Pantelis Klimis - Kiesel Guitars Solo Contest

klimis92

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Καλησπερα στην παρεα!

Σας παραθετω τη δικη μου συμμετοχη στον διαγωνισμο!

Καλη τυχη σε ολους τους συναδελφους!

Αξιοζήλευτο, μελωδικότατο παίξιμο χωρίς υπερμπλιμπλίκια. Μπράβο φίλε, καλή επιτυχία.

Υ.Γ. τα σπάνε οι Kiesel

X-minor είπε:
Αξιοζήλευτο, μελωδικότατο παίξιμο χωρίς υπερμπλιμπλίκια. Μπράβο φίλε, καλή επιτυχία.

Υ.Γ. τα σπάνε οι Kiesel
Ευχαριστω πολυ φιλε μου! Ξερεις αυτη τη φορα το βρηκα ιδιαιτερα προκλητικο, γιατι ηταν πολυ μικρο το backing και δεν ξερεις που να πρωτο εστιασεις!

Υ.Γ. Αμα σου πω οτι πρωτη φορα απο το διαγωνισμο ακουσα γι αυτες τις κιθαρες.. χαχα

Παρα πολυ ωραιο,μεστο και μελωδικο.

Πολυ ωραιο σολο! Ακουσα καμια 15 αρια ακομα συμμετοχες και το δικο σου το τοποθετω στο τοπ -5!

Επισης μιας και το backing track ειναι μικρό δίνεται ευκαιρία να ακουσεις πολλους υποψηφίους και πως συνθέτουν σολο. Ομολογώ ότι πήρα αρκετές ιδέες βλέποντας τους.

Χαβαλες mode on:

Ακουγοντας το μπασιμο μου θυμισε ελαφρολαικα τραγουδια που έχουν κανα σολακι στην αρχη!

Miltos23 είπε:
Πολυ ωραιο σολο! Ακουσα καμια 15 αρια ακομα συμμετοχες και το δικο σου το τοποθετω στο τοπ -5!

Επισης μιας και το backing track ειναι μικρό δίνεται ευκαιρία να ακουσεις πολλους υποψηφίους και πως συνθέτουν σολο. Ομολογώ ότι πήρα αρκετές ιδέες βλέποντας τους.

Χαβαλες mode on:

Ακουγοντας το μπασιμο μου θυμισε ελαφρολαικα τραγουδια που έχουν κανα σολακι στην αρχη!
Ευχαριστω φιλε Μιλτο!

Ειναι πολυ λογικο να στο θυμισε.. στα σκυλαδικα παιζω! εδω γελαμε και κλαιμε μαζι!

Εξαιρετικό φίλε, μπράβο!

Υπέροχο παίξιμο και ήχος!!!  :) :) :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα