- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,603
τα πάντα θα κάνουν και θα είναι και πρόθυμοι όλοι ανεξαρτήτως τι πιστεύουν στον έξω κόσμο.τι εμβόλια βρε, εκεί δίνουν κάτι σπέσιαλ χάπια 3 φορές τη μέρα τα παίρναμε, antisikomal
Θα το δουν?
τα πάντα θα κάνουν και θα είναι και πρόθυμοι όλοι ανεξαρτήτως τι πιστεύουν στον έξω κόσμο.τι εμβόλια βρε, εκεί δίνουν κάτι σπέσιαλ χάπια 3 φορές τη μέρα τα παίρναμε, antisikomal
7 λεπτά πριν, cigaret13 είπε
Να σε δω να παίζεις το παρακάτω για εμψύχωση του στρατεύματος και τι στον κόσμο... Ξέρεις βέβαια ότι είναι από τα αγαπημένα μου!
Νομίζω επίθετο κάτι με ....δημητρίου, δεν θυμάμαι καλά περάσαν και τόσα χρόνια, αρχές '80 ήταν σε έναν σινεμά κοντά στην Αγίας Σοφίαςποιόν βρε τον Φλώρο?
mpamps θα σε μαλώσω...!!Τι κομματάρα είναι αυτή!!!
Δεν πρόσεξα από την αρχή ότι είναι από Soundcloud ούτε ότι είναι του @dimsonic και έψαχνα να βρώ από ποια μπάντα είναι το κομμάτι!
Νομίζω επίθετο κάτι με ....δημητρίου, δεν θυμάμαι καλά περάσαν και τόσα χρόνια, αρχές '80 ήταν σε έναν σινεμά κοντά στην Αγίας Σοφίας
Στο Αλκαζάρ ήταν; Που να θυμάμαι ρε γαμώτο... εδώ δεν θυμάμαι με ποιά ήμουν χθες το βράδυ.. Ιρίνα την λέγαν, Νατάσσα, Σβετλάνα;Τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια σε χαλάσανε φίλε....
84 ήταν. Στο Αλκαζάρ.
Με Φλώρο Φλωρίδη και Σάκη Παπαδημητρίου
Στο Αλκαζάρ ήταν; Που να θυμάμαι ρε γαμώτο... εδώ δεν θυμάμαι με πια ήμουν χθες το βράδυ.. Ιρίνα την λέγαν, Νατάσσα, Σβετλάνα;
Μπράβο, Παπαδημητρίου τον λέγαν!
μόνο με τον Πούτιν μη μας πεις ότι ήσουν....Στο Αλκαζάρ ήταν; Που να θυμάμαι ρε γαμώτο... εδώ δεν θυμάμαι με πια ήμουν χθες το βράδυ.. Ιρίνα την λέγαν, Νατάσσα, Σβετλάνα;
Μπράβο, Παπαδημητρίου τον λέγαν!
Ξέρεις ότι έχουμε πρόσκληση από τον Λάκη έ; Είπε ότι θα μας "γυρίσει" στα ωραία της Κοζάνης....εμένα ρώτα....?
Αμα πεί όχι, θα του ριξει με το σαρανταπεντάρι στο στομάχι για να διπλώσει να το δουν οι άλλοι και θα πει ....
Είπε ότι θα μας "γυρίσει" στα ωραία της Κοζάνης....
Εδώ ο Cos λέει ότι θα πάμε να πολεμήσουμε..., τι στο καλό ρε γαμώτο, 2-3 στριπτίζ και 2-3 κοπέλες στα γόνατα μας δεν μπορούμε να έχουμε..... ; Ανοίγουμε και 2-3 12άδες σαμπάνιες!Φούρνο, φαρμακείο και μίνι μάρκετ μόνο.
Τα κωλόμπαρα δεν είναι για την ηλικία σας.
Δεν έχουμε διαλέξει τίποτα, αυτοί μας διάλεξαν? Πριν 60-70 χρόνια όταν πήραν χαμπάρι πόσο θα επωφεληθούν από το αέριο στο νότιο μέρος της Ελλάδας! Η νεότερη ιστορία πολιτική και οικονομική μιλάει μόνη της, όπως και η φτωχοποίηση που έχει επέλθει δεν είναι τυχαία, ούτε λάθος χειρισμοί ανίκανων. Για να βγάζουν δις στην Ελβετία είναι όλοι ικανότατοι?Κάποιες φορές είσαι αναγκασμένος να διαλέξεις πλευρά κι εμείς έχουμε διαλέξει χρόνια τώρα.
Δεν θα πολεμήσεις για την πατρίδα αν σε καλέσει?Να πάτε να πολεμήσετε.Εγω θα πάω στο χωριό μου και όταν τελειώσει το πανηγύρι θα κάνω πλιάτσικο.
Δεν θα πολεμήσεις για την πατρίδα αν σε καλέσει?
Α, εδώ τα χαλάμε σύντροφοι.Δεν έχει πατρίδα.
Είναι διεθνιστης
Α, εδώ τα χαλάμε σύντροφοι.
Ο Ανδρέας δεν δεχόταν τέτοια.
Άμα σε καλέσει η πατρίδα πας.
Αλλιώς δεν κάμουμε δουλειά.