Orange Crush 30 VS H & K Edition Blue 30R

vagx69

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Εδώ σε θέλω κάστορα.....

Είμαι καιρό σε δίλημμα ποιόν από τους δύο να πάρω για το σπίτι. Τους έχω ακούσει, μου αρέσουν αλλα δεν μπορώ να αποφασίσω... Πείτε μου και σεις μία γνώμη :roll:

Κανείς;;;;;;;;;

Το διάβασα το ποστ του για τον Orange απλά επειδή είμαι ψιλοφαν των Η&Κ αναρωτιέμαι αν πρέπει να ακολουθήσω το πάθος ή αν θα πρέπει να στραφώ αλλού

Οτι σου αρέσει εσένα !! Και εμένα βασικά και οι δύο μου άρεσαν.

Μιλάμε για τον Orange Crush 30 R;

Είναι πολύ καλός, αν λάβουμε υπόψη τον προσανατολισμό που έχει σαν μηχάνημα (καρά-vintage βρετανική μασχαλίλα :lol: ).

Ο Η & Κ μου φαίνεται "συγγενής" εμφανισιακά, αλλά δεν τον έχω παίξει, οπότε...

Μια και μιλαμε για τραντζιστορατους ενισχυτες για σπιτικη χρηση η επιλογη σου θα πρεπει να εχει ενα και μονο κριτηριο..την ΕΜΦΑΝΙΣΗ & στον συγκεκριμενο τομεα ο Orange τον παταει κατω τον H&k :lol:

Αλλωστε αν σε επισκεφθει καποια ..αιθερια υπαρξη σιγουρα θα ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙ απο το υπεροχο πορτοκαλι ..μηχανημα που θα εχεις διπλα στο τραπεζακι του σαλονιου σου! :lol: (τον H&k ουτε που θα τον προσεξει..) και σιγουρα θα εκτιμησει ιδιαιτερα το καλο σου γουστο :!: :lol:

Έλα βρε Superfunk, οι χρήστες των "αλάμπωτων" δηλαδή βράζουμε όλοι στο ίδιο καζάνι;;;

:cry: :cry: :cry:

Δεν πρόσεξα σε κανέναν να προκληθεί ανήκεστος βλάβη από τα

τρανζίστορς... :lol:

Υ.Γ: Για την εμφάνιση δεν τίθεται θέμα...

O Edition Blue νομίζω έχει λάμπα στον τελικό... εκεί που πρέπει δηλαδή (οι λάμπες στην προενίσχυση είναι καραμπινάτη απάτη...)

Οπότε έχει ένα σημείο υπεροχής.

¶λλο ένα είναι το ενσωματωμένο red box (attenuator χρήσιμο σε ηχογραφήσεις).

Για Orange μόνο βινταζιές και φουλ λάμπα! :wink:

(superfunk, δεν έχουν μόνο οι orange ωραία χρώματα, δες και τις επιλογές τις Rivera :wink: )

Το παράδοξο είναι πως στην δικιά μου αρέσει περισσότερο ο Η&Κ που έχει και το μπλε νεον.... Το πορτοκαλι της κάθεται πολυ λούλικο 8O

ΑΠΛΑ εννοουσα οτι μια και κανεις δεν προκειται ποτε να κατακτησει την τονικη "νιρβανα" με εναν τραντζιστορατο ενισχυτη η εμφανιση μετραει περισσοτερο,δεν ηθελα να προσβαλω τους "τραντζιστορατους" φιλους μας. :wink:

Η "τονική νιρβάνα" μου αυτή τη στιγμή κοστίζει (τιμή Γερμανίας) πάνω από 4500 ευρώ και γράφει πάνω "Diezel"... :lol: :lol:

καλα,αλλα δεν ειναι αναγκη να ξεπαραδιαστεις! :lol:

με 400-600 ευρω μπορεις να αγορασεις ΠΟΛΛΟΥΣ θαυμασιους λαμπατους ενισχυτες :wink:

επιστροφη ομως στο αρχικο θεμα:

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟΝ ORANGE :!:

Τόσο λίγα;

Με αυτά δεν παίρνεις τον AC 30...

(¶λλο κόλλημα με VOX)...

Για ποιούς λαμπάτους μιλάς όμως;

Νομίζω ότι ο peavey classic 30 είναι κοντα σε αυτά τα λεφτά και είναι και πολύ καλός!

Peavey ε;

Μισώ τόσο τον 5150 που και εγώ ξαναψηφίζω Orange...

ουπς, με πρόλαβε ο superfunk, sorry! :oops:

Earendil:

Η "τονική νιρβάνα" μου αυτή τη στιγμή κοστίζει (τιμή Γερμανίας) πάνω από 4500 ευρώ και γράφει πάνω "Diezel"... icon_lol.gif icon_lol.gif
Βασικά είμαι περίεργος να μάθω για ποιο ντιζελάκι λες!!

Και επειδή ξέφυγα και από το θέμα του τόπικ να πω ότι εχω παίξει και εγώ με orange και εχω ενθουσιαστεί! Αρα orange δαγκωτό και εγώ!

Μισώ τόσο τον 5150 που και εγώ ξαναψηφίζω Orange...
τωρα αυτο που κολαει 8O H&k με Orange συγκρινουμε.

(πληροφοριακα η Peavey κατασκευαζει και αλλους ενισχυτες εκτος απο τον 5150 :wink: )

παντως αν σου αρεσει ο AC30 θα ενθουσιαστεις με τον PV CLASSIC...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
1
Εμφανίσεις
2K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back