treloagori είπε:
ποιες οι διαφορες με τον evh 5150....αξιζει να γλιτωσεις 1400 ευρα και να παρεις τον bugera?
Εχω παιξει με τον ΙΙΙ παναγιωτη...
Γι'αυτα που προσφερει θα ελεγα οτι ειναι αρκετα ακριβος...(ειδικα απο τη στιγμη που υπαρχει ο JSX,ο XXX,ο lynchbox με τις ιδιες δυνατοτητες πανω-κατω).
Ωστοσο να σταθω σε μερικα σημεια:
Το lead καναλι δεν εχει πολυ μεγαλες διαφορες με τον bugera μου απο αποψη σφιξιματος,ειναι και οι δυο εξαιρετικα σφιχτοι και κομπρεσσαρισμενοι,ο ΙΙΙ εχει περισσοτερο γκαζι σε σχεση με το ηδη απειρο του 6262.
Για το καθαρο καναλι δεν εχω αποψη καθως σπανια το χρησιμοποιω και δεν μπορω να κρινω αν ειναι κρυσταλλο-καθαρο η ανθρακο-καθαρο...παντως ο 6262 παιζει ανετα αρπισματα με τον μαγνητη γεφυρας αν χαμηλωσεις λιγο και το volume knob,το ιδιο και ο ΙΙΙ.Κανενας peavey δε το κανει αυτο...
Εκει που ειναι το μεγαλο θεμα ειναι το 2ο καναλι:
ο ΙΙΙ εχει αληθινο 2ο καναλι...ο 6262 και οποιος αλλος peavey δεν εχει...και δεν αναφερομαι στο ξεχωριστο EQ αλλα στην γενικη εννοια του καναλιου...το δευτερο καναλι λοιπον εχει μια μαρσαλοχροια που ειναι ελαφρως πιο κομπρεσαρισμενη απο το κανονικο,θυμιζει λιγο τον ηχο του VHII-WACF με λιγη παραμορφωση ακομα ωστε να μπορεις να παιξεις και 80'ς μεταλ σε αυτο το καναλι...
Μαζι με αυτα θα εβαζα και το απολυτα διαυγες effects loop του ΙΙΙ,του 6262 μου εχει σπασει τα νευρα,αν και δε χρησιμοποιω εφφε γενικοτερα.
για 1700Ε νομιζω οτι ειναι ακριβος...μια τιμη κοντα στον JVM(1200-1300) θα ηταν αναλογη της αξιας του...αλλα τι να κανουμε credits to eddie...