- Πόντοι
- 1,208
Είπαμε Μπιλάρα. Ο μουσικός θέλει τον πάτρονά του.ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΕΝΤΟΝΙ
Είπαμε Μπιλάρα. Ο μουσικός θέλει τον πάτρονά του.ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΕΝΤΟΝΙ
Επειδή έκανα subscribe και το παρακολούθησα, από την αρχή, πέρασα από όλα τα στάδια που περιέγραψες με αντίστοιχες σκέψεις.ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΕΝΤΟΝΙ
Δεν εχω ιδεα για τη λασπη που εχει φαει. Αυτο με την κορη του απλα απαραδεκτο.Πάρα πολύ καλός κιθαρίστας και ωραίος τύπος. Επιπόλαιος και κολλημένος με τη δημοσιότητα όμως. Μετά το άνοιγμα του καναλιού στο youtube έχει φάει τρομερή λάσπη και κράξιμο από διάφορους ανώνυμους.
Μέχρι και την κόρη του έβρισαν μετά από σχολιασμό που έκανε σχετικά με το θέμα Λιγνάδη και τις κατηγορίες που έσκασαν και για άλλους στο χώρο. Εντελώς άδικα (έφαγε το κράξιμο) προφανώς αλλά το όλο φαινόμενο το αντιμετώπισε με την αφέλεια αυτού που δεν έχει ιδέα για το τι σκουπιδαριό ελοχεύει στην ανωνυμία του ίντερνετ.
Του αρέσει να μισοασχολείται με 500 πράγματα και κανένα να μην κάνει με αρχή μέση και τέλος. Το κανάλι αντικατοπτρίζει αυτή του την τάση.
Μη το λες γιατι θα σου πουνε ζαναξ με ρακη κ εσεναΕπειδή έκανα subscribe και το παρακολούθησα, από την αρχή, πέρασα από όλα τα στάδια που περιέγραψες με αντίστοιχες σκέψεις.
Μα γι'αυτο αναφερω πλανο κ προχειροτητα. Ακομα κ απο αυτο που λες προς τα που παει? Ταλεντ σοου ή καποιος μουσικος διαγωνισμος που επιβραβεβεται κ η δημιουργηκοτητα μαζι με την ικανοτητα. Γιατι αλλο φαινοταν με το πρωτο βιντεο. αλλο με το δευτεροΑλλά στο ποστ δεν μπήκα να τον υπερασπιστώ, μπήκα για να σχολιασω τον διαγωνισμό του. Αυτό με το ότι πρέπει να στείλεις ντεμο αντί για κανονική παραγωγή με ξενέρωσε άπειρα. Συν ότι μπορείς να συμμετεχεις με γνωστά τραγούδια. Αυτόματα οι τραγουδιστές/ερμηνευτές παίρνουν τεράστια αβάντα έναντι των τραγουδοποιών. Με ένα backing track λένε ένα πολύ γνωστό τραγούδι και μάζεψαν όλες τις ψήφους. Ή θα ψηφίσουν τον άλλον με χειρότερη φωνή με ένα πρωτότυπο άγνωστο τραγούδι που θα παιχτεί και σε μια κιθάρα σκέτη; Λες και δεν υπαρχουν 100 talent show για τραγουδιστές ήδη, χάθηκε να δοθεί χώρος και σε κανέναν δημιουργο;
γενικά το έγραψα από αυτά που διαβάζω.Αν το λες για μενα αυτο καταλαβες απο αυτο που εγραψα?
Εννοειται αυτοΕίπαμε Μπιλάρα. Ο μουσικός θέλει τον πάτρονά του.
Ναι ακριβώς. Βλέποντας το πρώτο βίντεο έστειλα ενα κομμάτι μου που δείχνει ότι έχει αρέσει σε κάποιους. Έτοιμο, φουλ παραγωγή (ότι μπόρεσα) που μου πήρε μήνες, ωραίο βιντεάκι. Μετά ανεβάζει το 2ο βίντεο και μου λέει όχι, αποκλείεσαι, στείλε άλλο βίντεο να το λες με μια κιθάρα στο μπάνιο σου και θα σε βάλω να διαγωνιστείς με ερμηνευτές.Μα γι'αυτο αναφερω πλανο κ προχειροτητα. Ακομα κ απο αυτο που λες προς τα που παει? Ταλεντ σοου ή καποιος μουσικος διαγωνισμος που επιβραβεβεται κ η δημιουργηκοτητα μαζι με την ικανοτητα. Γιατι αλλο φαινοταν με το πρωτο βιντεο. αλλο με το δευτερο
Τι να πω?Ναι ακριβώς. Βλέποντας το πρώτο βίντεο έστειλα ενα κομμάτι μου που δείχνει ότι έχει αρέσει σε κάποιους. Έτοιμο, φουλ παραγωγή (ότι μπόρεσα) που μου πήρε μήνες, ωραίο βιντεάκι. Μετά ανεβάζει το 2ο βίντεο και μου λέει όχι, αποκλείεσαι, στείλε άλλο βίντεο να το λες με μια κιθάρα στο μπάνιο σου και θα σε βάλω να διαγωνιστείς με ερμηνευτές.
Με άλλα λόγια σαν να βάζει τον Σφακιανάκη (προ διασημότας) να πει τραγούδι του Διονυσίου εναντίον του Μαραβέγια (προ διασημότητας) να πει ένα δικό του άγνωστο. Ε ποιος θα κερδίσει, κοροιδευόμαστε;
Ευχαριστώ, αλλά δεν πρόκειταιΤι να πω?
Καλη επιτυχια αν τελικα λαβεις μερος!
Έ μα κι εσύ ρε Andrew.... Φόρα κάτι καλό και sexy?, βάλε να παίζει απ'το στέρεο το κομμάτι, γράψε ήχο και βίντεο (εσένα να χορεύεις αισθησιακά...) από το smart σου και έτοιμος! Θα κόψεις κώλους!!!!Ευχαριστώ, αλλά δεν πρόκειται
Μωρέ ας μην είχα κάτι έξτρα κιλάκια από τις γιορτές και θα τους έδειχνα εγω!Έ μα κι εσύ ρε Andrew.... Φόρα κάτι καλό και sexy?, βάλε να παίζει απ'το στέρεο το κομμάτι, γράψε ήχο και βίντεο (εσένα να χορεύεις αισθησιακά...) από το smart σου και έτοιμος! Θα κόψεις κώλους!!!!
Ελπίζω να έχεις χιούμορ.....
Εχετε δοκιμάσει ζάναξ με ρακή;
Για ποιο λόγο οι μουσικοί στην Ελλάδα (οι ροκάδες) θεωρούν ότι κοινό τους είναι οι άλλοι μουσικοί; Πάντα με απασχολούσε αυτό το ερώτημα.
Γιατί αρκετοί παίζουν αυτό που αποκαλούμε "μουσική για μουσικούς".Για ποιο λόγο οι μουσικοί στην Ελλάδα (οι ροκάδες) θεωρούν ότι κοινό τους είναι οι άλλοι μουσικοί; Πάντα με απασχολούσε αυτό το ερώτημα.
Με εξαίρεση τους Polyphia ίσως. Εκτός κι αν το κοινό τους είναι όλοι κιθαρίστες που ενδέχεταιΓιατί αρκετοί παίζουν αυτό που αποκαλούμε "μουσική για μουσικούς".
Αλλά δεν είναι μόνο οι ροκάδες. Όσο πιο "τεχνοκρατικά" είναι τα παιξίματα (και τα μουσικά είδη), τόσο πιο πολύ περιορίζουν το κοινό τους σε άλλους μουσικούς.