Βγαλμένο από τη ζωή.
Μπα οι μισοί+ εδώ μέσα είναι πάνω από 55 χρονών, οπότε μένουνε με τις γυναίκες πίσω...
εγώ είμαι μικρός ακόμα?Μπα οι μισοί+ εδώ μέσα είναι πάνω από 55 χρονών, οπότε μένουνε με τις γυναίκες πίσω...
Εάν γίνει όμως κάτι να γίνει μετά από 37 μέρες που γίνομαι 55....
εννοείτε ότι κάνω πλάκα...
Άρα ο Dimsonic την γλυτώνει...εγώ είμαι μικρός ακόμα?
Μέχρι 60 θα σας πάρουν, πρέπει να στελεχωθεί και η πολιτική άμυνα.
δεν ξέρω. Μπορεί να δηλώσει εθελοντικά ένας που έχει περάσει το όριο, να έχει καμιά περίεργη ειδικότητα, να θέλουν συγκεκριμένες ειδικότητες, σπουδές κάποια στιγμή. Ποτέ δεν ξέρεις.Άρα ο Dimsonic την γλυτώνει...
11 λεπτά πριν, cos_dr είπε
δεν ξέρω. Μπορεί να δηλώσει εθελοντικά ένας που έχει περάσει το όριο, να έχει καμιά περίεργη ειδικότητα, να θέλουν συγκεκριμένες ειδικότητες, σπουδές κάποια στιγμή. Ποτέ δεν ξέρεις.
Εγώ ετοιμάζομαι ήδη ψυχολογικά.
Ελπίζω να με πάνε στο όπλο μου.
το θυμάμαι πως είσαι μαύρος.Φλεβάρης του 1986 Αυλώνα, τέλη Μαΐου Γ' ΕΑΝ Φέρρες Έβρου, μέσα Ιουνίου φυλάκιο Τυχερού δίπλα στο ποτάμι για 4 μήνες, Ζωάρα....και απολυτήριο από Φέρρες. Μην ξεχάσω τις 3 φορές που με κάλεσαν μέσα σε 7-8 χρόνια για μετεκπαίδευση, μάλλον με αγάπησαν ή ήμουν καλός στρατιώτης....
Λες να πάρουμε την Πόλη πίσω; Μην μιλήσω για Πόντο και μικρά Ασία....Θα μπούμε όλοι μέσα αναγκαστικά να γίνει το νέο ξεκαθάρισμα και η νέα μοιρασιά.
δεν ξέρω. Μπορεί να δηλώσει εθελοντικά ένας που έχει περάσει το όριο, να έχει καμιά περίεργη ειδικότητα, να θέλουν συγκεκριμένες ειδικότητες, σπουδές κάποια στιγμή. Ποτέ δεν ξέρεις.
κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την πλήρη έκβαση ενός παγκόσμιου πολέμου.Λες να πάρουμε την Πόλη πίσω; Μην μιλήσω για Πόντο και μικρά Ασία....
Άρα είσαι πολύ χρήσιμος γιατί έχεις να κάμεις με το ΗΘΙΚΟ.είπαμε: στην Ορχήστρα της Λέσχης ήμουν
Να σε δω να παίζεις το παρακάτω για εμψύχωση του στρατεύματος και τι στον κόσμο... Ξέρεις βέβαια ότι είναι από τα αγαπημένα μου!είπαμε: στην Ορχήστρα της Λέσχης ήμουν
Μέχρι 60 θα σας πάρουν ...
1 λεπτό πριν, cigaret13 είπε
Να σε δω να παίζεις το παρακάτω για εμψύχωση του στρατεύματος και τι στον κόσμο... Ξέρεις βέβαια ότι είναι από τα αγαπημένα μου!
Αλήθεια ρε Στράτο, εκείνο το παλικάρι ο gvour τι κάνει...;?Κι εγώ μαύρος.
Αυτοί πρώτοι πρώτοι στην πρώτη γραμμή!Θα πάρουν και ανεμβολίαστους?
Οι άνω των 60 ακόμα πληρώνουν πρόστιμο.
Θα τους πάρουν και το πρώτο πράγμα που θα κάνουν αν είναι σοβαρά τα πράγματα θα είναι το εξής.Θα πάρουν και ανεμβολίαστους?
Το ξέρω?Ξέρεις, το άσμα αυτό είναι τοπικά επίκαιρο. Αναφέρεται ακριβώς στη Μαύρη Θάλασσα και την κάθοδο των Μυρίων.
Εγώ με την παρέα μου άλλον ήρθαμε να ακούσουμε τότε.... ?Αμα σου άρεσε έπρεπε πάντως να έρθεις να γνωριστούμε τότε....
τι εμβόλια βρε, εκεί δίνουν κάτι σπέσιαλ χάπια 3 φορές τη μέρα τα παίρναμε, antisikomalΘα τους πάρουν και το πρώτο πράγμα που θα κάνουν αν είναι σοβαρά τα πράγματα θα είναι το εξής.
Θα τους ξεχωρίσουν και θα βγάλει ο αξιωματικός έναν μπροστά και θα του πει, θέλεις να εμβολιαστείς?
Αμα πεί όχι, θα του ριξει με το σαρανταπεντάρι στο στομάχι για να διπλώσει να το δουν οι άλλοι και θα πει όποιοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν να κάνουν ένα βήμα μπροστά.
Και θα δεις θα εμβολιαστούν όλοι στο τέλος και θα το μάθουν και οι εμβολιασμένοι τι έγινε.
ποιόν βρε τον Φλώρο?Το ξέρω?
Εγώ με την παρέα μου άλλον ήρθαμε να ακούσουμε τότε.... ?