Peavey 6505 head vs Laney VH100r

εγω προσωπικα πιστευω οτι ο 6262 ακουγεται καλυτερα.

gpergeris είπε:
εγω προσωπικα πιστευω οτι ο 6262 ακουγεται καλυτερα.
ρε συ ποτε τους ακουσες  και το λες αυτο ? η μηπως το καταλαβες απο τα βιντακια του youtube ? γιατι μεχρι χθες δεν τον ειχες υποψην...

εψαξα οτι videaki υπαρχει και σε αυτο που postara ακουγεται πολυ καθαρα πιστευω..

gpergeris είπε:
εψαξα οτι videaki υπαρχει και σε αυτο που postara ακουγεται πολυ καθαρα πιστευω..
τα βιντεο στο γιουτιουμπ δεν ειναι αντιπροσωπευτικα και γενικα σου δινουν 10 % του πραγματικου ηχου... Αλλα απο εκει και περα , δικη σου ειναι η επιλογη... καλοριζικο λοιπον.... 441 ευρω ειναι πολυ λιγα για φουλ λαμπα και τετοιο τονο...

ναι το ξερω οτι ειναι ετσι.απλα δεν θα εχουμε ευκαιρια να δοκιμασουμε απο κοντα.και οντως ειναι τσαμπα.το πολυ πολυ αν δεν αξιζει το στελνω πισω ;)

gpergeris είπε:
ναι το ξερω οτι ειναι ετσι.απλα δεν θα εχουμε ευκαιρια να δοκιμασουμε απο κοντα.και οντως ειναι τσαμπα.το πολυ πολυ αν δεν αξιζει το στελνω πισω ;)
προσεξε να δεις τι γινεται... ο στολλας ειναι ο επισημος αντιπροσωπος . Πολυ προτιμοτερο ειναι να τον παρεις τηλ να σου πει την τιμη , να κανεις τα παζαρια σου και καποια στιγμη μια μερα , να παρεις την κοπελα σου για παρεα , να πας πατρα να ακουσεις ποιος σου αρεσει...

εγω προσωπικα σε μπουγκερα που εχουν κατα καιρους εμφανισει καποια σχετικα προβληματα αξιοπιστιας , θα το διπλοσκεφτομουν να τον παρω απο εξω... διοτι αν και εχει εγγυηση , τα μεταφορικα ειναι δικα σου... οποτε αν χαλασει κατι , εχε το νου σου κανενα 80αρι τα μεταφορικα , το λιγοτερο...

O 6262 εχει λιγοτερο γκειν αλλα ειναι πιο versatile ως ενισχυτης...

Το λιγοτερο γκειν δεν υπαρχει περιπτωση να σου λειψει...

Εγω χρησιμοποιω εναν 6262+την Χαρλευ μπεντον καμπινα(V30)...

Ο συνδιασμος σκοτωνει...

εχω στραβομαρα :P ωραια τοτε θα τον επισκεφτω να δω τι παιζει. εσυ blackie απο που τον αγορασες?σου παρουσιασε κανενα προβλημα..?

blackie είπε:
O 6262 εχει λιγοτερο γκειν αλλα ειναι πιο versatile ως ενισχυτης...

Το λιγοτερο γκειν δεν υπαρχει περιπτωση να σου λειψει...

Εγω χρησιμοποιω εναν 6262+την Χαρλευ μπεντον καμπινα(V30)...

Ο συνδιασμος σκοτωνει...
ρε συ μπλακι , τι κανεις ? μιας και εχουμε ξαναμιλησει στο παρελθον για το θεμα , επανερχομαι να σε ρωτησω σχετικα με τα τεχνικα προβληματα που εβγαζαν καποτε οι μπουγκερα... τι παιζει ? τα λυσανε ? παιρνουμε μπουγκερα αφοβα ? εχεις εντοπισει τιποτα εσυ οσο τον εχεις ?

Κανενα προβλημα απολυτως...

Οι πρωτες σειρες των 6260 ειχαν βγαλει καποια προβληματα αλλα πλεον δεν υπαρχουν...

Ο 6262 δεν αντιμετωπισε ποτε προβληματα αξιοπιστιας...

Εγω παντως χαιρομαι πολυ που το πηρα το μηχανημα...

Ο μονος ενισχυτης που χαιρεσαι να παιζεις "καρφι"...

Ενα noise gate και ενα delay χρησιμοποιω...

Van halen (hagar era) καρφι...

μπορεις να απαντησεις και μενα..? ;D

απο ελλαδα το αγορασες?και αν ναι ποσο? :)

blackie είπε:
Κανενα προβλημα απολυτως...

Οι πρωτες σειρες των 6260 ειχαν βγαλει καποια προβληματα αλλα πλεον δεν υπαρχουν...

Ο 6262 δεν αντιμετωπισε ποτε προβληματα αξιοπιστιας...

Εγω παντως χαιρομαι πολυ που το πηρα το μηχανημα...

Ο μονος ενισχυτης που χαιρεσαι να παιζεις "καρφι"...

Ενα noise gate και ενα delay χρησιμοποιω...

Van halen (hagar era) καρφι...
μα η πλακα ειναι οτι μετα απο τεραστια ερευνα αγορας δεν βρηκα εναν ενυσχητη ο οποιος να παιζει καρφι χωρις βοηθεια μπουστερ πεταλιων τα οποια απεχθανομαι...τι μεσα μπουγκι , τι λανευ , ολα χρειαζονται ενα σφιξιμο του σηματος... Οι μονοι που δεν χρειαζονται τιποτα ειναι οι ενγλ , οι μπουγκερα και ο 6505+... ομως αλλο να πρεπει να δωσεις 1000+ για μτχ ενγλ και αλλο 400 ευρω και ενα φοβερο μηχανημα ηχητικα... καποια στιγμη θα χτυπησω εναν...

Οι μπουγκι ειναι ενισχυτες που θελουν μπροστα μπουστερς για να σφιξουν...

Ο 6505 (και οι λοιποι κλωνοι) δεν χρειαζονται τιποτα απο ολα αυτα...

Ειναι απο τους plug and play ενισχυτες...

Ο 6262 αξιζει καθε Ε απο τα 470 που πιθανον να δωσεις...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα