Tα drives είναι 2 (+2 από τα κανάλια του Boogie). ΟCD & TS-10.Vasmar είπε:@Gentleman
Γιατί τόσα drives?Για διαφορετικές χροιές* από κομμάτι σε κομμάτι?
Πληροφοριακά ρωτάω![]()
Θα σου πω, η βάση είναι λεπτή (αλουμίνιοndnikola είπε:Οι δικές μου ερωτήσεις:
-εφόσον υπάρχει χώρος (κατόπιν μιας μικρής ανακατανομής), γιατί δεν είναι και το wah στο pedalboard?
-φαίνεται βαρύ. Δεν είναι μπελάς στο κουβάλημα?
Mε το 1ο, και είναι και πολύ ωραίο πετάλι και ας μην εχει τη φήμη των αδελφών του.crisk είπε:Το TS-10 ανοίγει με το πρώτο ,με το δεύτερο ή με το τρίτο πάτημα ?(όπως το δικό μου)
Exει ενα τετοιο θεμα παντως το TS-10.Το εχω δει σε αρκετους.crisk είπε:Το TS-10 ανοίγει με το πρώτο ,με το δεύτερο ή με το τρίτο πάτημα ?(όπως το δικό μου)
Πολύ μ' αρέσει όταν κάποιος είναι τόσο επιμελής. Εγώ το δικό μου δεν το βγάζω από τη θήκη να το φωτογραφίσω από κάτω, γιατί φοβάμαι μη χυθεί τίποτα ;Dgeorgekz750 είπε:
εμ,ετσι ειναι οσοι ειναι ΚΟΥΛΟΙ με 30 πεταλακια μαζι παιζουν....ενω οι ΠΑΙΧΤΟΥΡΕΣ σαν (και) τα μας αρκουνται σε ΜΙΑ TL.... ;D ;DAlter είπε:![]()
δυο pedaltrain, και πισω μια πατεντα απο το ΙΚΕΑ για την ακουστικη ;D - ολα μαζι γιατι τα παιδευα με το looper
Είμαι μονοκάναλος στο καθαρό, το βρώμικο για απεντόμωση!bloody_sunday είπε:Zέφυρε ωραίο σύνολο. Τον JCM τον έχεις καθαρό, υποθέτω? (γιατί βλέπω το Crunch Box που δεν αξίζει όταν υπάρχει κοτζάμ βρώμικος JCM800).
Παω στοιχημα μεχρι τοτε θα το χεις γυρισει κι εσυ στην TLbloody_sunday είπε:
...το 2025 (και αυτό είναι δέσμευση).