Άστο ρε, και τι έγινε? Θα το δει κάποιος mod και θα τα σβήσει.?Εν τω μεταξύ πήγα να το σβήσω τελείως (εννοώ να μη φαίνεται τ'ονομα σου στην παράθεση) αλλά είμαι από κινητό κ δε μπορώ. Πτουυυ
Θ'ανοιξω υπολογιστή ?
Είναι ένα παλικάρι από έξω, παντρεύτηκε Ελληνίδα κ δουλεύει εδώ, αυτός μου είπε, εγώ δεν κάνω παρέα με μεταλλάδες ?. Οτιδήποτε πιο παραμορφωμένο από blues είναι κατάπτυστο ?Αλλά έχω μια απορία... Αγγλικά μιλάτε όταν πίνετε καφέ εκεί ?
Έχουν παραμόρφωση τα μπλουζ?Είναι ένα παλικάρι από έξω, παντρεύτηκε Ελληνίδα κ δουλεύει εδώ, αυτός μου είπε, εγώ δεν κάνω παρέα με μεταλλάδες ?. Οτιδήποτε πιο παραμορφωμένο από blues είναι κατάπτυστο ?
Μέχρι να αρχίσουν να παίζουν οι λευκοί ασούμε και εκείνος ο srv έβαλε tube screamer και μας τα χάλασεΈχουν παραμόρφωση τα μπλουζ?
Εγώ νόμιζα πως παίζουν με clean ?
Μεταλλας srv! ?Μέχρι να αρχίσουν να παίζουν οι λευκοί ασούμε και εκείνος ο srv έβαλε tube screamer και μας τα χάλασε
Τώρα που τα δοκίμασες και μόνος σου, πώς σου φαίνονται τα pots;
Με drive στο 0 όμως. ?Μέχρι να αρχίσουν να παίζουν οι λευκοί ασούμε και εκείνος ο srv έβαλε tube screamer και μας τα χάλασε
Είναι ή δεν είναι δανεική. Δεν μας τα λες καλά. Αν τα πιστεύει η γυναίκα σου καλώς. Εμείς, όχι.Ίσως αλλάξω pots, ώστε να καθαριζει με λιγότερο γυρισμα.
Είναι ή δεν είναι δανεική.
Αν τα πιστεύει η γυναίκα σου καλώς.
Τι relicάρεις μπαγάσα!Η γυναίκα δεν μπορεί να ξεχωρίσει, πλέον, εάν μια κιθάρα είναι καινούργια ή όχι.
Τι relicάρεις μπαγάσα!
Να παρακαλάς μην αρχίσει να τις μετράει?...Δεν θα μπορούσε να ξεχωρίσει εάν μια είναι παλιά ή και καινούργια, διότι πολύ απλά δεν τις θυμάται όλες.
Μα συγγνώμη, ξέρεις πολλούς να δανείζονται, η να τους αφήνουν κιθάρα και να την ανεβάζουν βίντεο σε θρεντ με τίτλο όσοι έχουνε μεράκι, παίρνουν ένα πρασινάκι;Σοβαρα μιλας????? ?
Να παρακαλάς μην αρχίσει να τις μετράει?...
Αποκλειεται ΛΑΙΜΑΙ.Μα συγγνώμη, ξέρεις πολλούς να δανείζονται, η να τους αφήνουν κιθάρα και να την ανεβάζουν βίντεο σε θρεντ με τίτλο όσοι έχουνε μεράκι, παίρνουν ένα πρασινάκι;
Νομίζω ήταν ελεμένταρυ ντίαρ Βράτσον.
Εκτος απο λογιστρια ειναι κ λογικη.Λογίστρια είναι.