- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,518
high impedance εισοδο....? Σκασίλα μου, δεν ξέρω τί είναι αυτό
Αρα πολυ κακως θα συμβουλευες καποιον που θελει να ασχοληθει με το σπορ.
high impedance εισοδο....? Σκασίλα μου, δεν ξέρω τί είναι αυτό
Υπαρχει και η πανευκολη λυση του γκατζετο_λιζινγκ! που τα τελευταια χρονια κυριως εγινε γνωστο και στην Ελλαδα, αφου στο εξωτερικο γινοταν και φυσικα γινεται συχνα απο ανθρωπους, που θελουν να δοκιμασουν/πειραματιστουν , ή να αποφασισουν στο 100 % για ενα μηχανημα, αν εχουν αμφιβολιες για να το παρουν! (ή Οχι)!Σκέπτομαι πολύ σοβαρά να πάω να αγοράσω ένα, (Mac) να το διασκεδάσω λίγο.
Γιατί?Αρα πολυ κακως θα συμβουλευες καποιον που θελει να ασχοληθει με το σπορ.
δεν έχεις δίκιο από την άποψη του μουσικού σκέλους. Δεν είναι όλα έτοιμα.Ξεκόλα....Mac mini M4 με 700 ευρώ και "ολα έτοιμα"....δεν υπάρχει Pc να το χτυπάει!!! Ποιά διαφορά κόστους?
Μονο να μην απαντησει σε κατι τηλεφωνηματα απο την αγαπημενη μας Ινδια, του τυπου!!!Κι αν χαλάσει κάτι, τις περισσότερες φορές μπαίνει η τύπισσα απ΄το support της Microsoft και στο φτιάχνει δωρεάν. Έτσι κι αλλιώς ο χρήστης MacOS δεν ξέρει να σκαλίσει περισσότερο για να τα χαλάσει να μη φτιάχνονται![]()
![]()
![]()
Και όμως όλα είναι έτοιμα. Τώρα για τη καραμέλα αναβάθμισης ή ριζικής αλλαγής. Το έχω ξαναγράψει και θα το γράφω συνέχεια. Τα Mac's δεν αναβαθμίζονται. Τα αγοράζεις από την αρχή γι αυτό που θέλεις να κάνεις με τις προδιαγραφές που πρέπει. Τα αλλάζεις (συνήθως) όταν ο συνδιασμός Adobe-λειτουργικού δεν αναβαθμίζεται πια. Ή σε περίπτωση που το παλιό σου hardware έχει φάει τα ψωμιά του. Εξηγώ, η Motu που είχα 15 χρόνια δεν είχε πια drivers για τα πιο τελευταία λειτουργικά....Καταλαβαίνεις τί γράφω? Το Mac από το 2011, η Motu από το 2010 (είχε περάσει 3 μηχανήματα πριν)..τί άλλο να ζητήσεις για να έχεις κάνει απόσβεση.δεν έχεις δίκιο από την άποψη του μουσικού σκέλους. Δεν είναι όλα έτοιμα.
Απλά τα windows κάνουν περισσότερες ερωτήσεις κατά την εγκατάσταση και τα MAC αποφασίζουν για εσένα πιο γρήγορα και δεν σε αφήνουν να κάμεις και πολλά πολλά λόγω αυτής της στενής πολιτικής τους για να σου παίρνουν το βιός σε κάθε αναβάθμιση η ριζική αλλαγή.
Εσύ ξεκόλα.Δεν είναι επιχείρημα αυτό. αυτό για το μουσικό σκέλος. Δεν ισχύει απλά. Και δε δικαιολογείται από τη διαφορά χρήματος ιδιαίτερα για τον consumer που είπε ο OP.Είναι κοινή λογική.
Πάραυτα μου αρέσει, πραγματικά χαίρομαι που τα γνώρισα τώρα και το απόγευμα που θέλω χρόνο να σκοτώσω, θα δω και άλλα reviews.
Για 700 ευρώ κάλο είναι το M4, μου αρέσει.τί άλλο να ζητήσεις για να έχεις κάνει απόσβεση.
Μονο να μην απαντησει σε κατι τηλεφωνηματα απο την αγαπημενη μας Ινδια, του τυπου!!!
"Γεια σας, απο τη Miclosoft ημαστε!!!!! ο υπολογιστης σας μπολει να κυνδινευει"!!!!!!!!!!
σποϊΛ!!! δεν θα παει καθολου καλα αυτο!!!!!
Δεν ξέρω αν είναι τόσο απλό και οικονομικό σήμερα να στήσεις ένα παρτσοPC και να παίζει απροβλημάτιστα ως το βασικό σου DAW.
- "ποια Microsoft Ρε παιδια,,, εγω κατι πιτσες παρηγκειλα! Mαλιστα παρηγκειλα απο'σας, γιατι μου ειπαν οτι σημερα ειχε εξτρα προσφορα, φρουτο!!!!! Mηλαρακι!!!"!!!!!!!!!!
Δεν είπα αυτό. Όταν την πήρα έπαιζε μια χαρά στο TB3. Έκανε πολύ χρόνο να βγάλει drivers για TB4 στα Windows και μου έκανε εντύπωση γιατί όταν βγήκε ένα κύριο selling point ήταν ότι έχει Thunderbolt με sub-millisecond latency και είναι συμβατή με Windows. Και το σύγκρινα με το ότι δεν είχε αντίστοιχο πρόβλημα στo MacOS.Δηλαδη, απο τη στιγμη που οπως λες η αντιλοπη γουσταρει mac, πολυ κακως εμπλεξες με τα PC.
Παιδιά...από την άλλη πόρτα...αυτή είναι η high impedance είσοδος
Το garageband δεν είναι αυτό που έπαιζε και ακομπανιαμέντα σαν αρμόνιο?Garageband η φαση
Όπως γράφει και ο Superfunk...Ενα δυο τρια
Πηγα στην αντιπροσωπια
Μου δωσε ενα μηλο
Μηλο δαγκωμενο
Garageband η φαση
Μηπως με χαλασει;
Όπως γράφει και ο Superfunk...
List of Famous Songs and Album Made on GarageBand
In a time where everything depends on the internet, many artists still prefer to go old-school. However, for what it’s worth, the age of technology has moregaragebandonpc.com