- Πόντοι
- 198
Θα ήθελα να έμενα Θεσ/νικη, και να πεταγόμουν να δω τι σκ... έχει το ταμπούρο σου και δεν κουρδίζει. Σίγουρα πάντως το πρόβλημα λύνεται, όπως και όλα τα τριξίματα, που στο 99% των περιπτώσεων οφείλονται σε κάτι μεταλλικό που ακουμπάει κάτι άλλο μεταλλικό (ελατήρια μέσα στα βασάκια, χαλαρές βίδες, ροδέλες κ.λπ.).anti_3 είπε:Ναι όσο νάναι μου βγάζουν μικροπροβλήματα , ειδικά στ ταμπούρο που οι βίδες τα'χουν παίξει και δν μπορώ να το σφίξω καλά και χάνει πολύ rebound (να ναι καλά το practice pad μου) και γενικώς τρίζουν τα πάντα.Δεν μπορώ να πω , καλά χρυσά τα τυμπανάκια μου , πολύ αγαπητά αλλά ως εκεί
Ξέρω ότι έχεις κολλήσει με τη Gretsch - και μετά από 7 χρόνια είναι καιρός να πάρεις ένα καλύτερο σετ - αλλά θα σου έλεγα να κρατήσεις και τα Granite (αν είχες σκοπό να τα ξεφορτωθείς...), γιατί με μερικές ψιλοπαρεμβάσεις θα επανέλθουν σε πλήρως παίξιμη κατάσταση, και θα είναι ένα σετ που δεν θα φοβάσαι να κουβαλάς από δω κι από κει σε live και πρόβες, μην τύχει και γρατζουνιστεί.
Αν θέλεις βοήθεια σχετικά με ένα extreme makeover των Gtranite στείλε πμ, και θα βοηθήσω όσο επιτρέπει η ιντερνετική επικοινωνία.