- Πόντοι
- 6
Αγαπητοι συναδελφοι, ξερω οτι το θεμα εχει τεθει πολλες φορες αλλα μετα απο προσεκτικη μελετη ολων των threads ΓΕΝΙΚΑ ακομα δεν εχω σχηματισει αποψη για τα εξης:
θετω τα δεδομενα:
Μου αρεσει ηχητικα πολυ η σειρα 6505. COMBO Η ΗΕΑD ΟΜΩΣ?
1)Μπορει το κεφαλι 6505 120w να ακουστει σε σπιτι/δωματιο χωρις να με δολοφονησουν?
2)Μπορει το combo 6505+ 60w να γινει ευκολα head? Mε τι κοστος εξτρα?
3)Εχει μεγαλη διαφορα ο ηχος του head με του combo? Και δεν λεω μικροδιαφορες οι οποιες ειναι λογικο να υπαρχουνε.
4)Το mini head που βγηκε, το οποιο ειναι και ελαφρυ και παιζεις και μεσα στο σπιτι, εχει μεγαλη διαφορα απο τα πανω σε ηχο?
5)Αν παρω head και το εχω σπιτι και το ριξω σε μια μικρη καμπινα 12w θα βγαλει περιπου τον ηχο του η θα ακουγεται μαπα?
6)Και τελος...Engl power ball η 6505? Για ΜπλακοΝτεθ μοντερνο ας πουμε.
Θα εκτιμουσα την βοηθεια σας. Θα ειναι ο 1ος μου λαμπατος μετα απο 10 χρονια+ που δεν ειχα παρει για διαφορους λογους. Παιζω με μια ESP LTD EC-1000 Deluxe me EMG 81/60 Fyi.
Ευχαριστω εκ των προτερων μαγκες μου. Δωστε και σωστε
θετω τα δεδομενα:
Μου αρεσει ηχητικα πολυ η σειρα 6505. COMBO Η ΗΕΑD ΟΜΩΣ?
1)Μπορει το κεφαλι 6505 120w να ακουστει σε σπιτι/δωματιο χωρις να με δολοφονησουν?
2)Μπορει το combo 6505+ 60w να γινει ευκολα head? Mε τι κοστος εξτρα?
3)Εχει μεγαλη διαφορα ο ηχος του head με του combo? Και δεν λεω μικροδιαφορες οι οποιες ειναι λογικο να υπαρχουνε.
4)Το mini head που βγηκε, το οποιο ειναι και ελαφρυ και παιζεις και μεσα στο σπιτι, εχει μεγαλη διαφορα απο τα πανω σε ηχο?
5)Αν παρω head και το εχω σπιτι και το ριξω σε μια μικρη καμπινα 12w θα βγαλει περιπου τον ηχο του η θα ακουγεται μαπα?
6)Και τελος...Engl power ball η 6505? Για ΜπλακοΝτεθ μοντερνο ας πουμε.
Θα εκτιμουσα την βοηθεια σας. Θα ειναι ο 1ος μου λαμπατος μετα απο 10 χρονια+ που δεν ειχα παρει για διαφορους λογους. Παιζω με μια ESP LTD EC-1000 Deluxe me EMG 81/60 Fyi.
Ευχαριστω εκ των προτερων μαγκες μου. Δωστε και σωστε
Τελευταία επεξεργασία από moderator: