Χεχε οι photos παραπλανούν! 16" είναι, το γράφει και πάνω άλλωστεsentientno6 είπε:Όμορφο αλλά....
Είσαι σίγουρος ότι το Crash είναι 16"? Πιο πολύ για 18" μου κάνει.
41cm / 2.54(1 inches = 2.54 centimeters) = 16.1"sentientno6 είπε:Προτείνω να πάρεις μέτρο, να το μετρήσεις και όταν δεις πως είχα δίκιο.... να μου το στείλεις. ;D
Όχι δεν είναι το σπίτι μου, είναι το "υπό κατασκευή" στούντιο μου, που λόγο άλλων οικονομικών υποχρεώσεων αυτή τη στιγμή είναι σε γιαπί φάση!rainbowe είπε:σορρυ ρε flea για την περιεργεια αλλα αυτος ειναι χωροσ στο σπιτι σου??πολυ "στουντιακα"το εχεισ διαμορφωσει...
εμμμμ.....μου μυρισε πολυ στουντιο φαση η εικονα μολισ την ειδα....fleamail είπε:Όχι δεν είναι το σπίτι μου, είναι το "υπό κατασκευή" στούντιο μου, που λόγο άλλων οικονομικών υποχρεώσεων αυτή τη στιγμή είναι σε γιαπί φάση!![]()
το tama αγοραστηκε το 90, η φωτο ειναι απο live το 95....η τελευταια φορα που εκανα live!!!! μεχρι τωραHaris είπε:Ωραία και τα δύο σετ. Grandstar με rototoms και power τομ... Πόσο πίσω με πήγες... Να υποθέσω φωτογραφία από 80's με αρχές 90's, και επιρροές από Peart;
KID είπε:τελικα σπασαμε στις φωτο ;D ;D ;D
Ας κανω την αρχη λοιπον.
Ειναι Tama Rockstar Absolutely Custom mod.2003
22 kick-12 rack tom-16 floor tom-14 snare.
22 ride paste-16 crash-10 splash inverted on top-12 splash-12 china-14 hh
Millenium rototoms
Lp afro cow-bell
![]()
![]()
to calgonit κανει δουλεια?
Υπαρχει και ενα 13 τομ αλλα το εχω αφαιρεσει απο το σετ προς το παρον.
Αυτα τα ολιγα.Βαλτε και σεις να δουμε και διαφορετικα set-ups.
Το set-up γενικα σηκωνει συζητηση![]()
Να υποθεσω μιλας για το live στο Τει Λαμιας την πολιτιστικη εβδομαδα του 1995??(Ψαλλας,Κορομηλας,Ντιο και Κωστακης Αντωνιου στο μπασο).zoon είπε:το tama αγοραστηκε το 90, η φωτο ειναι απο live το 95....η τελευταια φορα που εκανα live!!!! μεχρι τωρα
Ναι μια χαρά όλα , απλά τα τύμπανα έχουν παλιώσει και μάλλον θα πάω για Gretsch Catalina Maple αυτά τα έχω 6-7 χρονιαsentientno6 είπε:Ώστε έβαλες coated σε όλα τα τύμπανα ε..
Τα κατάφερες να ακούγονται καλά?
Ναι η σαγιονάρα δίνει πάντα ένα ξεχωριστό ύφος σ'όλα τα κρουστά και όχι μόνο... ;DΥ.Γ: Φαίνεται πως οι... παντούφλες δεν κοσμούν μόνο τις photos των "έγχορδων"!
τι εννοείς "παλιώσει"; σου χουν βγάλει κάποιο πρόβλημα;anti_3 είπε:τα τύμπανα έχουν παλιώσει και μάλλον θα πάω για Gretsch Catalina Maple
Ναι όσο νάναι μου βγάζουν μικροπροβλήματα , ειδικά στ ταμπούρο που οι βίδες τα'χουν παίξει και δν μπορώ να το σφίξω καλά και χάνει πολύ rebound (να ναι καλά το practice pad μου) και γενικώς τρίζουν τα πάντα.Δεν μπορώ να πω , καλά χρυσά τα τυμπανάκια μου , πολύ αγαπητά αλλά ως εκείWrTsXxx είπε:τι εννοείς "παλιώσει"; σου χουν βγάλει κάποιο πρόβλημα;
βλέπω κι άλλος για Gretsch!..σιγά σιγά θα ανοίζουμε κλάμπ με τίτλο "μόλις μπορέσω θα πάρω Gretsch" ;D γουστάρω!
όπως γουστάρω και τα coated που βαλες σε όλο το σετ, φαντάζομαι δίνουν χαρακτήρα...
όσο για τη σαγιονάρα μου κάνει για γυναικεία..ύποπτο...
α, πολύ ωραίο χρώμα! κάσα και σαγιονάρα! ;D