Το 90% εδώ μέσα δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω από GarageBand. To 5% νομίζει ότι χρειάζεται και το πραγματικό 5% μαθαίνει και εμάς τους υπόλοιπους.Πρεπει το συστημα να το βλεπουμε συνολικα, το πρωτο βημα ΔΕΝ ειναι ο υπολογιστης αλλα το DAW,
Το 90% εδώ μέσα δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω από GarageBand. To 5% νομίζει ότι χρειάζεται και το πραγματικό 5% μαθαίνει και εμάς τους υπόλοιπους.Πρεπει το συστημα να το βλεπουμε συνολικα, το πρωτο βημα ΔΕΝ ειναι ο υπολογιστης αλλα το DAW,
‘Άστο, μην επιμένεις, δεν πρόκειται να πάρεις απάντηση…
Μια χαρά παίζει. Έχω γράψει κλασσική πλαστικές χορδές με κάψες 40 ευρώ από το Θωμά.Πουρακι παντως για να γραψεις ακουστικη, στο mini jack της onboard δεν παιζει
Δεν αλλάζω το το Studio One με το Logic και καλή κάρτα ήχου έχω. Γι αυτό πήρα Antelope με Thunderbolt.αν μιλαμε να παρεις το τασακι με το logic και με μια καλη καρτουλα ηχου
Eίπα και πριν, μην κολλάμε σε non issues, καταλαβαίνω πώς σκέφτεσαι ότι θα είναι τα 16gb ορμώμενος από την παρτσοPC εμπειρία αλλά δεν είναι έτσι με την unified memory. Πάμε κατευθείαν στα benchmarks: 117 Neural DSP σηκώνει το τασάκι, τί άλλο να ζητήσω απ τη ζωή μου; Και PC να έστηνα, αν ήθελα παραπάνω θα έπρεπε και να δώσω παραπάνω απ' το χιλιάρικο.Αν ειναι ομως να φαει ολα τα λεφτα για να βαλει μνημες στο τασακι, και να μεινει στο τελος με το garageband και την onboard, ε οχι, με τιποτα, μπορει να φτιαξει ευκολα PCακι αθορυβο και οικονομικο, το οικονομικο PCακι μαλιστα ειναι πιο ευκολο να γινει και αθορυβο.
ΒΡΕ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ MONTAGE M!!!!! ΕΣΤΩ ΕΝΑ KRONOS3 ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!‘Άστο, μην επιμένεις, δεν πρόκειται να πάρεις απάντηση…
Το παλιό καλό noiz, το ορθόδοξοΒΡΕ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ MONTAGE M!!!!! ΕΣΤΟ ΕΝΑ KRONOS3 ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!
συγγνωμη δεν ξερω γιατι & πως μπηκε το πνευμα του Waterfall μεσα μου!!!!!!!!!!
Το παλιό καλό noiz, το ορθόδοξο
Τώρα βλέπω αυτό.
Πάντα είμαι ανοικτός στην πληροφόρηση, τη δοκιμή και τη σύγκριση. Από μικρός ήθελα να μαθαίνω τις τεχνολογικές εξελίξεις γι αυτό και ασχολούμαι και εκτενώς. Και για τη μουσική, πιο πολύ η τεχνολογία της με τραβούσε παρά η μουσική η ίδια. Οπότε, δεν αποκλείω προσωπικά τίποτα. Απλά δεν έτυχε. Αγοράστε μου ένα να το δουλέψω για να συγκρίνω και στην πράξη.Γιατρε, φυγε γρηγορα απο'κει!!! Μην αλλαξοπιστησεις κι εσυ!!!!!!!!!!!!!!!
σιγα μωρε! ποσο θορυβο να κανει! ολοι λενε πανω στο θεμα, "αφου θα παιζουμε μουσικη δε θα το ακουμε"!!!!! Το Korg? επισης ολοι οι ειδικοι, λενε οτι ειναι αναβαθμισμενο! τι. Λες να πληρωνονται; και μπορουμε πιο ευκολα να κανουμε πατεντα με τον επεξεργαστη!!!!!Πωπω ναι, θα κλαινε οι χηρες με τα τασακια M4 και τις γκουμουτσες 16πυρηνες AMD, θα κλαινε και οι παντρεμενες με τον Atom και τον καρβουνιαρη 10ετιας.
Και θα ειναι και πιο αθορυβο το τασακι, και το AMD μην πω, ηδη εβλεπα στο αγγλοφωνο καταγωγι ξεντεριαζανε το montage για να βαλουν αθορυβο fan
Πολυ γελιο, κουφα πραγματα, οχι τοσο κουφα οσο να μπει πυκνωτικο απευθειας στο minijack της onboard, αλλα και παλι.
Μονο στο περιοδικο Pixel το ειχα δει, απο κοντα δεν το πετυχα ποτε. Και εγω τον ζαχαρωνα, ομως ημουν ηδη κατοχος & fanboy της Amiga 500 (και ελειπαν και τα γκαφρα ως πιτσιρικας) ...Είσαι ο πρώτος μετά από τόσα χρόνια που αναφέρει τον Archimedes, τον ζαχάρωνα τότε, αλλά δεν υπήρχαν αρκετά χρήματα.
Όλοι στο Pixel τον είχαμε δει.Μονο στο περιοδικο Pixel το ειχα δει, απο κοντα δεν το πετυχα ποτε. Και εγω τον ζαχαρωνα, ομως ημουν ηδη κατοχος & fanboy της Amiga 500 (και ελειπαν και τα γκαφρα ως πιτσιρικας) ...
το πραγματικό 5% μαθαίνει και εμάς τους υπόλοιπους.
αυτην να παρεις! ουτε 200 χιλιαρικα!!!!!Όλοι στο Pixel τον είχαμε δει.
όλοι γίναμε Computer Tech και Μουσικοτεχνολόγοι από το Pixel, το περιοδικό μουσική και τεχνολογία και το Google, απλά κάποιοι το έκαναν επάγγελμα.
αυτην να παρεις! ουτε 200 χιλιαρικα!!!!!