• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Pedalboards. Παρουσιάστε!

μετα απο καποιες αλλαγες ετσι ειναι τωρα.

guitar=tuner=double fuzz-distortion=effect loop(wah-whammy-compressor-phaser)=double overdrive-muff distortion=effect loop(tremolo-chorus-delay)=clean amp.

λογω οτι ειναι ολα τα πεταλια true bypass υπαρχουν 2 buffer στα αντιστοιχα double pedals.

ελπιζω να μεινω εκει.ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το αποτελεσμα.

000_0001.jpg

@Gentleman

Γιατί τόσα drives?Για διαφορετικές χροιές από κομμάτι σε κομμάτι?

Πληροφοριακά ρωτάω :)

Vasmar είπε:
@Gentleman

Γιατί τόσα drives?Για διαφορετικές χροιές* από κομμάτι σε κομμάτι?

Πληροφοριακά ρωτάω :)
Tα drives είναι 2 (+2 από τα κανάλια του Boogie). ΟCD & TS-10.

Tα GE-7 και Barber (comp,boost) σαν pre-boost, και το TS-9 boost.

*Βέβαια.

Οι δικές μου ερωτήσεις :D :

-εφόσον υπάρχει χώρος (κατόπιν μιας μικρής ανακατανομής), γιατί δεν είναι και το wah στο pedalboard?

-φαίνεται βαρύ. Δεν είναι μπελάς στο κουβάλημα?

ndnikola είπε:
Οι δικές μου ερωτήσεις :D :

-εφόσον υπάρχει χώρος (κατόπιν μιας μικρής ανακατανομής), γιατί δεν είναι και το wah στο pedalboard?

-φαίνεται βαρύ. Δεν είναι μπελάς στο κουβάλημα?
Θα σου πω, η βάση είναι λεπτή (αλουμίνιο;) ιδιοκατασκευή από ΙΚΕΑ, και πολυ φοβάμαι δεν θ' αντέξει συχνα ζορίσματα επί του Wah. ;)

Το TS-10 ανοίγει με το πρώτο ,με το δεύτερο ή με το τρίτο πάτημα ?(όπως το δικό μου)

crisk είπε:
Το TS-10 ανοίγει με το πρώτο ,με το δεύτερο ή με το τρίτο πάτημα ?(όπως το δικό μου)
Mε το 1ο, και είναι και πολύ ωραίο πετάλι και ας μην εχει τη φήμη των αδελφών του. ;)

Εννοείται.

Το δικό μου "έλιωσε" εντελώς αλλά το έκανα rehousing μαζί με ένα ss-10 από τα 80's. ;)

crisk είπε:
Exει ενα τετοιο θεμα παντως το TS-10.Το εχω δει σε αρκετους.

georgekz750 είπε:
Πολύ μ' αρέσει όταν κάποιος είναι τόσο επιμελής. Εγώ το δικό μου δεν το βγάζω από τη θήκη να το φωτογραφίσω από κάτω, γιατί φοβάμαι μη χυθεί τίποτα ;D

twoboards_3.jpg

δυο pedaltrain, και πισω μια πατεντα απο το ΙΚΕΑ για την ακουστικη  ;D - ολα μαζι γιατι τα παιδευα με το looper

Alter είπε:
twoboards_3.jpg

δυο pedaltrain, και πισω μια πατεντα απο το ΙΚΕΑ για την ακουστικη  ;D - ολα μαζι γιατι τα παιδευα με το looper
εμ,ετσι ειναι οσοι ειναι ΚΟΥΛΟΙ με 30 πεταλακια μαζι παιζουν....ενω οι ΠΑΙΧΤΟΥΡΕΣ σαν (και) τα μας αρκουνται σε ΜΙΑ TL.... ;D ;D

Zέφυρε ωραίο σύνολο. Τον JCM τον έχεις καθαρό, υποθέτω? (γιατί βλέπω το Crunch Box που δεν αξίζει όταν υπάρχει κοτζάμ βρώμικος JCM800).

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
bloody_sunday είπε:
Zέφυρε ωραίο σύνολο. Τον JCM τον έχεις καθαρό, υποθέτω? (γιατί βλέπω το Crunch Box που δεν αξίζει όταν υπάρχει κοτζάμ βρώμικος JCM800).
Είμαι μονοκάναλος στο καθαρό, το βρώμικο για απεντόμωση!

bloody_sunday είπε:

...το 2025 (και αυτό είναι δέσμευση).
Παω στοιχημα μεχρι τοτε θα το χεις γυρισει κι εσυ στην TL

Trending...

Νέα θέματα

Back