ισως αλλωστε εσυ γνωριζεις καλυτερα ;DSuperfunk είπε:ποτε δεν συνεβαινε κατι τετοιο,μαλλον τα εχεις μπερδεψει.![]()
1963 original black Strat over sunburst.Superfunk είπε:ποτε δεν συνεβαινε κατι τετοιο,μαλλον τα εχεις μπερδεψει.
σε ολες τις vintage Fender,ειτε ηταν full nitro (1950-1959),ειτε fullplaster/νιτρο (1959-1968),ειτε poly undercoat/νιτρο top (1968-1969),ειτε full poly,οταν εφευγε το χρωμα εφευγε και το βερνικι,απλα πολλες ειχαν απο κατω ΑΛΛΟ χρωμα μια και οταν ενα χρωμα δεν πετυχαινε το...βαφανε απο πανω με αλλο......
ποτε δεν ξερεις φιλε,το εχω πει για πολλα πραγματα αυτο,και τελικα εχω βγει ψευτης,πιστεψε με ποτε δεν ξερεις!!!Tsevos είπε:Να την είχα κιόλας καλά θα ήτανε! ;D ;D ;D
θα σού πω το βράδυ μετά την κλήρωση του τζόκερ! ;Dnexarulhu είπε:ποτε δεν ξερεις φιλε,το εχω πει για πολλα πραγματα αυτο,και τελικα εχω βγει ψευτης,πιστεψε με ποτε δεν ξερεις!!!
χα χα καλο ;D το θεμα ειναι οτι λεμε οτι δεν μας πεφτει το τζοκερ,χωρις να παιζουμε τζοκερ.Tsevos είπε:θα σού πω το βράδυ μετά την κλήρωση του τζόκερ! ;D
Ε τότε...π@πάρια ;D ;D ;D ops.. :-Xnexarulhu είπε:χα χα καλο ;D το θεμα ειναι οτι λεμε οτι δεν μας πεφτει το τζοκερ,χωρις να παιζουμε τζοκερ.
προβλεπεται να ειναι ποδοσφαιροκυριακη παντως ;D ;D ;DKorgious είπε:Παλιοκιθαρες.... :8)
ξεβαφουν...τις ξαναβαφουν γιατι δεν ξερουν τι χρωμα να τις βαψουν..αυτες οσο ξεβαφουν πιο ακριβες ειναι...μηπως μπαινουν και στο μεγεθος?...μηπως μετα απο 300 χρονια..μενουν μονο τα οποια σιδερα φορανε πανω τους?...
αχχχχαααχχα....καλη Κυριακη παιδες !!
για να καταλαβεις τι ακριβως συμβαινει,και το οτι ειναι αδυνατον να εχει..πορους το βερνικι... ;D,θα πρεπει να κατανοησεις την διαδικασια βαφης.nexarulhu είπε:ισως αλλωστε εσυ γνωριζεις καλυτερα ;D
απλως ξερω οτι καποιες παλιες fender,το καλοκαιρι που ανοιγαν οι ποροι του βερνικιου εξαιτιας της ζεστης,αρχιζαν να φτυνουν το χρωμα λογο της τριβης,σε συγκεκριμενα σημεια !!!
εγώ νομίζω ότι δεν τους ενδιέφερε καν πως ήταν η κιθάρα!nexarulhu είπε:γιατι ο SRV και ο GALLAGHER δεν εβαφαν ποτε ξανα μια γρατζουνισμενη κιθαρα τους,για να δειχνουν πιο μουρατες μαλλον ε ???
αυτο λεω και εγω οπως και να το κανουμε δειχνουν διαφορετικα στη σκηνη !!!Tsevos είπε:εγώ νομίζω ότι δεν τους ενδιέφερε καν πως ήταν η κιθάρα!
από τη στιγμή που δεν είχε να κάνει με τον ήχο δεν τους καιγόταν καρφί!
...και εδώ που τα λέμε είναι και ωραία άμα είναι και ρελικαρισμενη
που να δεις του Danny Gatton την ταστιερα...![]()
...να υποθεσω οτι η διαφορα στο υλικο κατασκευης των ferrules δεν ειναι τυχαια?Superfunk είπε: