Πάμε για 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο ή παίζουνε war games;

Τώρα θα έχουμε WW3.

Είναι σίγουρο.

Τώρα είναι ευκαιρία για όλους να πάρουν αυτό που θέλει ο καθένας.

Θα έρθουν μαύρες μέρες πείνας γι αυτό να επιτεθούμε ΠΡΩΤΟΙ.

Ο πολεμοχαρής της γειτονιάς σας?

Ε ρε φούστη μου, τόσα χρόνια (απο τη βιομηχανική επανάσταση κι ύστερα τουλάχιστον) κι ακόμα δε μάθαμε τίποτα.. πάω να σκάσω.

'έχετε το νου σας
ezgif.com-webp-to-jpg-3-4-600x247.jpg

'έχετε το νου σας
Μπα οι μισοί+ εδώ μέσα είναι πάνω από 55 χρονών, οπότε μένουνε με τις γυναίκες πίσω...

Εάν γίνει όμως κάτι να γίνει μετά από 37 μέρες που γίνομαι 55.... 

εννοείτε ότι κάνω πλάκα...

Μπα οι μισοί+ εδώ μέσα είναι πάνω από 55 χρονών, οπότε μένουνε με τις γυναίκες πίσω...

Εάν γίνει όμως κάτι να γίνει μετά από 37 μέρες που γίνομαι 55.... 

εννοείτε ότι κάνω πλάκα...
εγώ είμαι μικρός ακόμα?

Μέχρι 60 θα σας πάρουν, πρέπει να στελεχωθεί και η πολιτική άμυνα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Άρα ο Dimsonic την γλυτώνει...  
δεν ξέρω. Μπορεί να δηλώσει εθελοντικά ένας που έχει περάσει το όριο, να έχει καμιά περίεργη ειδικότητα, να θέλουν συγκεκριμένες ειδικότητες, σπουδές κάποια στιγμή. Ποτέ δεν ξέρεις.

Εγώ ετοιμάζομαι ήδη ψυχολογικά.

Ελπίζω να με πάνε στο όπλο μου.

11 λεπτά πριν, cos_dr είπε

δεν ξέρω. Μπορεί να δηλώσει εθελοντικά ένας που έχει περάσει το όριο, να έχει καμιά περίεργη ειδικότητα, να θέλουν συγκεκριμένες ειδικότητες, σπουδές κάποια στιγμή. Ποτέ δεν ξέρεις.

Εγώ ετοιμάζομαι ήδη ψυχολογικά.

Ελπίζω να με πάνε στο όπλο μου.

Φλεβάρης του 1986 Αυλώνα, τέλη Μαΐου Γ' ΕΑΝ Φέρρες Έβρου, μέσα Ιουνίου φυλάκιο Τυχερού δίπλα στο ποτάμι για 4 μήνες, Ζωάρα....και απολυτήριο από Φέρρες.  Μην ξεχάσω τις 3 φορές που με κάλεσαν μέσα σε 7-8 χρόνια για μετεκπαίδευση, μάλλον με αγάπησαν ή ήμουν καλός στρατιώτης....

Edit: Εδώ μάχιμος με το όπλο μου (την ακουστική) Χριστούγεννα του '86

Yamaha.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Φλεβάρης του 1986 Αυλώνα, τέλη Μαΐου Γ' ΕΑΝ Φέρρες Έβρου, μέσα Ιουνίου φυλάκιο Τυχερού δίπλα στο ποτάμι για 4 μήνες, Ζωάρα....και απολυτήριο από Φέρρες.  Μην ξεχάσω τις 3 φορές που με κάλεσαν μέσα σε 7-8 χρόνια για μετεκπαίδευση, μάλλον με αγάπησαν ή ήμουν καλός στρατιώτης....
το θυμάμαι πως είσαι μαύρος.

Εγώ εκεί θέλω να πάω που θα μας καλέσουν γιατί θα γίνει τώρα.

Τέρμα, τέρμα τα διεθνή δίκαια και οι άλλες αρλούμπες τα globalization ?

Θα μπούμε όλοι μέσα αναγκαστικά να γίνει το νέο ξεκαθάρισμα και η νέα μοιρασιά.

Θα μπούμε όλοι μέσα αναγκαστικά να γίνει το νέο ξεκαθάρισμα και η νέα μοιρασιά.
Λες να πάρουμε την Πόλη πίσω;  Μην μιλήσω για Πόντο και μικρά Ασία....

είπαμε: στην Ορχήστρα της Λέσχης ήμουν

Λες να πάρουμε την Πόλη πίσω;  Μην μιλήσω για Πόντο και μικρά Ασία....
κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την πλήρη έκβαση ενός παγκόσμιου πολέμου.

Είναι τόσοι οι παράγοντες,ι οι μεταβλητές.

Ο παγκόσμιος πόλεμος είναι κάτι ζωντανό.

Έχει πολλά αίτια, υπάρχει η αφορμή και μετά δεν ξέρεις τίποτα.

Με τα σύγχρονα μέσα που είναι επίσης πολύ πολύπλοκα, το βλέπω και εγώ στα πολεμικά παιχνίδια που παίζω ?? οπότε τι να ξέρεις τι θα πάρεις ή τι θα δώσεις.

Αυτά θα τα βρουν αυτοί που σε κυβερνάνε στην πορεία.

Αν είναι ικανοί στην ηγεσία και στις διαπραγματεύσεις θα πάρεις, αλλιώς θα πάρεις τ @@ και θα δώσεις ΚΩΛΟ και πολύ ΚΑΙΡΟ?

Άρα είσαι πολύ χρήσιμος γιατί έχεις να κάμεις με το ΗΘΙΚΟ.

Να σε δω να παίζεις το παρακάτω για εμψύχωση του στρατεύματος και τι στον κόσμο... Ξέρεις βέβαια ότι είναι από τα αγαπημένα μου!

1 λεπτό πριν, cigaret13 είπε

Να σε δω να παίζεις το παρακάτω για εμψύχωση του στρατεύματος και τι στον κόσμο... Ξέρεις βέβαια ότι είναι από τα αγαπημένα μου!

Ξέρεις, το άσμα αυτό είναι τοπικά επίκαιρο. Αναφέρεται ακριβώς στη Μαύρη Θάλασσα και την κάθοδο των Μυρίων.

Αμα σου άρεσε έπρεπε πάντως να έρθεις να γνωριστούμε τότε....

Κι εγώ μαύρος.
Αλήθεια ρε Στράτο, εκείνο το παλικάρι ο gvour τι κάνει...;?

Θα πάρουν και ανεμβολίαστους?

Οι άνω των 60 ακόμα πληρώνουν πρόστιμο.
Αυτοί πρώτοι πρώτοι στην πρώτη γραμμή!

Θα πάρουν και ανεμβολίαστους?
Θα τους πάρουν και το πρώτο πράγμα που θα κάνουν αν είναι σοβαρά τα πράγματα θα είναι το εξής.

Θα τους ξεχωρίσουν και θα βγάλει ο αξιωματικός έναν μπροστά και θα του πει, θέλεις να εμβολιαστείς?

Αμα πεί όχι, θα του ριξει με το σαρανταπεντάρι στο στομάχι για να διπλώσει να το δουν οι άλλοι και θα πει όποιοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν να κάνουν ένα βήμα μπροστά.

Και θα δεις θα εμβολιαστούν όλοι στο τέλος και θα το μάθουν και οι εμβολιασμένοι τι έγινε.

Ξέρεις, το άσμα αυτό είναι τοπικά επίκαιρο. Αναφέρεται ακριβώς στη Μαύρη Θάλασσα και την κάθοδο των Μυρίων.
Το ξέρω?

Αμα σου άρεσε έπρεπε πάντως να έρθεις να γνωριστούμε τότε....
Εγώ με την παρέα μου άλλον ήρθαμε να ακούσουμε τότε.... ?

Θα τους πάρουν και το πρώτο πράγμα που θα κάνουν αν είναι σοβαρά τα πράγματα θα είναι το εξής.

Θα τους ξεχωρίσουν και θα βγάλει ο αξιωματικός έναν μπροστά και θα του πει, θέλεις να εμβολιαστείς?

Αμα πεί όχι, θα του ριξει με το σαρανταπεντάρι στο στομάχι για να διπλώσει να το δουν οι άλλοι και θα πει όποιοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν να κάνουν ένα βήμα μπροστά.

Και θα δεις θα εμβολιαστούν όλοι στο τέλος και θα το μάθουν και οι εμβολιασμένοι τι έγινε.
τι εμβόλια βρε, εκεί δίνουν κάτι σπέσιαλ χάπια 3 φορές τη μέρα τα παίρναμε, antisikomal

Το ξέρω?

Εγώ με την παρέα μου άλλον ήρθαμε να ακούσουμε τότε.... ?
ποιόν βρε τον Φλώρο?

Trending...

Νέα θέματα

Back