στούντιο μου, που λόγο άλλων οικονομικών υποχρεώσεων αυτή τη στιγμή είναι σε γιαπί φάση! :)
εμμμμ.....μου μυρισε πολυ στουντιο φαση η εικονα μολισ την ειδα....;)  αντε καλο στησιμο!!!

τα παλαιο μου σετ grandstar tama 8, 10 , 12 , 14, 16 , 18 - 22

το νεο μου σετ roland td 12

Ωραία και τα δύο σετ. Grandstar με rototoms και power τομ... Πόσο πίσω με πήγες... Να υποθέσω φωτογραφία από 80's με αρχές 90's, και επιρροές από Peart;

Haris είπε:
Ωραία και τα δύο σετ. Grandstar με rototoms και power τομ... Πόσο πίσω με πήγες... Να υποθέσω φωτογραφία από 80's με αρχές 90's, και επιρροές από Peart;
το tama αγοραστηκε το 90, η φωτο ειναι απο live το 95....η τελευταια φορα που εκανα live!!!! μεχρι τωρα

KID είπε:
τελικα σπασαμε στις φωτο ;D ;D ;D

Ας κανω την αρχη λοιπον.

Ειναι Tama Rockstar Absolutely Custom mod.2003

22 kick-12 rack tom-16 floor tom-14 snare.

22 ride paste-16 crash-10 splash inverted on top-12 splash-12 china-14 hh

Millenium rototoms

Lp afro cow-bell

DSC00103.jpg

DSC00106.jpg

to calgonit κανει δουλεια?

Υπαρχει και ενα 13 τομ αλλα το εχω αφαιρεσει απο το σετ προς το παρον.

Αυτα τα ολιγα.Βαλτε και σεις να δουμε και διαφορετικα set-ups.

Το set-up γενικα σηκωνει συζητηση ;)

zoon είπε:
το tama αγοραστηκε το 90, η φωτο ειναι απο live το 95....η τελευταια φορα που εκανα live!!!! μεχρι τωρα
Να υποθεσω μιλας για το live στο Τει Λαμιας την πολιτιστικη εβδομαδα του 1995??(Ψαλλας,Κορομηλας,Ντιο και Κωστακης Αντωνιου στο μπασο).

Να και εμένα η ταπεινή μου Granite ::).

Snare:14'' Toms:12'',13'' Floor Tom:16'' Bassdrum22''

Cymbals Paiste PST3:HiHat14'', Crash16'' , Ride20''

dsc01728bw3.jpg

Ώστε έβαλες coated σε όλα τα τύμπανα ε..

Τα κατάφερες να ακούγονται καλά?

Υ.Γ: Φαίνεται πως οι... παντούφλες δεν κοσμούν μόνο τις photos των "έγχορδων"!

sentientno6 είπε:
Ώστε έβαλες coated σε όλα τα τύμπανα ε..

Τα κατάφερες να ακούγονται καλά?
Ναι μια χαρά όλα , απλά τα τύμπανα έχουν παλιώσει και μάλλον θα πάω για Gretsch Catalina Maple αυτά τα έχω 6-7 χρονια  :o.

Υ.Γ: Φαίνεται πως οι... παντούφλες δεν κοσμούν μόνο τις photos των "έγχορδων"!
Ναι η σαγιονάρα δίνει πάντα ένα ξεχωριστό ύφος σ'όλα τα κρουστά και όχι μόνο... ;D

anti_3 είπε:
τα τύμπανα έχουν παλιώσει και μάλλον θα πάω για Gretsch Catalina Maple
τι εννοείς "παλιώσει"; σου χουν βγάλει κάποιο πρόβλημα;

βλέπω κι άλλος για Gretsch!..σιγά σιγά θα ανοίζουμε κλάμπ με τίτλο "μόλις μπορέσω θα πάρω Gretsch" ;D γουστάρω!

όπως γουστάρω και τα coated που βαλες σε όλο το σετ, φαντάζομαι δίνουν χαρακτήρα...

όσο για τη σαγιονάρα μου κάνει για γυναικεία..  ;) ύποπτο...

α, πολύ ωραίο χρώμα! κάσα και σαγιονάρα! ;D

WrTsXxx είπε:
τι εννοείς "παλιώσει"; σου χουν βγάλει κάποιο πρόβλημα;

βλέπω κι άλλος για Gretsch!..σιγά σιγά θα ανοίζουμε κλάμπ με τίτλο "μόλις μπορέσω θα πάρω Gretsch" ;D γουστάρω!

όπως γουστάρω και τα coated που βαλες σε όλο το σετ, φαντάζομαι δίνουν χαρακτήρα...

όσο για τη σαγιονάρα μου κάνει για γυναικεία..  ;) ύποπτο...

α, πολύ ωραίο χρώμα! κάσα και σαγιονάρα! ;D
Ναι όσο νάναι μου βγάζουν μικροπροβλήματα , ειδικά στ ταμπούρο που οι βίδες τα'χουν παίξει και δν μπορώ να το σφίξω καλά και χάνει πολύ rebound (να ναι καλά το practice pad μου) και γενικώς τρίζουν τα πάντα.Δεν μπορώ να πω , καλά χρυσά τα τυμπανάκια μου , πολύ αγαπητά αλλά ως εκεί  :). Με τα Gretsch μιλάμε έχω φάει κόλλημα !! Πριν κοιμηθώ το βράδυ αυτά σκέφτομαι  8) !(Gretsch Catalina Maple). Όσο για τη σαγιονάρα μην πάει στο πονειρό το μυαλό σας , είναι της αδελφής μου  :P!!!

Trending...

Νέα θέματα

Back