- Πόντοι
- 4,208
Αν περιμένεις όγκο με γαλακτοκομικά ... :LK είπε:Περίεργη διατροφή. Δουλεύεις όγκο;;D

Εγώ νομίζω ότι τα ψώνισε απλά για ένα πλούσιο κυριακάτικο τραπέζι.
Αν περιμένεις όγκο με γαλακτοκομικά ... :LK είπε:Περίεργη διατροφή. Δουλεύεις όγκο;;D
Για την μπυρα το λεωfusiongtr είπε:Αν περιμένεις όγκο με γαλακτοκομικά ... :
Εγώ νομίζω ότι τα ψώνισε απλά για ένα πλούσιο κυριακάτικο τραπέζι.
;DLK είπε:Περίεργη διατροφή. Δουλεύεις όγκο;;D
Πω πω, έγραψες ρε μάγκα.nickel είπε:Ε αυτά μου έλειπαν. Βασικά για τις μπύρες σταμάτησα, και μετά σκέφτηκα να κάνω μπουριτο-ειδή τυλιχτά με μαγειρεμένο φιλέτο κτόπλο και σαλατικό που ήδη είχα στο ψυγείο.
Το γιαούρτι το κάνω σως, με διάφορα άλλα.
Ε ναι, και την ενηλικίωση που ματαιώθηκε στην συναυλία.cos_dr είπε:Ρε παιδιά, είστε εκτός θέματος.
Για τον καπιταλισμό μιλάμε. χαχαχαχαχαχαχα
Διάλειμμα για φαί ρε μεγάλε.cos_dr είπε:Ρε παιδιά, είστε εκτός θέματος.
Για τον καπιταλισμό μιλάμε. χαχαχαχαχαχαχα
Διάβασε το μνημόνιο. Πάνε αυτά.fusiongtr είπε:Διάλειμμα για φαί ρε μεγάλε.
Το φαγητό του εργάτη είναι ιερό.
Ας μιλήσει το βίδεοBlackCrow81 είπε:Τελικά πήγε κανένας σήμερα για ψώνια που ήταν ανοιχτά τα καταστήματα ή τζάμπα το μέτρο?
Β. Κορκίδης: Ο καταναλωτής δεν θέλει να βγει στην αγορά τις Κυριακές | naftemporiki.grΗ Ελλάδα μπορεί να θέλει να βγει στις αγορές, αλλά ο Έλληνας καταναλωτής δεν θέλει να βγει στην αγορά τις Κυριακές, ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά (ΕΒΕΠ) Βασίλης Κορκίδης.
Όπως σημείωσε σε δήλωσή του, «η κίνηση στην αγορά τη θεσμοθετημένη πρώτη Κυριακή των θερινών εκπτώσεων, για όσα εμπορικά καταστήματα άνοιξαν, όχι μόνο δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, αλλά μάλλον ήταν πολύ κοντά σε μία κακή καθημερινή».
ενεργοποιήθηκαν όσο τηρήθηκε η εγγύηση των 100.000 ευρώ στην Κύπρο. Ακου. Εγώ πολλά γράμματα δεν ξέρω αλλά θυμάμαι τα γεγονότα.
εχουμε ηδη ΔΥΟ "γεγονοτα " το κουρεμα των καταθεσεων κατω απο 100.000 ευρω που ΔΕΝ εκαναν οι κακοι Ευρωπαιοι στην ΚΥΠΡΟ και τα 2 εκ ευρω που ΔΕΝ χρωσταει ο ΣΚΑΙ..Eιναι ενας πολεμος μεταξυ ΛΟΓΙΚΗΣ και ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ,ενας πολεμος μεταξυ ενος,μικροτερου σχετικα φοβαμαι,κομματιου της ελληνικης κοινωνιας που μπορει να διακρινει μεταξυ αιτιου και αιτιατου ,πραγματικοτητας και μυθοπλασιας,ευθυνης και ανευθυνοτητας,υπερβολης και αληθειας,ουσιας και παραπλάνησης και ενος ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ κομματιου της κοινωνιας που την ΚΡΙΣΗ δεν την χρησιμοποιησε για να ΔΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ εαυτο της στον καθρεπτη και να τον αλλαξει/βελτιωσει αλλα για να βγαλει την ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΑΠΙΛΑ απο μεσα της ταμπουρωμενη πισω απο....οτι χειροτερο εχει κρυμμενο στο DNA της η ελληνικη ψυχοσυνθεση....
Αρχαιολαγνεία, ψεκασμένο εθνικισμό,ψευδαισθησεις μεγαλειου, πολιτική εργαλειοποίηση νεκρών, ιδεοληψία, παπάδες, ελληνικό ήλιο,κρασι,θαλασσα και τ αγορι μου ,ΜΙΣΟΣ για τους "KΣΕΝΟΥΣ -ΕΕ-ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ-ΕΒΡΑΙΟΥΣ-ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΑ (σημειωσατε Χ εχετε μεχρι και 3 επιλογες ) ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ",απιστευτες ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ και ΑΓΝΟΙΑ στοιχειων ,εξωφρενικη ΑΣΧΕΤΙΛΑ για τους νομους της ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, μαγκια (τσαμπα),χυδαιοτητα,ελειψη βασικου αστικου πολιτισμου, νεοελληνικό κιτς, ελληνική αριστερή μυθολογία, κομπλεξ για καθε συνανθρωπο που "τα εχει",αποδιοπομπαιους τραγους,εκδικητικοτητα......
Απ’ όλα έχει αυτη η ψυχοσυνθεση , αλλά το πιο σημαντικό είναι αυτό που δεν έχει: Ούτε ένα μόριο λογικής. Ούτε ψήγμα. Ούτε μια υποψία. Είναι γελοία πέρα ως πέρα.
Ειναι στην τελικη ενας ΠΟΛΕΜΟΣ μεταξυ αυτων που βλεπουν τον ΕΛΕΦΑΝΤΑ στο σαλονι και αυτων που ασχολουνται με το ΜΥΡΜΗΓΚΙ που περπαταει στο παραθυρο του WC.
Εεεεε, οι Ευρωπαίοι δεν εγγυόνταν στους πολίτες της ευρώπης πως ισχύει.Superfunk είπε:«Κουρεύτηκαν» 37,5% οι καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ στην Τράπεζα Κύπρου
Τι θα γίνει με καÏαθÎÏÎµÎ¹Ï Ïε ÎαÏκή και ÎÏÏÏοÏ: ÏÎ¿Î¹ÎµÏ ÎºÎ¿ÏÏεÏονÏαι και ÏÏÏο | ΦήμεÏ
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ λοιπον γιατι ΕΧΩ δικιο... :'( (η περιπτωση ΣΟΥ με ΠΡΑΣΙΝΟ)
εχουμε ηδη ΔΥΟ "γεγονοτα " το κουρεμα των καταθεσεων κατω απο 100.000 ευρω που ΔΕΝ εκαναν οι κακοι Ευρωπαιοι στην ΚΥΠΡΟ και τα 2 εκ ευρω που ΔΕΝ χρωσταει ο ΣΚΑΙ..
ΓΕΛΑΕΙ ο κοσμος αλλα συνεχιστε.....
οχι ΜΗΝ απαντησεις με.....χαχαχαχαχαχαχα...... ΔΕΝ ειναι αστειο πλεον :-[
Αφού δεν έχουμε λεφτά. Εγώ θέλω να ψωνίσω την Κυριακή.
Απλή άσκηση για όποιον ενδιαφέρεται:cos_dr είπε:Τι Ευρώπη είναι αυτη?
παίζω γρήγορα. Είμαι πολύ γρήγορος στα πλήκτρα.BlackCrow81 είπε:cos_dr άμα έπαιζες πλήκτρα τόσο γρήγορα όσο γράφεις διπλοσέντονα τώρα θα ήσουν στους Dream Theater
Εγώ μπορώ να γράφω εναντίον της σε αυτά που θέλω.trolley είπε:Απλή άσκηση για όποιον ενδιαφέρεται:
α) παίρνετε ένα παγκόσμιο χάρτη που να δείχνει τα όρια των ηπείρων.
β) τον πινεζώνετε σε τοίχο απεναντί σας.
γ) δείχνετε με το δεξί σας χέρι (ή πόδι, ή μύτη, ή αριστερό χέρι) σε ποια περιοχή του κόσμου θα θέλατε να ζείτε, σήμερα, όχι αύριο, ούτε χθες.
δ) προσέχετε ότι περιέργως, έχετε δείξει την Ευρώπη.
ε) το θυμάστε αυτό, πριν ξαναγράψετε οτιδήποτε κακό εναντίον της.
σ.σ. σε σπάνιες περιπτώσεις, κάποιοι έχουν δείξει ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία. Δεκτό και αυτό. Περιέργως, κανείς δε δείχνει καμία χώρα του αριστερού μπλοκ, ενώ οι περισσότεροι είναι αβέβαιοι ακόμη και για τη θέση της Βορείου Κορέας.
![]()
![]()
![]()