ως άνθρωπος που (θέλω δεν θέλω) η ζωή μου ταφερε να έχω μία εμπεριστατωμένη άποψη και από το πολιτικό και το καλλιτεχνικό
παρασκήνιο, οπότε και δε με απασχολούν πάντα
ΑΥΤΟΤΕΛΩΣ όσα φαίνονται κάθε φορά στα "
φώτα" της "σκηνής" και κυρίως όσα ενδεχομένως υποθέτει ο καθείς ότι νομίζει ότι αντιλαμβάνεται κρυμμένα στη "
σκιά" τους, έτσι και στο θέμα αυτό "γνωρίζοντας" ας πούμε τον Ζουγανέλη και τον Σαββόπουλο μέσα από μαρτυρίες δικών μου ανθρώπων που έχουν μοιραστεί χρόνια μαζί τους ως συνεργάτες και καλοί φίλοι, δεν έχει νόημα (για μένα) να πάρω θέση υπερασπιζόμενος τους (γιατί αυτό θα έκανα σύμφωνα με αυτά που διάβασα και αυτά που ξέρω) γιατί γνωρίζω παράλληλα (σχεδόν)
σίγουρα από άλλες περιπτώσεις, ότι δεν θα το ήθελαν καν οι ίδιοι...
άλλωστε μεγάλα παιδιά είναι (και καλοπληρωμένα για το "όποιο" ταλέντο μοιράστηκαν-ονται μαζί μας),
εκτίθενται και
όλη η γκάμα αντιδράσεων (εκτιμήσεων) είναι (ή πρέπει απριόρι να είναι)
σεβαστή και αφομοιώσιμη δημιουργικά κυρίως από τους ίδιους (με τις θυμικές ανθρώπινες κατά καιρούς εξαιρέσεις τους βεβαίως βεβαίως)...
fusiongtr είπε:
... έχοντας συνείδηση του γεγονότος ότι δεν έχει νόημα πια, αυτό που είχε νόημα κάποτε...
από την άλλη όμως νοιώθω την ανάγκη να κάνω μια ιδιαίτερη "
στάση" φόρο τιμής σε αυτήν την
τεράστια κουβέντα (καθώς περιγράφει συμπερασματικά ότι βιώνω κι εγώ αυτά τα τελευταία χρόνια σε όλα τα επίπεδα της ζωής μου αναθεωρώντας με συμπούπουλο) που δεν μπορώ να προσπεράσω αδιάφορα... Στράτε
ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!!!...
ΥΓ παρόλη την "συνειδητότητα" αυτή δεν σας κρύβω ότι ψιλοτρομάζω με τον Tam Tam να συμφωνεί έστω και εξ αυτής της μη σημαίνουσας αφορμής, 99,9% με τον Πάνο... :

;D
edit... και τώρα που το είδα,
προσωπικά να για μένα το άξιο λόγου θέμα και καταλύτης του θυμικού μου από αυτό το event