- Πόντοι
- 2,548
[No message]
Attachments
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Οι χορδες ειναι Martin Monel 12αρες, τις οποιες κατα κανονα προτιμω υπερ των bronze αν και στη συγκεκριμενη κιθαρα αμφιταλαντευομαι λιγο, ισως της πεφτουν λιγο υπερβολικα ξερες οι Monel.
Ευχαριστω!Αυτό που ακούμε στα clips σου είναι εξαιρετικά εύγευστο. Ίσως λίγο off για τον πολύ αυστηρό πιουρίστα, αλλά πάλι αν δεν του το λέγαμε (του πιουρίστα ντε) ότι ακούει Ovation ίσως να μην έπαιρνε και χαμπάρι!
Μεγειές! ?
Καλα θυμασαι, εχουν το deep bowl και το shallow bowl, και υπαρχει και ενα τριτο ενδιαμεσο το οποιο ομως σπανια το βλεπεις απ'οτι διαβασα. Η συγκεκριμενη (και η 1117) ειναι deep bowl. Και ειναι αρκετα βαθυ κιολας, στο βαθυτερο σημειο του παιζει να πλησιαζει και τις 6 ιντσες, πολυ πιο χοντρο απο τυπικη dreadnought.Υπάρχει κάτι που δεν κατάλαβα - ή μου διέφυγε. Θυμάμαι ότι οι Ovation έχουν τουλάχιστον 2 "προφίλ" στα σκάφη τους. Θυμάμαι "χοντρές" και "λεπτές". Η δική σου είναι...;
Ναι, αν δεν κανω λαθος. Σιγουρα μου φαινεται λιγο πιο στρογγυλεμενο απο 12αρι.Εξαιρετική αγορά, εύχομαι να την ευχαριστηθείς. 10" radius έχει;
Μέχρι τα 20 που μου άρεσε ο Αλ έλεγα ότι μ'αρεσουν κ οι οβεησον. Οσο μεγαλωνα δεν μπορώ να τον ακούσω. Το ίδιο κ τις οβεησον. Κρίμα γιατί μ'αρεσουν πολλές συνθέσεις του. Δε μ'αρεσει όμως το lead παίξιμο του κ ο ήχος του .
Ειδικά με ηλεκτρική δε τον μπορώ με τίποτα. Παροτι κ εκεί έχει κομματαρες.Σαν να κοιτάζω στον καθρέφτη.
Τάλε κουάλε, ακριβώς όμως.
Μόνο στην World Sinfonia περίοδο μου αρέσει λίγο περισσότερο, και τα κομμάτια πολύ περισσότερο.
Παροτι κ εκεί έχει κομματαρες.
Ευχαριστω! Ισα ισα με το τριτο κλιπ εγω προσωπικα δεν ειμαι τρομερα ευχαριστημενος παικτικα, εχω μερικες βδομαδες που μελετουσα/noodlαρα το theme και νομιζω μπορω να το παιξω πολυ πιο fluently. Στο κλιπακι μου βγηκε λιγο stilted, ακομα και λαμβανωντας υποψην το -20% skill debuff που παθαινω με το που πατησω record.Όχι που δε θα την έπαιρνες!
Μεγειες κ καλά παιξίματα!
Σ' αυτά που έβαλες μου άρεσε ο ήχος αρκετά. Το δεύτερο είναι λίγο μπουμυ, αλλά νομίζω έρχεται με ένα eq (ή είναι το οφωνο όπως είπες).
Το τρίτο είναι υπέροχο (κ παιχτικα)
Στην αρχή στα άλμπουμ του di meola. Μέχρι τα 20 που μου άρεσε ο Αλ έλεγα ότι μ'αρεσουν κ οι οβεησον. Οσο μεγαλωνα δεν μπορώ να τον ακούσω. Το ίδιο κ τις οβεησον. Κρίμα γιατί μ'αρεσουν πολλές συνθέσεις του. Δε μ'αρεσει όμως το lead παίξιμο του κ ο ήχος του .
Δεν τρελαίνομαι πια με τα κομμάτια του.
Μου φαίνονται ... ρηχά δεν ξέρω πώς να το πω καλύτερα.
Και το παίξιμό του το ίδιο.
Ρηχό και προβλέψιμο, με πολύ καλή alternate πένα.
Δεν μου κάνει κλικ πια.
Καλορίζικη Οδυσσέα- αν και η ευχή είναι καθυστερημένη.Τις προαλλες λοιπον αγορασα μια Ovation Legend 1617 του 1985.
Δεν υπάρχει λόγος... Όλοι (στα κρυφά) ψιλογουστάρουμε... Νταλάρα ?Θα επιχειρησω, για λογους προσωπικης ψυχαναλυσης κυριως, να εξηγησω γιατι.
Τα είπες όλα! Μετρημένοι στα δάχτυλα οι κιθαρίστες σαν τον Meola. Live όντως το παρακάνει, αλλά τα studio albums του είναι φανταστικά.-Όσον αφορά τον Meola, αυτός έκανε όλο τον πλανήτη να μάθει να παίζει με alternate picking, επιρρεάζοντας τους πάντες με την εξωφρενική τεχνική και άνεση. Μη ξεχνάμε πως ήταν 20χρόνων τότε κι έπαιξε πράγματα που δεν είχαν ακουστεί!
Οι καιροί αλλάζουν, άλλωστε έχουν περάσει 45 χρόνια από τότε και λογικό είναι να υπάρχει εξέλιξη, αλλά του οφείλουμε σεβασμό!!!
Ωραία είναι Οδυσσέα να τη χαίρεσαι! (την έχεις ακόμα ε? ?)