Orange Crush 30 VS H & K Edition Blue 30R

(superfunk, δεν έχουν μόνο οι orange ωραία χρώματα, δες και τις επιλογές τις Rivera )
Γιατι νομιζεις τον αγορασα?για τον..ηχο του? :lol:

6efe.jpg

O Edition Blue νομίζω έχει λάμπα στον τελικό... εκεί που πρέπει δηλαδή
Είναι Solid State στον προενισχυτή και στον τελικό.

ΑΑΑ...!!! :D Αριστες επιλογές! Και εγω τα θέλω αλλά το πορτοφόλι μου ... με κοιτάει παραπονεμένο! :cry:

Εγώ όμως έκανα το εξής. Βρήκα μια καμπίνα μεταχειρισμένη σε πολύ καλή τιμή. Και μετά θα ακολουθήσει μία κεφαλή είτε diezel είτε vht. Ετσι εξοικονομώ κατα κάποιον τρόπο λεφτά απο το ηχείο προς το παρον. Και οταν θα εχω περισσοτερα παιρνω και καινουριο ηχειο!

OK, αφού μπήκα στον κόπο να διαβάσω τις προδιαγραφές του Edition Tube, ανακάλυψα ότι είναι φουλ λαμπάτος, :oops: κάπου τα έκανα σαλάτα μου φαίνεται 8) :?

Κοιτάζοντας τα specs των άλλων 2 (δηλαδή... των αρχικών 2!) φαίνονται σχετικά ισοδύναμοι οπότε πάμε στο 'περί ορέξεως'... :)

Μεταξύ οτυ Edition Tube και του Crush εννοειται θα διάλεγα..... καποιον άλλο :P . Σε αυτά τα λεφτά δεν θα έπαιρνα combo tube H&K...

Μεταξύ οτυ Edition Tube και του Crush εννοειται θα διάλεγα..... καποιον άλλο :P . Σε αυτά τα λεφτά δεν θα έπαιρνα combo tube H&K...
Καλά, δε νομίζω να είναι χειρότερος από άλλους στην ίδια κατηγορία τιμής! :D

Γύρω στα 500-600 δεν είναι;

Θα έπαιρνα η ενα Peavey Classic, η θα έβαζα άλλα 100 για ενα Laney VC30 210

Μετά από δοκιμή, κλίνω υπέρ του Crush 30R.

Εκτός απ'ο ότι είναι Η μούρη απο εμφάνιση είναι και πάρα πολύ ήσυχος (ούτε 'μπζζ', ούτε βόμβοι).

Τα καθαρά του είναι αρκετά ευκρινή και αν τσιτώσεις λίγο το volume αρχίζουν να 'δαγκώνουν' λίγο (χρησιμοποιόντας τo high input) θυμίζοντας την αγγλική του καταγωγή.

Μόλις βάλεις το drive κανάλι, το volume ανεβαίνει περίπου στο 1/4 επάνω απο το καθαρό και ο ήχος του είναι ένας πολύ περιποιημένος "crunch" (που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες μου).

Η τελική ένταση του νομίζω ότι καλύπτει μια σεμνή πρόβα ή ένα μικρό live (αν και την βρήκα λίγο μικρότερη από ότι αρχικά περίμενα)

Είναι ένα απο τα λίγα μοντέλα σε αυτά τα λεφτά και χαρακτηριστικά που διαθέτει ξεχωριστό line out.

Γενικά βρίσκω είναι ένα πολύ τίμιο μηχάνημα σχετικά με την τιμή του (205 εξωτερικό, 280 εσωτερικό).

Εμένα με έψησε.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
1
Εμφανίσεις
2K

Trending...

Νέα θέματα

Back