ρε συ ποτε τους ακουσες και το λες αυτο ? η μηπως το καταλαβες απο τα βιντακια του youtube ? γιατι μεχρι χθες δεν τον ειχες υποψην...gpergeris είπε:εγω προσωπικα πιστευω οτι ο 6262 ακουγεται καλυτερα.
τα βιντεο στο γιουτιουμπ δεν ειναι αντιπροσωπευτικα και γενικα σου δινουν 10 % του πραγματικου ηχου... Αλλα απο εκει και περα , δικη σου ειναι η επιλογη... καλοριζικο λοιπον.... 441 ευρω ειναι πολυ λιγα για φουλ λαμπα και τετοιο τονο...gpergeris είπε:εψαξα οτι videaki υπαρχει και σε αυτο που postara ακουγεται πολυ καθαρα πιστευω..
προσεξε να δεις τι γινεται... ο στολλας ειναι ο επισημος αντιπροσωπος . Πολυ προτιμοτερο ειναι να τον παρεις τηλ να σου πει την τιμη , να κανεις τα παζαρια σου και καποια στιγμη μια μερα , να παρεις την κοπελα σου για παρεα , να πας πατρα να ακουσεις ποιος σου αρεσει...gpergeris είπε:ναι το ξερω οτι ειναι ετσι.απλα δεν θα εχουμε ευκαιρια να δοκιμασουμε απο κοντα.και οντως ειναι τσαμπα.το πολυ πολυ αν δεν αξιζει το στελνω πισω
aris 17561 είπε:προσεξε να δεις τι γινεται... ο στολλας ειναι ο επισημος αντιπροσωπος .
ρε συ μπλακι , τι κανεις ? μιας και εχουμε ξαναμιλησει στο παρελθον για το θεμα , επανερχομαι να σε ρωτησω σχετικα με τα τεχνικα προβληματα που εβγαζαν καποτε οι μπουγκερα... τι παιζει ? τα λυσανε ? παιρνουμε μπουγκερα αφοβα ? εχεις εντοπισει τιποτα εσυ οσο τον εχεις ?blackie είπε:O 6262 εχει λιγοτερο γκειν αλλα ειναι πιο versatile ως ενισχυτης...
Το λιγοτερο γκειν δεν υπαρχει περιπτωση να σου λειψει...
Εγω χρησιμοποιω εναν 6262+την Χαρλευ μπεντον καμπινα(V30)...
Ο συνδιασμος σκοτωνει...
μα η πλακα ειναι οτι μετα απο τεραστια ερευνα αγορας δεν βρηκα εναν ενυσχητη ο οποιος να παιζει καρφι χωρις βοηθεια μπουστερ πεταλιων τα οποια απεχθανομαι...τι μεσα μπουγκι , τι λανευ , ολα χρειαζονται ενα σφιξιμο του σηματος... Οι μονοι που δεν χρειαζονται τιποτα ειναι οι ενγλ , οι μπουγκερα και ο 6505+... ομως αλλο να πρεπει να δωσεις 1000+ για μτχ ενγλ και αλλο 400 ευρω και ενα φοβερο μηχανημα ηχητικα... καποια στιγμη θα χτυπησω εναν...blackie είπε:Κανενα προβλημα απολυτως...
Οι πρωτες σειρες των 6260 ειχαν βγαλει καποια προβληματα αλλα πλεον δεν υπαρχουν...
Ο 6262 δεν αντιμετωπισε ποτε προβληματα αξιοπιστιας...
Εγω παντως χαιρομαι πολυ που το πηρα το μηχανημα...
Ο μονος ενισχυτης που χαιρεσαι να παιζεις "καρφι"...
Ενα noise gate και ενα delay χρησιμοποιω...
Van halen (hagar era) καρφι...