Η πτωχή μου άποψη προς τον ΟΡ -μάθαμε τι σημαίνει κι αυτό ;D- με κάθε σεβασμό .
Εν πρώτοις και αν δε γίνομαι αδιάκριτος τι ηλικία έχεις? .................αν είσαι άνω τον ...άντα ,μάλλον μιλάμε για συμπλεγματική συμπεριφορά και όχι φετιχισμό ;D
Όπως είπε και κάποιος η κιθάρα είναι το μέσο . Μουσική βγάζει ο ρακαφλάς ,μουσική βγάζω κι εγώ κι εσύ και ο καθένας . Στη τελική για τα γούστα μου, η μουσική του ρακαφλά είναι απαράδεκτη .Τι θέλω να πω ? Πως υπάρχουν άνθρωποι που έγραψαν μουσική ,χωρίς να είναι οργανοπαίχτες ολκής και χωρίς να χρησιμοποιούν όργανα ακριβά σα το ρακαφλά που θαυμάζεις.
Φετιχιστής κατάντησα κι εγώ με τις κιθάρες μου και με το αυτοκίνητό μου ,αλλά αυτό προέκυψε μετά από χρόνια χρήση . Σέβομαι πρώτα απ όλα το κόπο που έκανα για να βγάλω τα λεφτά προκειμένου να αποκτήσω ένα αντικείμενο ,στη πορεία του χρόνου το χαίρομαι -σύμφωνα με τις ικανότητές μου και κατά πόσο μπορώ να το φτάσω στα όρια ,δικά του και δικά μου. Στη πορεία αναπτύσσεται η φετιχιστική σχέση με τα σημάδια που άφησα επάνω του και τις αναμνήσεις που κουβαλάω στη μνήμη μου συντροφιά του .
Το κάθε σημάδι και η πατίνα του χρόνου επάνω του ,είναι μια ανάμνηση ,στη τελική ,όπως είπε και κάποιος πιο πάνω ,ένα αντικείμενο είναι ,εδώ χάνουμε ανθρώπους ,σε κάτι άψυχο θα κολλήσουμε?
Λιώστη τη ριμάδα, διαφορετικά δώστη σε κανάν άλλο να πάει στο διάολο ;D ;D ;D