Παίζετε; Θα παίξετε; Ηχογραφείτε; Τι ετοιμάζετε;

Τον τελευταίο ενάμισι χρόνο βρήκα ευκαιρία για αρκετή μελέτη. Μάλιστα είχα την τύχη να παρακολουθήσω πολλά ονλαην σεμινάρια μουσικής (από Λαβύρινθο και artsperience - βάζω και λινκς για όποιον ενδιαφέρεται και δεν τα γνωρίζει) και να κάνω και μερικά εξ αποστάσεως ιδιαίτερα μαθήματα. Έτσι μάζεψα υλικό το οποίο τώρα που αρχίσαμε να ξαναβρισκόμαστε με φίλους μουσικούς μπορούμε να δουλεύουμε και παρέα. 
Παρ όλο που μου έλειψε να πηγαίνω σε συναυλίες, είχα το χρόνο να ακουσω πολλές ώρες μουσική αλλά και να δω βίντεο μουσικές εκπομπές και συναυλίες ονλαην. Θα έλεγα λοιπόν ότι δεν πήγαν εντελώς χαμένοι οι μήνες των lockdown. 
To πρώτο παίξιμο σε κοινό έχει ήδη κλείστεί για αρχές Δεκέμβρη και σίγα σιγά θα αρχίσουν και οι εντατικές πρόβες, ελπίζω. 

.Στα μελλοντικά μου σχέδια είναι να φτιάξω ένα ντουέτο (εγώ και άλλος ένας...η άλλη  μία) με ένα τρίωρο προγραμματακι ΑΚΟΥΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΚΕΥΕΣ κλασσικά rock - metal και όχι μόνο κομμάτια με στόχο του χρόνου το καλοκαίρι να είμαστε έτοιμοι να πάρουμε αμπαριζα τα τουρισταδικα (Χανιά αφού...)να βγει και κάνα ψιλό  :-) 

Έπρεπε να ήμουν λίγο πιο δυτικά....

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back